Şimdi Ara

SEAGATE FreeAgent GoFlex 1TB kullanımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgilli arkadaşlar şimdiye dek direkt depolama amaçlı harici disk kullandığımdan. doğru başlamak adına aşağıda çok ilginç bulabileceğiniz sorularımı yanıtlarsanız makbule geçecek.

Üzerinde çalıştığım değişken bilgilerimi/çalışmalarımı kendi yazılımı aracılığı kullanmayı düşünüyorum. Yani ana bilgisayarımdaki çalışmam bu üründe yedeklenerek ile senkronize olsun. Bu arada laptopa geçtiğimde harici disktki çalışma ile devam edeyim ve ana bilgisayara takıldığında oradaki bilgi güncellensin. Kullanıma başlamadığımdan aşamanın böyle olacağını sanıyorum.

Yukarıda belkide acemi sorusu denilebilecek sorum, alışageldiğim harici disk kullanımımda veri depolama amaçlı bu disk içinde bir dosya açıp ses ve video dosyalarımı kullanmamda bir sakınca varmıdır?
    Ürünle gelen ek programlardan MemeoInstant Backup kuruldu diğerleri 1 ay süreli olduğundan kurmadım "Memeo AutoBackup" yazılımını süre kısıtlamasız olarak buldum onu kurmayı düşünüyorum.

Günlük kullanım ile deneyiminizi, kullanım bilgilerini içeren link paylaşımıda olur paylaşırsanız sevinirim.

• Tam olarak anlamamakla beraber şunu diyebilirim. Siz mevcut dahili hddlerinizi nasıl ve hangi programlarla kullanıyorsanız harici diskinizi de aynı şekilde kullanabilirsiniz. Bir de benim Harici Hdd kullanımı adlı konuma bakmanızı öneririm.

Başka sorularınız olursa da cevaplarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.