Şimdi Ara

Seagate 7200.12 Hız Düşüklüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhabalar. C den D ye kopyalama yaparken taşıma hızı 80mb den 25mb ye kadar düşüyor. Windows 7 kullanıyorum. Sistem imzada yazılı. Sizce neden kaynaklanabilir. Fw sorunu yok. Hd yi yeni aldım sayılır. Disk birleştirme vb herşey tamam. Doluluk oranıda fena değil (HD 500GB)

• Öncelikle antivirus kurulu ise aynı anda windows defender açık mı? (Auto olarak kapatmıyor kendini)
    Zaten kapalı ise antivirusü kapatıp aynı dosyayı bir daha taşımayı dener misin?
  • HD Tune adlı yazılımı indirip error scan bölümünden badsector taraması yaptırınız...
    Quick scan butonu seçili olmasın...
  • Cevaplar için sağolun arkadaşlar. İncelemesine tekrar dikkat ettim dosya kopyalama hızı zaten o civarlarda görünüyor. Normal galiba bu durum.
  • kopyalama hızı 25 MB/s değil. bende de Seagate 7200.12 500 GB var 70-80 mb/s arasında kopyalama yapıyorum

En iyisi arkaplanda çalışan programlara bakmak.
  • 80 den başlayıp dosyalar ufaldıkça 25 e düşüyorsa normaldir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Temren

kopyalama hızı 25 MB/s değil. bende de Seagate 7200.12 500 GB var 70-80 mb/s arasında kopyalama yapıyorum

En iyisi arkaplanda çalışan programlara bakmak.

http://www.pclabs.com.tr/2009/03/09/seagate-barracuda-720012-500gb-hdd-incelemesi/2/

Burda windows altında yapılan dosya çoğaltma testleri 25 / 30 arasında.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2,5" 1TB HDD SEAGATE 15 GÜNLÜK
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.