Şimdi Ara

Seagate 3,5' 8TB Expansion HDD 899TL! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
4
Favori
5.070
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nerazzuri

Uzun süre kullanımda wd in red serisinin altı alınmamalı diye düşünüyorum, seagate de sorun yaşamadım yıllar yılı hiç, ama wd de ne zaman alsam sorun çıkartı uzun vadede... aman diyeyim wd den red serisi hariç uzak durun

2008 de aldığım 500 gb wd hala çalışıyor, ps4 e taktığım ve 2 sene yerinden oynatmadığım seagate 2.5 2tb garantisi bittikten 1 ay sonra durduk yere bozuldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben aldım bakalım arşiv olarak inşllah problem yaşamayız

• ben bugüne kadar mediamarkt da gerçekten indirimli olan hiç bir şeyi satın alamadım. Kargo bedava yazmasına rağmen sadece mağazadan teslim alabilirsiniz diyor ve hiç bir izmir mağazasından teslim etmiyorlar.

• üşenmedim 24 tane istanbul mağazasına da tek tek tıkladım. onlarda da yok! sen şuna kısaca stokta yok yazsana be kardeşim  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mj_pelit -- 30 Kasım 2020; 1:53:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj_pelit

üşenmedim 24 tane istanbul mağazasına da tek tek tıkladım. onlarda da yok! sen şuna kısaca stokta yok yazsana be kardeşim  

hocam ben trabzonda yaşıyorum cumartesi satın aldım internet üzerinden ancak bugun baktığımda trabzon mağazasından teslim alabilirsiniz yazmışlar ancak fiyat artmış.

güya sipariş internet magazasında yokmuşta istanbul bilmem hangi mediamarkttan yollamışlar ama takip kodu vs yok. nolcak sonumuz bakalım

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.