Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 (SATILDI) Seagate FireCuda SSHD 2 TB 5 ay kullanıldı. (400 TL) Satın Al 5 Temmuz 2022 06:41 1 1 (SATILDI) Seagate FireCuda SSHD 2 TB 5 ay kullanıldı. (400 TL) Ürün "ioz" nickli arkadaşımıza satılmıştır, kargosu yapıldı. Teşekkür ederim, güle güle kullanın.Merhaba. Ürün 2 sene önce Aliexpressten alındı. Sadece 5 ay kullanıldı. Ürün inceleme (sağ taraftaki) link; https://www.seagate.com/tr/tr/internal-hard-drives/hdd/firecuda/#featuresİkincisini kendim kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum. Oyunlar çok hızlı şekilde açılıyor. Fiyat uygundur. Lütfen indirim ve takas için beni rahatsız etmeyin. Teşekkür ederim. Fiyat; 400 TLSistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 400 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tunceli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün BeyerDynamic 990 pro 250 Ohm garantili FiiO KA3 USB DAC AMP çözme ses DSD512 (SATILDI) HyperX Cloud Alpha S sıfır gibi... (SATILDI) HyperX Pulsefire Haste 2 kablosuz mouse 1.700 TL dip fiyat!