Şimdi Ara

Seagate 2TB 7200RPM Expansion 3.5' USB 3.0 Taşınabilir Disk --- 175,66 TL (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
2
Favori
10.288
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kredi kartıyla satım yapacak olan varsa almak isterim. HDD'nin içini doldurabildiği kadar doldurursa da satıcı sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

quote:

Orijinalden alıntı: abrajj

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abrajj

quote:

ben bir spastik engelliyim aylardır bu tip bir ürün arıyorum
    140TL FALAN OLURSA 2TANE ALABİLİRİM EĞER 150TL OLURSA HEMEN 1TANE ALIRIM LÜTFEN BU KONU DA BANA YARDIMCI OLUN

!?
    bu nedir ya

anlamadığın ne varsa söyler misin ?

Özrünü kullanıp ucuz ürün mü almaya çalışıyorsun?

bu mesajdan nasıl böyle bişey çıkardın ?
    konuda ki mesajları okursanız zaten o fiyatlara alındığını (çek ve bonus kartların indirimleri ile )
    ve bende banka hesabım olmadığı için o fiyatlara alınabilirse siz benim için bende sizin hesabınıza parayı yatırayım diyorum bunun neresi özürünü kullanmak çözemedim ? insanlara laf atmak bu kadar basit olmamalı beyefendi ben özürümü kullanmak istesem benden çok daha sağlam olup numaradan sakatlık numarası yaparak zengin semtlerde dilencilik yapanlar gibi yaparım..ancak ben bu günü kadar hakkım olmayan bir kuruş bile almadım hatta insanlar iyi niyetli şekilde bana para vermek istediklerinde bile almadım...

insanlara laf atmak bu kadar basit olmamalı

Böyle bir ortamda bunu dile getirmen çok manidar.
    Bilmeden kırdıysak affola.

• Gaziantepten 150 liraya faturasiyla beraber elden teslim alinir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünler şu anda

190 x 3=570 TL yapıyor.

570 TL. - 100 TL çek - 75 TL world puan =395 TL.

Yani tek ürünün maliyeti : 395 TL. / 3 = 132 TL. olacak.

Bu şartlar altında worldü olan birisinin bu ürünü kargo parası karşı tarafa ait olmak üzere 165 TL aşağıya vermesi çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Ürünler şu anda

190 x 3=570 TL yapıyor.

Bu şartlar altında worldü olan birisinin bu ürünü kargo parası karşı tarafa ait olmak üzere 165 TL aşağıya vermesi çok zor.

Ürünün peşin kargolu HB fiyatı 185+5=190 tl.
    165 e satan birinden alsa 175 tl. 15 tl için riske girmeye değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tcmb

quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Ürünler şu anda

190 x 3=570 TL yapıyor.

Ürünün peşin kargolu HB fiyatı 185+5=190 tl.
    165 e satan birinden alsa 175 tl. 15 tl için riske girmeye değer mi?

Risk? Nasıl bir risk? Zaten herkes elden almak istiyor. Faturası ile birlikte alacaklar. Bilemiyorum belki 150 ye verende çıkabilir. Cihaz başına 40 TL indirim, toplamda 120 TL indirim yapmış olur. 175 TL puan kazanacağını düşünürsek 55 TL kar etmiş olacak o da HB nin çeklerinden 2. si olan 15 Nisana kadar beklemek zorunda. İki taraf içinde kolay bir durum değil. Ama 150 ye veren çıkarsa kaçırmayın derim.

• 130 ye satacak varsa. Kendine de alıyorsa onun diskini ücretsiz doldurabilirim.

Var mı böyle bir arkadaş?
  • İzmir'den alacak varsa 160 TL'ye bırakabilirim.
    HB çeklerini nakit gibi düşünmesek daha iyi olur, zaten benim için anlamı olmuyor, genelde gereksiz şeyler alıyorum.
  • Ne kadar ucuzda olsa hdd yi internetten almayin kargocular hayvan gibi taşıyor hdd bad sektörlü olabilir.Hd tune gibi bir programla uzun tarama mutlaka yapin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

Ne kadar ucuzda olsa hdd yi internetten almayin kargocular hayvan gibi taşıyor hdd bad sektörlü olabilir.Hd tune gibi bir programla uzun tarama mutlaka yapin.

bu ne şimdi....
    mağazadan aldığında ürün mağazaya ışınlanarak mı iniyor? oraya da hayvan gibi davranan kargocular getirmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

quote:

Kargo dahil 160 tl ye bende bu ürünü kendi adıma alıp faturanın bir sureti ile adresinize gönderirim.
    Ödemeyi kargoyu göndermeden hesabıma eft yapan arkadaşlara ürünleri kargolayacağım.
    Sana nasıl güveneceğiz diye bir kaygısı olan lütfen pm atmasın.
    fiyatta pazarlık yapmak isteyen lütfen pm atmasın.
    Ankara ve İzmitte elden teslim edebilirim bu durumda fiyat 155 tldir.

2 tanesi forumdaki arkadaslara 1tanesi sahibindan.com uzerinden satildi.son 3 adet

pm
  • izmirden bu ürünü elden almak isteyenler gelip alabilir. Diğer illere kargo ile yollayabilirim. 2 adet mevcut...
  • quote:

Orijinalden alıntı: gorefest_nl

izmirden bu ürünü elden almak isteyenler gelip alabilir. Diğer illere kargo ile yollayabilirim. 2 adet mevcut...

ben talibim kac liradan gondereceksin ?
  • 1 Adet mevcut

BURSA içi elden diğer şehirlere kargo ile gönderilir... PM
  • Adana içi elden teslim 165 TL ye piyasadaki yerimizi alalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecegelen06

quote:

quote:

Kargo dahil 160 tl ye bende bu ürünü kendi adıma alıp faturanın bir sureti ile adresinize gönderirim.
    Ödemeyi kargoyu göndermeden hesabıma eft yapan arkadaşlara ürünleri kargolayacağım.
    Sana nasıl güveneceğiz diye bir kaygısı olan lütfen pm atmasın.
    fiyatta pazarlık yapmak isteyen lütfen pm atmasın.
    Ankara ve İzmitte elden teslim edebilirim bu durumda fiyat 155 tldir.

2 tanesi forumdaki arkadaslara 1tanesi sahibindan.com uzerinden satildi.son 3 adet

pm

pm cevaplandı.
    arkadaşlar bütün diskler satıldı (söz alındı)
    o yüzden vazgeçen olmazsa satacak disk kalmadı.
    vazgeçen olursa ben bu başlığa tekrar yazarım.
    herkes için hayırlı olsun.

• bursa içi satan varsa almak istiyorum.
  • İzmir ici elden 150 tl verebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: duykan

quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

Ne kadar ucuzda olsa hdd yi internetten almayin kargocular hayvan gibi taşıyor hdd bad sektörlü olabilir.Hd tune gibi bir programla uzun tarama mutlaka yapin.

bu ne şimdi....
    mağazadan aldığında ürün mağazaya ışınlanarak mı iniyor? oraya da hayvan gibi davranan kargocular getirmiyor mu?

Evwt lakin toplu olarak urun getirildigi icin daha dikkatli davraniyorlardir. Dikkatli olmasalar bile urun ikinciye belki ucuncuye tasiniyor ne kadar az darbe sarsinti o kadar. Ben herkesin iyiligi icin diyorum alacaksinizda bad sektor taramasi yaptirin. 2 tb lik urunu arsivciler aliyor verilerinin gitmesini kimse istemez

• bursa lazım bursa yokmu elinde olan yaa
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.