Forumda bisürü yazılmış çizilmiş. Ses olur diyen veri kaybolur diyen çok memnunum çok sessiz diyen 1 metreden betona düşürdüm kırdım ama hala çalışıyo diyen masanın üzerinde ayağından devrildi çalışmıyo diyen bile var :D
Sizden isteğim bu ürünü tavsiye eder misiniz gönül rahatlığı ile alayım mı ? Teşekkür ederim.
seagate harici diskinide dahili diskinide sakın alma derim heleki harici diskleri tam bir baş belası kafa atma problemi ve 0 mb görme problemi seagte ürünlerinin tipik arızasıdır. Eski seagate yok artık
black armor al derim seagate alacaksan
Başka yorum yok mu arkadaşlar?
Expension değil freeagent alıcam.
valla ben söledim istiosan al bizim servise günde en az 3 tane geliordu seagete harici disk dahiliyle beraber günde 15 tane falan geliodu. Belki seninki iyi çıkar
Tavsiyem Western Digital'dir her zman bende senin gibi düşünüp seagete alıcaktım taki 32mb ön belleklli modellerinde sorunlar oluştuğunu öğrenene kadar... şimdi WD kullanıyorum sorun yok. yakın zamanda bende 1.5TB lık modelini alacağım...Herkes çok memnun ve seagate gibi hem memnun hem şikayetçi olan yok bu hdd'de herkes iyi yorum yapıyor istersen biraz incele ve oku:
seagate,wd diğerleri hiçbiri babamızın şirketi olmadığı için herkes başından geçeni yazıyor, ben araştırmadan elements aldım, takılma işi oldu neyseki değiştirdiler, wd 1,5 aldım hiç sorunum yok
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme