Şimdi Ara

Seagate Expansion USB3.0 2TB [BirKaçSoru]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 290 tlye aldıgım 2tblık seagate expansion (modeli STBV2000200) kargodan geldi usb3.0 üzerinden kullanıyorum snde 66.68Mbps ~ 72.52 Mbps ile aktarım yapıyorum..ürünü aldım açtım apator filan her baglantıyı yaptım bilgisarıma usb 3.0 girişinden baglantıyı kurdum 5sn kadar sürdü sürücü olayı...ardından içerisinden bir program çıktı ben gerek görmedim dolayısıyla kurmadım program ne olur ne olmaz diye bütün dosyalarını bi klasöre kesdim koydum 3.77mb mı neydi zaten sonra 1 kez hddyi biçimlendirdim..ve ardından laptobumu rahatlatmak için içerisinde bulunan 230 tane 720plik dvdrip arşivimin hepsini kesdim yeni almış oldugum 2tblık seagate hddye yolladım 177 gb neydi 40 dk sürdü tabiki bu durum beni şaşırtmıştı gayet hızlıydı..uygun olanı yapmışmıyım sizce yani diskin içerisindeki programı kullanmayıp 1kez hızlı biçimlendirip depolamaya koyuldum acaba ilerde bi sorunla karşılaşırmıyım,birde arkadaşlar bazı sitelerde rpm5400 yazıyor bazılarından rpm7200 yazıyor delirdim yahu kutu içeriginde ve kutu üzerindede hiç bişey yazmıyor bu konuda,nedir bu net bir cevap bulamadım aldıgım bilgisayarcı 7200 oldugunu söylemişti..netteki durumu görünce terettütde kaldım??Teşekkür ederim.hayırlı akşamlar herkeze.

• arkadaşlar biri yardım etsin..
  • hadiiii bieşy söyleyinn
  • neden ilgisiz kaldım ??
  • ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????yardım edin
  • arkadaşlar neden bir allahın kuluda bi yorum atmıyor..
  • biçimleyip güzelce kullanmaya başlamışsın yoruma gerek yok. içindeki hdd'in modelini bilmek gerekiyor hızının ne oldugunu söleyebilmek için.
  • saolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.