Şimdi Ara

Seagate 3,5' HDD 320GB 70 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: spa®co

kaç inc bide yazsanız hocam

Kusura bakmayın atlamışım... Ürün 3,5" 7200.11 Serisi
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: f.aktunc

quote:

merhaba ürünü senden nasıl alıcaz yani para teslimat işleri vb. bi de garanti yok yazmısın sanırım aldık bi sıkıntı oldu sonra ne olcak? ürünün sağlam olup olmadığını nasıl bilicez?

Önce havale sonra kargo şeklinde alışveriş gerçekleşir. Garantisi yok..Herhangi bir sıkıntı olursa benimde yapabileceğim birşey yok malesef çünkü sonuçta ikinci el ürün. Şimdiye kadar internet üzerinden yüzlerce ürün sattım. Herhangi bir sorunu varsa ilanda önceden belirttim. Ürün satıldığı zaman paketlemeden önce deneyip gönderdim. Ve kargo için paketlemeye çok özen gösterdim. Ve şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım (sadece bir kere kargoya bir gün yüzünden pazartesi vermek zorunda kaldım. ve kargo firmasıda hava şartları yüzünden alıcıya biraz geç teslim etti ) Onun haricinde referansları okursan zaten dikkatini çeker...

Ancak dediğim gibi ikinci el ürünün garantisi olmaz. Yani benden ürün çıktıktan sonra benimle işi bitmiştir. Çünkü ben sağlam ve sorunu olmayan (varsa önceden belirterek) ürün gönderiyorum.

quote:

Kutu ile birlikte fiyat düşerse takip.

İkisi için sembolik birşeyler yaparım yeterki almak iste..Ortak nokta buluruz...

hayırlı satşlar kulaklarım çınladı yine bana kısmetmiş hd yi alyorum 1 adet pm

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.