Android'in eski sürümlerinde kurulan uygulama ve oyunlar hafıza kartına taşınamıyordu. X10'da bu yüzden fazla tutulmuş. Daha sonraki sürümlerde böyle bir şey olmadığı için de yüksek dahiliye gerek yok.
quote:
Orijinalden alıntı: ySx™
Android'in eski sürümlerinde kurulan uygulama ve oyunlar hafıza kartına taşınamıyordu. X10'da bu yüzden fazla tutulmuş. Daha sonraki sürümlerde böyle bir şey olmadığı için de yüksek dahiliye gerek yok.
Hepsi taşınamıyor ama.
Root+Link2SD şart böyle düşük dahili hafızası olan cihazlara. Şahsen ben öyle yaptım.
2.2 ve 2.3'e kurulan ve bu sürümlere göre olan uygulama ve oyunlar taşınabiliyor.
Zaten bahsettiğim sürümlerde oyun ve uygulamalar otomatik karta kuruluyor.
quote:
Orijinalden alıntı: ySx™
2.2 ve 2.3'e kurulan ve bu sürümlere göre olan uygulama ve oyunlar taşınabiliyor.
Bunu bilmeyen yoktur herhalde.
Benim bahsettiğim uygulamanın tamamı taşınamıyor. Apk taşınıyor, cache ve library dosyaları kalıyor. Yani istediğin kadar sd karta taşı dahili hafıza artıyor. Çözümü de Root+komple sd karta taşımak için app(App2SD,Link2SD vs.).
En az 1 gb dahili hafıza şart.
altındaki tuslar dokunmatik mi ??
quote:
Orijinalden alıntı: captor34
Home tuşu fiziksel, diğer iki tuş dokunmatik.
quote:
Orijinalden alıntı: _Krst_
quote:
Orijinalden alıntı: captor34
Home tuşu fiziksel, diğer iki tuş dokunmatik.
tesekkür ederim
sabırla bekliyorum bu telefonun çıkışını direk beyazını alacağım
quote:
Orijinalden alıntı: kaan_9292
Ben de Xperia Mini'den Xperia Ray'a çevirdim ibreyi. Ufacık tefecik içi dolu turşucuk olmuş resmen.
quote:
Orijinalden alıntı: _Krst_
quote:
Orijinalden alıntı: kaan_9292
Ben de Xperia Mini'den Xperia Ray'a çevirdim ibreyi. Ufacık tefecik içi dolu turşucuk olmuş resmen.
fiyat perfons boyut agırlık süper (gerçi fiyat belli değil )
Ben Xperia Mini ile aşağı yukarı aynı fiyattan bekliyorum. Tahminim 300 Euro. Daha fazla olursa Neo'ya yaklaşır. Şu an elimdeki Gio'ya bakarken elimde bu cihazı düşünüyorum. Her SE beni heyecanlandırmıştır. Aşk bu sanırım Ya da ben manyağım
boyutları bencede mantıklı... 4.3 boyutları arc vs çok abartılı ... bu bircep pda i , harbıden cebe konabilr :D
Yeni telefon alıcaktım şu sıralar ama vazgeçtim. Bunu beklicem. Hayran bıraktı beni kendine.
Şuan piyasaki hiçbir cihaz istediğim gibi değil. Yada öyle ama cep yakıyor.
duyduguma göre telefon 650-700TL arasınada bir fiyattan piyasaya giris yapacakmıs.
quote:
Orijinalden alıntı: Eray89
duyduguma göre telefon 650-700TL arasınada bir fiyattan piyasaya giris yapacakmıs.
Yunus'dan mı duydun?
quote:
Orijinalden alıntı: Şehr-i Hüzün
quote:
Yunus'dan mı duydun?
aynen x10 alcaktım. 2. eline 600 lira verene kadar gider 700 liraya sıfır RAY alırım
quote:
quote:
quote:
Yunus'dan mı duydun?
aynen x10 alcaktım. 2. eline 600 lira verene kadar gider 700 liraya sıfır RAY alırım
Aynen.
quote:
quote:
quote:
Yunus'dan mı duydun?
Alırsın
başını
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
quote:
quote:
quote:
Yunus'dan mı duydun?