Şimdi Ara

Seagate 3,5' HDD 320GB 70 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1 adet 3,5" 320 GB Seagate 7200.11 seri ( raid için alındı )

Garantisi yoktur. Herhangi bir sorunuda yoktur.

Saat 13.00'a kadar gerçekleşen alışverişlerde gün içinde kargoya veririm..

Fiyat 70 TL
    Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi f.aktunc -- 24 Şubat 2012; 14:12:57 >

• almaktan vazgectim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fds14 -- 19 Şubat 2012; 16:45:41 >
  • yanlis okumusum sildim mesaji
  • 320 gb seagate firmware cc2j olanı arıyorum... sizinki tutuyorsa mesaj atarsanız sevinirim. cc2j firmwareli 320 gb seagate diski olan arkadaşlardan yardım bekliyorum....
  • firmware'a nasıl bakılacağını bilmiyorum yol gösterirsen yardımcı olabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybart

320 gb seagate firmware cc2j olanı arıyorum... sizinki tutuyorsa mesaj atarsanız sevinirim. cc2j firmwareli 320 gb seagate diski olan arkadaşlardan yardım bekliyorum....

firmware CC2F
  • Takip...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.aktunc

quote:

Orijinalden alıntı: baybart

320 gb seagate firmware cc2j olanı arıyorum... sizinki tutuyorsa mesaj atarsanız sevinirim. cc2j firmwareli 320 gb seagate diski olan arkadaşlardan yardım bekliyorum....

firmware CC2F

hocam bir de harddiskin devre kısmında rev a veya rev b ile biten bir kod olması lazım ordan ne yazıyor onu yazabilir misiniz lütfen?
  • Bugün biraz zor gibi.. En geç yarın yazarım o kodu
  • REV B Yazıyor..
  • bu kodlar ne anlama geliyor.. Paylaşsanızda bizde öğrensek..
  • Sanırım arkadaşa bu hdd'nin elektronik kartı gerekiyor. O yüzden bilgi almak istedi.
  • mesajım bulunsun.
  • Alışveriş yapmaya da beklerim :)
  • 1 tb 5400 rpm mi 7200 mü
  • 7200 RPM
  • merhaba ürünü senden nasıl alıcaz yani para teslimat işleri vb. bi de garanti yok yazmısın sanırım aldık bi sıkıntı oldu sonra ne olcak? ürünün sağlam olup olmadığını nasıl bilicez?
  • Kutu ile birlikte fiyat düşerse takip.
  • quote:

merhaba ürünü senden nasıl alıcaz yani para teslimat işleri vb. bi de garanti yok yazmısın sanırım aldık bi sıkıntı oldu sonra ne olcak? ürünün sağlam olup olmadığını nasıl bilicez?

Önce havale sonra kargo şeklinde alışveriş gerçekleşir. Garantisi yok..Herhangi bir sıkıntı olursa benimde yapabileceğim birşey yok malesef çünkü sonuçta ikinci el ürün. Şimdiye kadar internet üzerinden yüzlerce ürün sattım. Herhangi bir sorunu varsa ilanda önceden belirttim. Ürün satıldığı zaman paketlemeden önce deneyip gönderdim. Ve kargo için paketlemeye çok özen gösterdim. Ve şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım (sadece bir kere kargoya bir gün yüzünden pazartesi vermek zorunda kaldım. ve kargo firmasıda hava şartları yüzünden alıcıya biraz geç teslim etti ) Onun haricinde referansları okursan zaten dikkatini çeker...

Ancak dediğim gibi ikinci el ürünün garantisi olmaz. Yani benden ürün çıktıktan sonra benimle işi bitmiştir. Çünkü ben sağlam ve sorunu olmayan (varsa önceden belirterek) ürün gönderiyorum.

quote:

Kutu ile birlikte fiyat düşerse takip.

İkisi için sembolik birşeyler yaparım yeterki almak iste..Ortak nokta buluruz...

• kaç inc bide yazsanız hocam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.