2 ay önce 2 Tb'lık Free Xtreme Agent Harizi Disk Aldım. Sorunum ise E-Sata portu olmasına rağmen diski E-Sata olarak sitemime taktığımda 30 dk sonra disk power save mantığı ile kapatıyor ama ön panelde görünene logonun ışığı yanıyor. Win7 64 bit kullandığım için geçen aya kadar usb arayüz ile kullandığımda da aynı sorunla karşılaşıyordum. 64 bit programı çıktı, artık program aracılığı le diski USB bağlantısı sayesinden kontrol edebiliyorum.(Power Save , oto Back up vs.) Ama bu program E-sata bağlantısı ile Diski sistemime bağladığımda diski görmediği gibi 30 dk. içerisinde kapatmaya devam ediyor. Bu kapatmalar sebebiyyle reallocated sector oluştu. E-Sata ile diski sistemime bağladığımda kapanmasını nasıl engelliyebilirim???
İstersen güç yönetimini-->gelişmiş ayarlar-->sabit diski kapatmak için beklenecek süre burayı hiç bir zaman yap kaydet sorunun düzelebilir.
Dostum bu sorun ordan kaynaklı sanırım, uyarın için teşekkürler. Performan modunu seçmeme rağmen sabit disk ayarı 20 dk'ya ayarlanmış. Ama sabit diskim Emule açık olduğu için sürekli aktif sanırım be sebeple sabit diskim kapanmıyor, eyvallah...
O değeri 0 yaparsan hiç kapanmaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme