Şimdi Ara

SEAGATE - 250 GB SATA2 16 MB NCQ gürültülülümü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • WD siparişi vermiştim.2500 GB 16MB fakat onu iptal mi etsem acaba seageti sadece gürültülü çalışıyo dedikleri için tercih etmememiştim.Gerçekten öylemi.Siparişimi değiştirmeme değermi.

• arkadaşım seagate ben kullanıyorum çok memnunum. çok hızlı ve rahatsız edici şekilde bir sesi yok w.d de var bende ama seagate ondan hızlı ve daha az ısınıyor.karar senin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budur -- 1 Eylül 2006; 10:09:24 >
  • ayni konuyu neden iki kere acarsınız kı.
  • Bence değiştir çokta ses çıkarmıyo bende var sadece tır tır gibi bi ses yapıyo ama ben başka hdd denedim hepsinde çıkarıyo veri kaydederken hepsinde var bu hem seagate yeni teknoloji hemde 60 ay garanti 5 sene bu dile kolay bozulursa değiştirrirsein elektirik arızasında bile yani şebeke sorununda bile değiştirdiler bende var dı bence seagate
  • Kardeş bende senin gibi çok araştırdım vede samsung 250 gb ncq 8 mb sata 2 diskte kara kıldım süper hızlı veri yazarken,okurken vede disk birleştirme yaparken kesinlikle ses duymuyorsun bazen kulağımı kasaya veriyorum yine ses yok hızıda çok iyi 37 dereceyi geçtiğini hiç görmedim.
  • Samsunguda düşünmüyo değilim.Tomshardware in testlerinde westerni geride bırakıyo.Ama ses benim için önemli.Sessiz diyosan onu alırım.
  • AL kardeş samsungu ses duyarsan buradan bana mesaj at sesiz olduğunu garanti ederim ben seagatede kullandım mübarek traktör gibiydi 1 hafta zor dayandım samsungu al pişman olmaz banada dua edersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Wd baya sessiz ve performanslıdır sadece az bişey ısınıyor okadar neden iptal etmek istediğini anlamadım.Samsung u tavsiye etmem çünkü harddisketen neredeyse hiç motor sesi çıkmıyor ama harddisk çok fazla titreşim yayıyor kasaya.
  • Dostum almadan önce şu alttaki like tıklayıp bakarmısın

http://forum.donanimhaber.com/m_8929259/tm.htm
  • artık bırakın şu seagate sesli mi muhabbetini tamam eski modelleri hakkında şikayetler var

ama 7200.9 -7200.10 serileri gerçekten sessiz ve samsung ile yan yana çalıştığında hiçbir fark yok ses konusunda

ama performans derseniz kesinlikle Seagate daha performanslı

SEAGATE
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker_inside

artık bırakın şu seagate sesli mi muhabbetini tamam eski modelleri hakkında şikayetler var

ama 7200.9 -7200.10 serileri gerçekten sessiz ve samsung ile yan yana çalıştığında hiçbir fark yok ses konusunda

ama performans derseniz kesinlikle Seagate daha performanslı

SEAGATE

+1
    HD TACH DA 7200.10 SERİSİ 60 MB USTU ALIYOR.HEMEN HEMEN ROPTOR İLE AYNI DEGER.
  • valla bende samsung var ben memnun değilim.samsung gbi sevdiğim bi markayı karalamam ama benim kasadan ses geliyor rahatsız edici şekilde.
    eğer bu ses kasamın büyük ve içinin boş olmasından kaynaklan mıyorsa? yankı meselesi yani..
    kasa:Aopen H600B27
  • Ben de Asus kasayla beraber 2 adet 80 GB'lik SATA-2 Samsung HDD'yi RAID 0 olarak kullanıyorum ve hiç ses yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hasta32

Dostum almadan önce şu alttaki like tıklayıp bakarmısın

http://forum.donanimhaber.com/m_8929259/tm.htm

Bende arkadaşa göstermek için bu linki arıyordum...
  • bende de aynı disk var gayet memnunum..en sıcak günlerde bile sıcakılık 39-40 dereceyi geçmedi..ayrıca bende 7200.9 serisi var..bence o kadarda sesli değil bana sesli gelen şu an CPU üstündeki fan:)
  • işlemci fanlarımız aynı sabah bilgisayarı acıyo birisi kendimi havaalanında hissediyorum:) seagate almam açmadığı dert kalmadı samsyngda kullanıyorum seagatedaen çok daha iyi.sen western al bnce kardeş..
  • ya bu hdd den ses çıkma işi biraz şans gibi ya
  • Vallaha Şans değil kara şans
  • Samsung 250gbx2 SAta 2 Raid 0 kullanıyorum.Sessiz ve performanslı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: mydoktor

AL kardeş samsungu ses duyarsan buradan bana mesaj at sesiz olduğunu garanti ederim ben seagatede kullandım mübarek traktör gibiydi 1 hafta zor dayandım samsungu al pişman olmaz banada dua edersin.

yuh ya bu kadarda abartı olmaski
    ben seagate 300 kullanıyorum anlayamadım senin traktor dedigin aleti
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.