Selam arkadaşlar çoktandır 2.5 inc lik bi hdd almak istiyodum sonunda lazım oldu vatanbilgisayar a gidip hddlere baktım WD ile Seagate arasında 10 lira gibi bi fark vardı Seagate'in aparat değiştirerek usb3,esata,firewire gibi bağlantıları desteklemesi hoşuma gitti üzerinde hiç aparat yokken normal bi hddnin arkası gibi güç girişi ve data kablosunun takılcagı yeri görünce sevindim evimde doğrudan sataya bağlar geçerim diye düşündüm Seagate FreeAgent GoFlex 500gb usb2.0 modelini heyecanla alıp eve geldim usb2.0 ile ilk cihaz ı takıp formatladım hızını fln test ettim oldukta güzel neyse sata ile bagladım pc yi açtım sata portlarda fazlalık olduğunu görüyorum ama hdd yi bi türlü görmüyor söküp esata portuna bagladığımda ise anakart rahatça görüyor fakat windows altında hdd gözükmüyor anakartım gigabyte ga-ep45-ud3r işletim sistemim windows 7 64bit böle bişey alıp deneyen varmı varsa onda ne sonuç çıktı yada bi çözüm ü varmıdır ya da sadece aparat ile çalışsın diye bir parça vs mi var bilgisi olan birisi yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.