Şimdi Ara

Seagate Barracuda 3 tb harddisk arızası yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

C ve E pc ye takılı sağlam diskler değil mi ? öyleyse burdada düzgün çalışmıyor ki başlatılamamış diyor 3.86 gb usb boyutunda ayrılmamış alan görüyor o kadar

C: SSD sıkıntı yok E: WD harddisk maşallah yıllardır tık yok sessiz serin 25-30 derece çalışıyor 2 tb olan wd başımın belası seagete usb3 -3 tb disk kutusunu kırdım SATA kablo ile denedim gene olmadı
    2 yıl önce seagate 2 tb barracuda aldım hepsiburada.com dan geldiğin sistem gördü 2 gün çalıştı aynı bu arızayı verdim hemen iade ettim gönderdim aldığım yere bu lanet olası harddiski aldın VATAN dan 3 tb olarak aynı sorun şimdi gene karşıma çıktı

wd nin 6 yıldır kulandığım wd 1 tb harici disk yerlere düşerekte kullanıyorum tık yok en son LG TV ye taktım takır tv filleri dizileri kaydediyor durdur başlat kısaca çoluk çocuk hantalca kullanıyor maşallah canavar gibi diğer bilgisayarımda ve bunda toplamda evde 3 adet WD var hiçbir sorun yaşamadım
    hatta 160 gb lık 2 adette en az 10 yıllık wd sağlam halde depoda duruyor içinde aile resimleri videolar var istediğim an ulaşıyorum

Seagate lanet olsun aslında uyardılar da beni arkadaşlar ama inanamadım başıma geldi hem de iki defa şimdi dostlarıma uyaracağım seageta dan uzak durun yedeğinizi alın ne olur ne olmaz

• SEAGATE yazdım gelen cevap
    Good Day,

Thank you for your data recovery inquiry.
    Unfortunately I am not able to reply to you in turkish so I will try to communicate with you in english.

I'm sorry to hear you are having difficulties accessing your hard drive. At this point I am not sure what the issues are exactly as there are a number of components/areas of the drive who's failure could prevent a drive from being accessible. However our data recovery team is here to help with whatever we can- we have been offering data recovery services for over 20 years from damaged or inaccessible storage media such as what you are facing.

Data recovery is a paid service.
    Currently Seagate is running a promotion on data recovery.
    Pricing for data recovery inclusive new hard drive for return media would be 495.04 €

Pricing is pre-approved on the basis of a best effort although we always strive for a full recovery.

Prices are all based on a 'no recovery, no fee' basis; In the event that your data is not recoverable, there is no charge for the attempt; the only fee would be the 49 € engagement fee which covers evaluation, reassembling and return shipping and handling cost.

This fee is a non-refundable engagement fee which will be taken out of your credit card.
    If we are able to recover your data, then we would consider the recovery a success and would bill your credit card for the remaining amount.
    The estimated data recovery time is 15 business days from arrival, depending on the accessibility of the drive.

All works are carried out in our EMEA HQ in the Netherlands.
    If you think this could be interesting for you please fill your data using the the following form:

https://seagatewtb.secure.force.com/submit/?lang=en-gb

In the event you can send the drive to the below mentioned address:

SEAGATE RECOVERY SERVICES
    MARLON CRUDO
    TUPOLEVLAAN 109
    1119 PA SCHIPHOL-RIJK,
    NETHERLANDS

In case you have any more questions do not hesitate to contact me.

• sağlam fiyat çekmişler bu arada o senelerde üretilen seagate diskler ile ilgili yazı var denk geliyor sanırım https://www.backblaze.com/blog/3tb-hard-drive-failure/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

sağlam fiyat çekmişler bu arada o senelerde üretilen seagate diskler ile ilgili yazı var denk geliyor sanırım https://www.backblaze.com/blog/3tb-hard-drive-failure/

acaba diyorum bilgisayar kilitlendiğinde harddiskin yazılımı arıza gördü harddisklerin yazılım güncellemeleri varmıdır firware vs saygılar
  • harddisk normalde hep dönmesi lazım değil mi ? değerli ustalar bu ilk çalıştıktan sonra duruyor
    https://youtu.be/ZMK_aAakUbo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdinec -- 13 Ağustos 2015; 0:37:38 >
  • http://www.hdd-parts.com/13062506.html bu devre yanmış olabilir mi bunu Türkiye de bulup değiştirme imkanı var mıdır ?
  • Selamlar,
    Yaklaşık 1 sene önce açılmış konu fakat merak ettim akıbeti ne oldu acaba harddiskin.
    Ben de şu an aynı problemi yaşıyorum. (Benimki de aynı marka (2TB), 3,86 GB ayrılmamış alan gözükmesi vs.)
    Harddiski veya verileri kurtarabildiniz mi acaba?
    Veya yardımcı olabilecek birileri var mıdır?

Tşk.
  • aynı sorun bendede var ayrıca diskte kafa atmada yok sağlam disk bir anda bu hale geldi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.