Arkadaşlar bu üründen almak istiyorum fakat bilgisi olan veya kullanan arkadaşlarıma bi sorum olacak.Film izlemeyi çok seviyorum bu aleti dvd playerıme usb den bağlayıp film izleyebilirmiyim?dvd playerimn usb girişi mevcut.Cevaplayan arkadaşlarıma teşekkür ederim.saygılar...
Yokmu kullanan bir arkadasım?acil bilgi almak istiyorum mümkünse sipariş vereceğim.saygılar...
Disk NTSF olarak geliyor . Fat32 olarak formatlarsan ve DVD playerinde 500 gb disk destekliyorsa izlersin. philips 5160 dvd ile ben 500 gb samsung kullanıyorum.
dostum teşekkür ederim cevap için.Bana Fat32 olarak nasıl formatlamam gerektiğinide söylermisnz?birde NTSF mi olması daha iyi Fat32 mi?
quote:
Orijinalden alıntı: metto05
dostum teşekkür ederim cevap için.Bana Fat32 olarak nasıl formatlamam gerektiğinide söylermisnz?birde NTSF mi olması daha iyi Fat32 mi?
disk yönetiminden yapabilirsin
ben aldım süper. memnunum sorunsuz
peki NTSF mi olması daha iyi Fat32 mi?
Arkadaşlar bende bugün bu hdd den aldım usb den film izlemek için fat32 ye dönüştürdüm ama 500 gb lik disk 32 gb olarak görülüyor ne yapacağımı bilemiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum.
quote:
Orijinalden alıntı: özgüç55
Arkadaşlar bende bugün bu hdd den aldım usb den film izlemek için fat32 ye dönüştürdüm ama 500 gb lik disk 32 gb olarak görülüyor ne yapacağımı bilemiyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum.
Ne yaptın sorunu halledebıldınmı?
Arkadaşlar disk geldi fakat şöyle bişey var harddısk 500 gb fakat 460 görünüyor.bu normal bi durummu?
quote:
Orijinalden alıntı: metto05
Arkadaşlar disk geldi fakat şöyle bişey var harddısk 500 gb fakat 460 görünüyor.bu normal bi durummu?
normal
neden normal sizce?
HDD üreticileri 1 MB = 1000 KB olarak hesaplıyorlar, Ama windows bunu 1 MB = 1024 KB olarak hesaplıyor. Bunlar da birikiyor ve senin 22 gb arada kaynıyor
Alacağın her 320 gb hdd 298 gb , 160 gb hdd 150 gb, 500 gb hdd 460-465 gb kullanım alanı sunar. Bu da gayet normaldir.....
Anladım hocam.Teşekkür ederim cevabınız için.
Ürün hakikaten çok iyi çok şık.Fakat ben bu dosya şifreleme işini yapamadım.Bilen bi arkadaşım varsa anlatsın lütfen.
Okurların ürün incelemerli var burada fikir sahbi olunması için iyi olacağını düşünüyorum. Bu arada ben 320 ve 500 GB lik iki adet cihazı kullanıyorum. Öneririm.
Arkadaşlar 19 ARALIK 2009 itibarı ile ben de SEAGATE 500GB 8MB 5400RPM 2.5 FREEAGENT-GO USB2.0 TAŞINABİLİR BELLEK almış bulunuyorum. Vatan Bilgisayar İzmir'den Ederi: 191 TL. (Nakit) İlgilenenlere duyurulur. Diğer mağazalarda 250 TL. diyene bile rastladım.
arkadaşlar bu ürünü dün satın aldım. pcye bağladım sadece cihazda tek bir ışık yanıyor ve 2 saniyede bir "bip" sesi alıyorum. windows 7 kullanıcıyım. windows mu engelliyor yoksa cihaz mı arızalı? anlam veremedim... klavuzunda söyle deniliyo "bilgisayara bagladıgınız zaman hızlı calışmasını saglayan programlar yüklenecek" diye fakat görünürde hiç bişşey yok.açıkcası bilgisayar görmüyor.sitesinden gerekli driverleri yüklememe rağmen sonuç alamadım. bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen. iadeye göndereyim zamanı geçmeden şimdiden teşekkürler.
başka bilgisayardada dene
aynı sorun devaem ediyor bilgisi olan yardımcı olur mu