Şimdi Ara

Seagate FreeAgent GoFlex Home (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
8
Favori
30.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben iki tane notebookun harddiskini (2x500 gb) 3 günde yedekledim aralıklarla :D
    Naçizane fikrim eğer harici disk ise ve kullanmıyorsanız usb'den bağlayın kalsın orada bulutunuzun hacmi genişlemiş olur
    Şaka bir yana ilk yedeklemeler uzun sürüyor doğal olarak ama ondan sonra rahatsınız her yerden rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz...
  • ilk aldığımda cihazı direkt laptopun gigabit ethernet portuna bağladım ve saatte 100Gb'dan fazla bir hızla diske gönderdim.
    Tavsiyem sizde arşivi atarken modeme değil de varsa laptopunuzdaki gigabit ethernet portuna bağlayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuSeL

ilk aldığımda cihazı direkt laptopun gigabit ethernet portuna bağladım ve saatte 100Gb'dan fazla bir hızla diske gönderdim.
    Tavsiyem sizde arşivi atarken modeme değil de varsa laptopunuzdaki gigabit ethernet portuna bağlayın.

Evet laptopta ethernet port var, sanırım teoride de olsa en iyi hız bu olacak gibi.. bütün giriş-çıkışları deneyerek aktarım yapar hızlaır hakkında detaylı bir yazı yazarım
    herkese teşekkürler..
  • go flex homun pro yazılımını satın aldım ama torrent cıkmadı yardım edebielcek var mı acaba ne yapmam gerekiyor
  • Torrent için:
    http://support.axentra.hipserv.com/updates/seatorrents/ adresinden cihazınızı product numarası ile kaydedin.
    Sonra ayarlardan yazılım güncellemesi yapın gelecektir.
  • dün gece pro sürümünü aldıktan sonra torenti ayarlayamayıp o gazla konuda torrenti halleden arkadaşlara mesaj attım msjlarıma cevap yazıp yardımlarını esirgemeyen onkal, PLTMGNM , kanbankasi'na sonsuz teşekkür ederim
  • Ne demek elimden geldiğince yardımcı olmaya çalıştım kendi adıma yardımcı olabildiysem ne mutlu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seagate backup plus usb3 3 tb ürünü aldım ve dagınık haldeki tüm 3 d filmlerimi hddye aktardım tam 10 saat sürdü heyacanla tv ye bağlayıp seyretmek istedim ama şok oldum sansung lede tv ürünü görüyor ama boş kısaca 3 tb desteklemiyor bende büyük bi hayal kırıklıgı oldu ve şu ana ne yapayım diye düşünüyorum hdd yi 2 ye bölmeyi düşünüyorum ama ondan sonuc alırmıyım bilmedigimden sadece yorumları takip ederek cevap arıyorum daha önce 1 tb hdd bağlı ıdı tv ye onda sıkınıt yoktu cözüm üreten arkadaşlar yazarsa mennun olurum
    samsung c80000 tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: lamret

seagate backup plus usb3 3 tb ürünü aldım ve dagınık haldeki tüm 3 d filmlerimi hddye aktardım tam 10 saat sürdü heyacanla tv ye bağlayıp seyretmek istedim ama şok oldum sansung lede tv ürünü görüyor ama boş kısaca 3 tb desteklemiyor bende büyük bi hayal kırıklıgı oldu ve şu ana ne yapayım diye düşünüyorum hdd yi 2 ye bölmeyi düşünüyorum ama ondan sonuc alırmıyım bilmedigimden sadece yorumları takip ederek cevap arıyorum daha önce 1 tb hdd bağlı ıdı tv ye onda sıkınıt yoktu cözüm üreten arkadaşlar yazarsa mennun olurum
    samsung c80000 tv

USB den mi TV ye bağlandı?

Diskin ethernet portundan LAN ağına bağlanması gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: mastor1

quote:

seagate backup plus usb3 3 tb ürünü aldım ve dagınık haldeki tüm 3 d filmlerimi hddye aktardım tam 10 saat sürdü heyacanla tv ye bağlayıp seyretmek istedim ama şok oldum sansung lede tv ürünü görüyor ama boş kısaca 3 tb desteklemiyor bende büyük bi hayal kırıklıgı oldu ve şu ana ne yapayım diye düşünüyorum hdd yi 2 ye bölmeyi düşünüyorum ama ondan sonuc alırmıyım bilmedigimden sadece yorumları takip ederek cevap arıyorum daha önce 1 tb hdd bağlı ıdı tv ye onda sıkınıt yoktu cözüm üreten arkadaşlar yazarsa mennun olurum
    samsung c80000 tv

ewet usb den tv ye bagladım Diskin ethernet portundan LAN ağına bağlanması gerekiyor demisiniz nasıl yapılıyor yazarmısınız ben de wu duo hd alıcı var hdd yi ona bagladıgım zaman onun üzrinden tv ye baglantı kurabiliyorum ama onda ileri geri sarma cok yavaş birde bazen film izlerken donma oluyor ama direk tv ye baglayınca cok randımanlı calısıyor hdd ondan direk usb deb tvye baglayıp hd yi kulllanmanın careler,nm, arıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lamret -- 25 Mart 2013; 18:27:00 >

