Şimdi Ara

Seagate Backup Plus SRD0SP0 1TB USB Harici Harddisk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış Disk Boyutu #2.5 inç
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Model: SRD0SP0

SATILDI

İzlediğim filmleri arşivleme amaçlı kullandığım bir HDD. Elimde bir çok 1 TB disk olduğu için hepsini sırayla satıp daha büyük kapasiteli diske geçiş yaparak hepsini tek bir diskte toplama amaçlı satıyorum.

Kozmetik veya teknik herhangi bir sorunu yoktur.

Bulabileceğiniz en temiz disklerden biridir. Adaptörsüz çalışır.

Faturası, garantisi ve kutusu mevcut değildir. Orijinal kablosu ile birlikte verilecektir.

Test görüntülerine aşağıdan bakabilirsiniz. "Calibration Retry Count" ibaresine HDTune "Warning" ibaresi kullanmış. Araştırdığımda özellikle bazı seagate modellerinde bu durumun yeni alınan disklerde bile yaşandığını fakat bir sorun olmadığı belirtilmiş.

Seagate Backup Plus SRD0SP0 1TB USB Harici HarddiskSeagate Backup Plus SRD0SP0 1TB USB Harici HarddiskSeagate Backup Plus SRD0SP0 1TB USB Harici HarddiskSeagate Backup Plus SRD0SP0 1TB USB Harici HarddiskSeagate Backup Plus SRD0SP0 1TB USB Harici HarddiskSeagate Backup Plus SRD0SP0 1TB USB Harici Harddisk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farselem -- 4 Kasım 2019; 21:25:37 >

• Arkadaşlar merhaba yeni üye oldum başlık açamadım sizlere sorum olacaktı,bugün sıfır WD Elements 8 TB harici disk aldım ps4’e bağladım sorunsuz çalışıyor.Fakat kafama takılan çok rahatsız edici olmayan ses geliyor fan sesi gibi bi arkadaşa sordum büyük olduğu için ısınmaya engellemek için içerdeki fandır kafaya takma dedi sizlere sormak istedim bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can.01 C kullanıcısına yanıt
    Aynı diski 2 hafta önce alıp kutusundan çıkardım ve PC' e taktım. İçerisinde fan yok. Çıkan ses diskin motor sesi ve normal. Fana benzer bir ses diyebiliriz. Sıkıntı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.