Şimdi Ara

Seagate Desktop External 3.5' 1.5 TB Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabah kaltgımında aleti (Seagate Desktop External 3.5" 1.5 TB) düşürdüm ve içinde birp birpp diye ses gelmeye başladı?
    böyle bi asorun yaşayan var mı?
    aletin içinide acamadım.bakayım parçalarımı ayrıldı diye.garantiye gönderirsem içindeki veriler gidiyor mu bunun hakkında bi bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEZ_87 -- 15 Ağustos 2009; 9:36:53 >

• aletini tak çalşıp çalışmadığını konrol et..çalışıyosa vida yerlerinden veya plastik bir parçası kırılmış ve ses yapıyodur.servise gönder verirken içindeki datalarım önemli bir zarar gelmesini istemiyorum de.. bi sorun çıkmaz..çalııyosa zaten kendin yedekle
  • bence kesinlikle içini açma ve servise gönder bundan ses gelmeye başladı de. datalarıın büyük ihtimalle gider o yüzden yedeğini alabiliyorsan al.
  • ilginiz icin saolun arkadaslarda ,
    hic acamıyorum ya.
    icinde dizi film mp3 varda en önemlisi resimler var.ondan dolayı tırsıyorum walla.
    aleti epey kurcaladımda ne vida var nede plastik cengel yapmışlar açılmıyor.artık göndericeğiz garantiye heralde.
  • Aleti açmaya çalışırsan garanti dışı kalacaktır. Zaten garanti dışı da kalmış olabilir. :(
    Sen yinede şansını önce garanti yoluyla dene.......
  • deme be hocam acamadımda içini inşallah öle bi şeyde olmaz walla.
    garantiden ne kadar da gönderiyolar bilginiz var mı sorunlarda?
  • yasal süresi 1 aydır fakat 1 en geç 2 haftada sonuçlanır bence. ama sürekli takipde olup sıkıştırman lazım. düşürdüğünü söylersen garanti kapsamına almazlar haberin olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • düşürmenin garanti dışı oldugunu biliyordum , atacak yalanı bulamadim walla :D
    elekrik gitti sonra hardiski görmez oldu derim saçma olacak ama :D
    elekriksel olursa kesin garanti içine alırlar heralde.
  • elektrik kesintilerinden kaynaklanan yada voltaj düşüklüğünden yüksekliğinden kaynaklanan problemeler hiç bi zaman elektronik ürünlerde garanti kapsamına alınmaz. sakın elektrikden oldu deme. sabah uyanıp bilgisayarı açtığımda böyle olduğunu farkettim biligilerime ulaşamıorum dersin. herhangibişey uydurmana gerek yok. açtığımda böyleydi ne olduğunu bilmiyorum de yeter.
  • Düşen hdd lerde genelde okuyucu kafa zarar görür ve diskin bir şekilde dönmesini engeler. Dönmesi zorlaşan disk koruma amaçlı kapanır açılır. Buda bipp diye ses çıkarır.
  • peki anladım kerem kardeşte?sorunu düzeliyor mu tekrar?ne yapabilirm sence?illa garantiye mi gitmesi gerek?
  • Mulder_x sanada teşekkür ederim kardeş , bilgiler ve yardım için cok teşekkürler...
  • up
  • bende maxtor 250 gb 2.5'' vardı düştümü noldu blmiyorm aynı dedigin gbi ses gelmeye basladı kututan cıkarttm sata olarak taktm yne aynı servise götürdüm adam içnde önemli bilgi varmı dedi var dedim o zaman ben bunu alamam dedi mecburen verdik içindeki datalar uctu hatta seagate marka disk verdiler.
  • Hdd darbe sonucu mekanik bir zarar gördüyse. Garntide verilerin kurtarılması veya onarılması mümkün değil bunu farklı veri kurtarma firmeları yapıyor. Servisin yapacağı kullanıcı hatası olmadığını anlarsa. Yenisi ile değişim yapar.

Benim başımdan şöyle bir olay geçdii. Masaüstü bilgisayarımdaki hdd nin kartı arızalandı biliyorum diskde bir arıza yok. Servise rica ettim hdd nin sadece kartı arızalı kart değişimi yapmaları mümkün değilmi. Hayır dedi arızalıysa hdd nin yenisi gelir.
  • Ne demek arkadaşım, yardım edebildiysem ne mutlu. sonuca ulaştığında burada paylaşırsan memnun olurum
    quote:

Orijinalden alıntı: dolphin_87

Mulder_x sanada teşekkür ederim kardeş , bilgiler ve yardım için cok teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.