Şimdi Ara

SEAGATE 2TB SATA3 7200RPM 64MB NCQ BARRACUDA ST2000DM001 [SATILDI]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar ve iyi forumlar.

Elimdeki arşiv HDD’lerini daha büyük boyutlu HDD’lerde toplayacağımdan dolayı bu ürünü satıyorum. Kısa zaman önce WD Elements 5TB Desktop aldığımdan ürün boşa çıkmıştır.

ÜRÜNÜN GARANTİ SÜRESİ BİTMİŞTİR. / SATIN ALIM TARİHİ: 11.06.2013

Faturası bulunmaktadır. FW güncellemesi yapılmıştır. Sata 3 arayüzünde bir HDD için alabileceğiniz maksimum hızları rahatlıkla karşılamaktadır. Hiçbir sorunu yoktur, zaten paylaşacağım testlerde bunu rahatlıkla görebileceksiniz.

| HDD HAKKINDA BİLGİ |

Seagate’in sitesinden link: SEAGATE ST2000DM001

| Genel Özellikleri |

Kısaca; SEAGATE 2TB SATA3 7200 RPM 64 MB NCQ BARRACUDA ST2000DM001

| Detaylı Teknik Özellikler |

Nesil: 7200.14
    Paket: Sadece Disk
    Kapasite: 2TB
    Arabirim: SATA 6Gb/sn
    Ön Bellek: 64MB
    Alan Yoğunluğu: 625
    Uzunluk: 146.99Mm
    Genişlik: 101.6Mm
    Yükseklik: 26.1Mm
    Tipik Ağırlık: 626g

| Testler |

USB 3.0 arayüzü üzerinde gerçekleştirilmiştir (Sata 3 ile fark, yok denecek kadar azdır. Sata 3'te biraz daha iyi sonuçlar alınabilir).

SEAGATE 2TB SATA3 7200RPM 64MB NCQ BARRACUDA ST2000DM001 [SATILDI]SEAGATE 2TB SATA3 7200RPM 64MB NCQ BARRACUDA ST2000DM001 [SATILDI]SEAGATE 2TB SATA3 7200RPM 64MB NCQ BARRACUDA ST2000DM001 [SATILDI]SEAGATE 2TB SATA3 7200RPM 64MB NCQ BARRACUDA ST2000DM001 [SATILDI]

| HDD’nin FOTOĞRAFLARI |

Ürün şu an disk kutusunda kullanıldığı için 2. fotoğraf bu şekildedir. Yoksa diskin USB kutusunda kullanılma gibi bir zorunluluğu yoktur. Normal bir şekilde de direkt olarak kullanabilirsiniz (ilk fotoğrafta görüldüğü üzere). Akabinde kozmetik olarak da hiçbir sorunu yoktur.

SEAGATE 2TB SATA3 7200RPM 64MB NCQ BARRACUDA ST2000DM001 [SATILDI]SEAGATE 2TB SATA3 7200RPM 64MB NCQ BARRACUDA ST2000DM001 [SATILDI]

SATIŞ FİYATI: SATILDI

Fiyat olarak (bu dolar kurunda ve sıfır fiyatını baz alarak) ortalama bir düzeyde tutmaya çalıştım. Şu zamanda sorunsuz HDD bulmak kolay olmuyor ve 2.5 yıldır bana sorun çıkarmayan bir ürün oldu. Alacak olan arkadaşın da sorunsuz kullanacağı kuvvetle muhtemeldir.

Ödeme seçeneği olarak hesabıma havale ilk tercihimdir. Akabinde komisyon alıcı tarafından olacak şekilde Sanalpazar linki açabilirim.

Kargo ile satış yapılması durumunda; alıcının yanlış kargo adresi vermesi, alıcının kargoyu zamanında almaması ve ürünün göndericiye iadesi sonucunda para iadesi yapılmaz (çünkü satılan ürün sorunsuz olarak gönderilmektedir).

Ürünün gönderimi önce ücret daha sonra kargo şeklinde olacaktır. Kargo ücretini alıcı öder. İstanbul içinde elden satış yapmak isterim ama genellikle yoğun olduğumdan dolayı buna fırsatım olmayacaktır büyük ihtimalle (yinede uygun bir vakit için PM’den sorunuz).

