Şimdi Ara

SEAGATE 1TB 32MB 7200RPM yeni aldım Açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsiburada dan almıştım. Ürün az önce elime geldi. Adaptörü takıyorum aleti ellediğimde elektrik çarpıyor çok inceden.
    USB yi takıyorum o çarpıntı gidiyor ama sonuç yine aynı. Alet açılmıyor. Bozuk mudur nedir ne yapacağım panik yaptım. Bi yardım edin lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FastAttack -- 22 Ağustos 2008; 15:36:34 >

• Hemen değişimini iste.Vücudundaki statik elektirikden dolayı bir arıza olduysa garanti dışı kalır.Unutmayın;pc toplarken muhakkak statik bileklik kullanın.Çıplak elle dokunmayın parçalara..
  • Hepsiburada ile görüştüm ve ürünü geri gönderdim. Cevapın için teşekkür ederim.
  • Elektrikle çalışan cihazların genelinde çok az zararsız bir kaçak olabilir. Bu kaçaklar bazen monitör, yazıcı, ses sisteminde ve modemde olabilir.

taşınabilir hdd nin başka bir arızası vardır
  • Hazır konu açılmışken bende bir soru soruyum.

Bilgisayarda topraklı priz yok şu an. Kasada biyerlerden elektrik kaçağı var.
    Dış kasanın soyulan yerlere dokunup,bir elimi de duvara değdiğim zaman,
    220 olmasa bile en azından bi 40-50 volt elektrik çarpıyor. Bilgisayarı
    çok fazla kullanmadığım için pek takılmıyorum ama kaçak nerden olabilir??
  • topraklı priz kullanmadığınızdan dolayı kaçak var. en kısa zamanda topraklı priz kullanmanız lazım. belki bu şekilde uzun zamandır kullanıyorsunuz ve hiç bir şey olmuyodur. ama şu an bilgisayar risk altında her an her şey olabilir. bence en çabuk etkilenecek parçaların başında psu ve hdd gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.