Bildirim
Seagate 320 gb sata 2 NcQ hdd hakkında..
Ingenuity Baby Base 2'si 1 Arada Booster Besleme ve Kendinden Saklama Tepsili Yer Oturağı, Kaşmir : Amazon.com.tr: Bebek
https://www.amazon.com.tr/Ingenuity-Booster-Feeding-Floor-Self-Storing/dp/B0CKNWFJQ7
4 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sata hddler biraz gürültülü çalışıyor kimi modeller sessiz kimi modeller rahasız edecek boyutta benim daha önce kullandıgım seagate 320 gb pembe motorlu çok sessizde şimdi 750 kullanıyorum oda sessiz 500 lük vardı biraz sesliydi kısacası birazda şans işi sen canını sıkma okuma ve yazma hızları iyi ise problem yok hdd yi test için hdd tach programı kullanabilirsin -
şu an vista kurulu vista uyumlu deil galiba hdd tach .. vista uyumlu sağlam hdd test programı lasım . -
bniz burda bas bas bağırıyoruz ben yazmaktan sıkıldım artık
SESSİZLİK ÖN PLANDA İSE SAMSUNG ALIN ....
aralarında ki performans farkı sandığınız kadar yok, sessizlik daha büyük avantaj .. -
samsung mu seagate mi -
defrag yaptın mı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X