Bildirim
Seagate 80 Gb Sata HDD Yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
eger win 98 sistem disketi ile acıp fdisk yaptıysan dogru gormuyor,win me ile yapılmıs bir sistem disketi ile acip oyle dene -
Raid'in kontrol panelini nasil calistiririz ya ? p4c800 e-deluxe var bende 120 gb seagate sata hdd var.pm atarsaniz i olur -
Dos mod üzerinden bilgisayar açıldığı sırada "CTRL + S " "CTRL + F1" YADA "CTRL + R" tuşlarını bi dene her boardda farklıdır kitapçığına bak... RAid ayarlarını yapmak için giriceğin menüden bahsediyorsan tabi... -
eğer bilgisayarın ata1oo desteklemiyorsa yani p3ten yüksek değilse 8ogb hddyi 10gb görürsün
senin çözümün NTFS dosya sistemi kullanmak yoksa o hddyi kullanmazsın winxp veya win2ooo öneririm ben öle yaptım yoksa win98le 10gb ye devam :) -
raid için önce biosdan ayar yapman lazım. raid özelliğini biosdan açacaksın. açılışta kontrol ekranı zaten geliyor olması lazım. bendeki boardda böyle oluyor. raid kullanmıyorum ama açık olduğu için ekrana geliyor. -
Bilgisayarımda Xp işletim sistemi yüklü.Samsung SP0812C Sata Hdd kullanıyorum.Bilgisayar her açılışta Disk Warning uyarısı veriyor içeriğinde ise (Disk reliability degrading,risk of data loss !!! Disk Location:Controller 0,Channel1 ,Master Please backup data as soon as possible)uyarısı veriyor.
Ne yapmam konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X