• Merhabalar,

Öncelikle, XBMC ve PLEX bizzat denedim ağ üzerinden veritabanını görüyor ve oynatıyor..

1. ağ üzerinden 9gb veri kopyaladım, 45 dakika
    2. goflex ağa bağlı iken arkasındaki usb 'ye başka bir hdd taktım (external hdd). aralarındaki 1.36 gb 'lık dosya transferi 14 dakika sürdü
    3. goflex i direk laptop 'un ethernet protuna bağladım (gigabit ethernet). 5.5 gb veri 2 dakika..

30 gb veri, ethernet ten laptop a direk bağlı iken 16 dk..

bütün arşivinizi buraya atacaksanız kesin ethernetten bağlamanız lazım yoksa zulüm.

ağ üzerinden açamadığım dosya olmadı, bakalım denemeye devam.
  • quote:

quote:

quote:

samsung c80000 tv

ewet usb den tv ye bagladım Diskin ethernet portundan LAN ağına bağlanması gerekiyor demisiniz nasıl yapılıyor yazarmısınız ben de wu duo hd alıcı var hdd yi ona bagladıgım zaman onun üzrinden tv ye baglantı kurabiliyorum ama onda ileri geri sarma cok yavaş birde bazen film izlerken donma oluyor ama direk tv ye baglayınca cok randımanlı calısıyor hdd ondan direk usb deb tvye baglayıp hd yi kulllanmanın careler,nm, arıyorum

Seagate üzerindeki USB portu extension diskler yada printer bağlamak içindir USB hub bağlayıp 3-5 tane disk +printer bile olabilir ama direk TV bağlanmaz

Normal olarak oraya tv yi bağlayamazsınız tv nin üzerindeki usb port dişi diskin üzerindeki usb portta dişi USB kablolar uymaz

Ethernet switch veya adsl modeminizin ethernet portlarını kullanarak seagate ve TV yi de aynı ağa bağlarsanız filmleri network üzerinden oynatabilirsiniz TV niz de büyük ihtimalle destekler

• quote:

quote:

quote:

quote:

samsung c80000 tv

Seagate üzerindeki USB portu extension diskler yada printer bağlamak içindir USB hub bağlayıp 3-5 tane disk +printer bile olabilir ama direk TV bağlanmaz

Normal olarak oraya tv yi bağlayamazsınız tv nin üzerindeki usb port dişi diskin üzerindeki usb portta dişi USB kablolar uymaz

Ethernet switch veya adsl modeminizin ethernet portlarını kullanarak seagate ve TV yi de aynı ağa bağlarsanız filmleri network üzerinden oynatabilirsiniz TV niz de büyük ihtimalle destekler

bahsettiginiz özellik Seagate FreeAgent GoFlex Home lerde var benim aldığım ürün ise seagate backup plus usb3 3 tb bu bunda maalesef ag üzerinden bağlanma özelliği yok ilginize cok teşekkürler benim yapabileceğim tek sey hdd 2 ye bölöek akıllı tv ler 2 tb üstünü desteklemiyormuş simdi hdd 2 ye böleceğim öyle deniyecegim tek sıkıntım böldigim 2 parcayıda görüp görmeyeceği eger görürse sorunum hallolacak deneyip sonucu burda da paylaşırım

• Windows 8 tablet bilgisyarda wifi ile 1080p filmleri bsplayer download yapmaya çalışıyor fakat xbmc programıyla rahat izliyorum neden ? acaba arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratltd -- 26 Mart 2013; 11:24:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beratltd

Windows 8 tablet bilgisyarda wifi ile 1080p filmleri bsplayer download yapmaya çalışıyor fakat xbmc programıyla rahat izliyorum neden ? acaba arkadaşlar.

bsplayer'ın otomatik altyazı indirme fonksiyonu var ayarlarında o açıksa onu indirmeye çalışıyor olabilir.
  • bende seagate backup plus usb3 iade ettim Seagate FreeAgent GoFlex Home almaya karar verdim samsungc8000 tv de kullacagım zizce 2 tb mı alayım 3 tb mı aralarında cok fiyat farkı yok hepsibyrada da

