Şimdi Ara

Seagate 1 TB -4GB oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayadır kullandığım seagate 1 tb lık harddisk'im bugün bilgisayara taktığımda okumamaya başladı.Bilgisayarım-> yönet seçeneğinden diske baktığımda DİSK2 Bilinmiyor yazıyor ve 3,96 GB olarak gösteriyor.Tıkladığımda ise veri hatası diyor kaç tane kurtarma programı denedim ama olmadı.İçinde birçok resim vardı özellikle rahmetli anneannemin onları kurtarmak istiyorum.Yardım edebilicek biri varsa sevinirim.

• barkozim B kullanıcısına yanıt
    getdataback programını denedin mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

getdataback programını denedin mi

denedim oda bir işe yaramadı.R studio'yu denedim ama baya uzun sürüyordu kapatmak zorunda kaldım.O program beklesem işime yararmı ?
  • barkozim B kullanıcısına yanıt
    sanmam.
  • Şuan harddisk'im gözüküyor ama tıkladığımda 'j:/ erişilemiyor veri hatası' veriyor.Yapabilicek bişeyim varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkozim

Şuan harddisk'im gözüküyor ama tıkladığımda 'j:/ erişilemiyor veri hatası' veriyor.Yapabilicek bişeyim varmı?

hirens boot cd 15.1 programını indir cd ye yazdır boot et

mini windows 7 var içinde ona bas onunla giriş yap sisteme sonra o içindeki HDD programlarıyla tek tek dene bazıları görüyor ve kurtarabiliyorsun.

• tam yapıyordum bilgisayarı onun içinaçtım ve bir anda harddsik açıldı :D.İlginiz için çok teşekkürler,şimdide harddiskim korumalı olarak gözüküyor bişey silemiyorum ama sorun değil resimleri falan kurtardım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: barkozim

tam yapıyordum bilgisayarı onun içinaçtım ve bir anda harddsik açıldı :D.İlginiz için çok teşekkürler,şimdide harddiskim korumalı olarak gözüküyor bişey silemiyorum ama sorun değil resimleri falan kurtardım

rica ederim hocam sevindim bende.

sen kurtar herşeyini sonra bas direk hard formatı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.