Şimdi Ara

Seagate 80 Gb Sata HDD Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fdisk disk size i dogru gormuyor. Linux raid drive i hic gormuyor. Nasil gosterebiliriz.

• eger win 98 sistem disketi ile acıp fdisk yaptıysan dogru gormuyor,win me ile yapılmıs bir sistem disketi ile acip oyle dene
  • Raid'in kontrol panelini nasil calistiririz ya ? p4c800 e-deluxe var bende 120 gb seagate sata hdd var.pm atarsaniz i olur
  • Dos mod üzerinden bilgisayar açıldığı sırada "CTRL + S " "CTRL + F1" YADA "CTRL + R" tuşlarını bi dene her boardda farklıdır kitapçığına bak... RAid ayarlarını yapmak için giriceğin menüden bahsediyorsan tabi...
  • eğer bilgisayarın ata1oo desteklemiyorsa yani p3ten yüksek değilse 8ogb hddyi 10gb görürsün
    senin çözümün NTFS dosya sistemi kullanmak yoksa o hddyi kullanmazsın winxp veya win2ooo öneririm ben öle yaptım yoksa win98le 10gb ye devam :)
  • raid için önce biosdan ayar yapman lazım. raid özelliğini biosdan açacaksın. açılışta kontrol ekranı zaten geliyor olması lazım. bendeki boardda böyle oluyor. raid kullanmıyorum ama açık olduğu için ekrana geliyor.
  • Bilgisayarımda Xp işletim sistemi yüklü.Samsung SP0812C Sata Hdd kullanıyorum.Bilgisayar her açılışta Disk Warning uyarısı veriyor içeriğinde ise (Disk reliability degrading,risk of data loss !!! Disk Location:Controller 0,Channel1 ,Master Please backup data as soon as possible)uyarısı veriyor.
    Ne yapmam konusunda bana yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.