Seagate FreeAgent GoFlex Home 2TB 7200RPM 3.5'' Siyah Taşınabilir Disk (STAM2000200)

296,40 TL+kdv

Products Seagate FreeAgent GoFlex Home 3TB 3.5'' Siyah Taşınabilir Disk (STAM3000200)

338,49 TL+kdv

1,5 tb 3 d film arsşivim var ve yneileri çıktıkça çoğalıyor 3tb almak daha cazip amabackup plus 3 trb ı tv desteklemediği için iade yolladım 2 tb yi tv lerde rahatlıkla kullanabiliyormuşuz ama cok fiyat farkı olmadığı için 3 tb alayım diyorum onuda ag üzerinden tv ya bağlama imkanı varmış arkadaşlar sizin fikirlerinize göre hareket edeceğim yarın a kada fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • quote:

bende seagate backup plus usb3 iade ettim Seagate FreeAgent GoFlex Home almaya karar verdim samsungc8000 tv de kullacagım zizce 2 tb mı alayım 3 tb mı aralarında cok fiyat farkı yok hepsibyrada da

Seagate FreeAgent GoFlex Home 2TB 7200RPM 3.5'' Siyah Taşınabilir Disk (STAM2000200)

296,40 TL+kdv

Products Seagate FreeAgent GoFlex Home 3TB 3.5'' Siyah Taşınabilir Disk (STAM3000200)

338,49 TL+kdv

1,5 tb 3 d film arsşivim var ve yneileri çıktıkça çoğalıyor 3tb almak daha cazip amabackup plus 3 trb ı tv desteklemediği için iade yolladım 2 tb yi tv lerde rahatlıkla kullanabiliyormuşuz ama cok fiyat farkı olmadığı için 3 tb alayım diyorum onuda ag üzerinden tv ya bağlama imkanı varmış arkadaşlar sizin fikirlerinize göre hareket edeceğim yarın a kada fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bence 3tb alın fazla alan her zaman daha iyidir. Ethernet yada wifi ile kullanım sağlayabilirsiniz çok rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: onkal

quote:

bende seagate backup plus usb3 iade ettim Seagate FreeAgent GoFlex Home almaya karar verdim samsungc8000 tv de kullacagım zizce 2 tb mı alayım 3 tb mı aralarında cok fiyat farkı yok hepsibyrada da

296,40 TL+kdv

338,49 TL+kdv

Bence 3tb alın fazla alan her zaman daha iyidir. Ethernet yada wifi ile kullanım sağlayabilirsiniz çok rahat.

selam goflex 3 tb aldım pc ye bağlayıp kurdum tv de baktım goflex i görüyor ama elimdki hdd bulunan film leri bi türlü goflex e atamadım nasıl yapacagım acaba birde go flex direk pc ye baglanmazmı oradan aktaramazmıyım

• kullanım cd sini kurunca Seagate Dashboard ı kurdu buradan ne yapmam lazım ki diger hdd olan filimleri goflex e yükleyeyim birde 3 tb lık go flex burda okadr görünmüyor bi yardım lütfen

alta resim eklenmistir
  • quote:

Orijinalden alıntı: [S]ensei

Aynen dediğiniz gibi kablosuz olarak çok kasıyor.

Ben önce aktaracağım dosyaları başka bir harici diske atıyorum. Sonra onu GoFlex Home'un USB girişine bağlıyorum. Sonra IPden bağlanıp share yazılımıyla kopyala diyorum bu şekilde yaklaşık 15MB/sn hıza ulaşabiliyorum.

Soru 1:
    Kablosuz ağımızı 300Mbps'e çıkarsak ve goflexide gigabyte bir routera bağlasak veri aktarım hızı ne olur ?

Soru 2:
    WD HDTV Live'dan ulaştığımda görüntü hızı filan süper fakat altyazıları ne yaptımsa gösteremedim. WD, Seagate'i network drive olarak görmüyor medya sunucusu olarak görüyor sadece. Network drive olarak gösterme şansım yokmu acaba ? Yada ne yapılabilir ?
    WD ile notebookumdan film açınca hiç sorun yok. Bunu mutlaka çözmem lazım yoksa kendimi affetmiycem. USB disk dururken niye gidip networklü disk aldım diye :)

ip den nasıl baglanıyorsunuz ıp nosunu nereye bakarak ve hangi programı kullanarak bunları yapıyorsunuz tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.