Dip NOT: Arkadaşlar lütfen ilan kurallarına göre mantıklı yorumlar yazarsanız sevinirim. Akabinde bana PM üzerinden ulaşabilirseniz memnun olurum.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 8 Temmuz 2021; 10:11:19 >

• Kardeşim hayırlı satışlar, aynı seri diskten 2 tane var bende de uzun süredir sorunsuz kullanıyorum, ref. açısından bunu paylaşıyım dedim, diskleri arşiv olarak olarak kullanıyorum, hızlarında herhangi bir düşme de olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Kardeşim hayırlı satışlar, aynı seri diskten 2 tane var bende de uzun süredir sorunsuz kullanıyorum, ref. açısından bunu paylaşıyım dedim, diskleri arşiv olarak olarak kullanıyorum, hızlarında herhangi bir düşme de olmadı.

Eyvallah abi sağ ol.

Aynı şekilde ben de depolama amaçlı kullanıyordum ürünü 2.5 yıldır. Zaten sistem diski olarak SSD olduktan sonra HDD'leri fazla yormadan, depolama konumunda kullanarak çokta ömürlerini tüketmiş olmuyoruz. Dediğin gibi performans noktasında sıkıntı yaratmayan bir ürün. Testler ile de sonuç ortada.

Yavaş bad sector taramasında bile (3 saat 23 dakika sürdü görüldüğü üzere) hata olmadığı görünmekte. Şu zamanın şartlarında hatasız ürünlere denk gelmek kolay olmuyor maalesef.

• fiyat uygun güvenilir satıcı almak isteyen tereddüt etmesin
  • Kyk,yı alınca alabilirim sanırım , satılmamış olursa bana nasip olacak, binicem üstüne vuyucam kıybacı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün usb arayüzü ile çalışıyor anladıgım kadarıyla. yoksa istenildiğinde usb aparatı sökülerek sata olarak da kullanılıyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mücahit_0

ürün usb arayüzü ile çalışıyor anladıgım kadarıyla. yoksa istenildiğinde usb aparatı sökülerek sata olarak da kullanılıyormu?

Merhaba,

Ürün normal olarak çalışmaktadır. Ben kendim harici kutuda kullanmaktaydım. PC içerisinde sadece sistem disk olarak SSD kullandığım için HDD'leri harici olarak kullanıyorum.

Sanırım fotoğraftan da kaynaklı olarak böyle bir algı oluşuyor. Konu içerisinde de durumu belirtmiştim gerçi ama tekrar belirtmiş olayım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • anladım saolun ben yanlış anlamışım.
    peki bir şey daha soracagım ilk ekleti resimde çalışma saati: 10.754 saat yazıyor. bu diskin kullanım süresimi.
    birde usb aparatınıda veriyormusunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mücahit_0

anladım saolun ben yanlış anlamışım.
    peki bir şey daha soracagım ilk ekleti resimde çalışma saati: 10.754 saat yazıyor. bu diskin kullanım süresimi.
    birde usb aparatınıda veriyormusunuz :)

Rica ederim.

Bende de biraz hata var aslında. Böyle anlaşılabileceğini tahmin etmiştim fakat ilanda da belirttiğim için satın alacak kişiler okudukları zaman anlarlar dedim.

Evet toplam çalışma saatidir. 2.5 yıl boyunca kullanılmış bir disk haliyle ama sürekli kullanılmamıştır. Zaten testler de görüldüğü üzere hatası, herhangi bir sorunu yoktur. İlanın başında belirttiğim gibi ''daha büyük boyutlu'' disklere arşivlerimi taşıdığım için diski değiştiriyorum. Yoksa gittiği yere kadar benimle olacak bir diskti kendileri.

USB kutu için ayrıca ilan açacaktım bugünlerde. Onun da benle olan kullanım süresi bitti. Garantisi bulunan bir ürün. Eğer ikisini de alacak olursanız fiyat konusunda bir şeyler yapabilirim. Daha fazla detay için PM'den konuşuruz isterseniz.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 3 Ocak 2016; 20:22:30 >

• Lise 2 de aldığım western dijital 640 gb caviar green şuan 35bin saatte, daha geçen gün low level attım, şuan hata taramasında hiç bozuk sektör yok. 70 bin saati görürüm gibi geliyo güzel baktıysanız ömrü gayet uzun bu aletlerin, düşün ben o kadar yılda kaç kere hasta oldum o hala çalışıyo benden sağlam ulan

• Merhaba arkadaşlar,

Ürün birkaç gün için 150 TL gibi gayet uygun bir fiyatta duracaktır. Satılmadığı takdirde daha sonra eski fiyatına dönecektir.

Teşekkürler.
  • merhaba hocam özelden konuşaım
  • mücahit_0 M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar ürün @mücahit_0 arkadaşımıza satılmıştır. Her iki tarafa da hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi REDSTONE -- 9 Temmuz 2017; 11:55:18 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.