Şimdi Ara

Seagate FreeAgent GoFlex Home (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
8
Favori
30.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mrtvrlcll

Torrent indirme olayını çok araştırdıktan sonra PLTMGNM arkadaş sağ olsun onun sayesinde yapabildim daha önceki anlatılan torrent indirme olayı zor geldi ise 10$ a pro üye olup kolayca çözebilirsiniz PLTMGNM den direk alıntı yapıyorum:

"1. support@axentra.com : bu adrese aşağıdaki gibi mail atacaksın. (bu adres senin product keyini etkinleştircek)

konuya bunu yaz : go flex home torrent enable menu

Hi ,

I've been a member of the premium,(seagate pro)
    I want to feature an active torrent

GoFlex Home Name: xxxxx
    my Product Key: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

thanks for interesting
    best regards...

3.Mail adresine cevap gelene kadar bekle (uzun sürmez)
    cevap geldikten sonra...

4.aşağıdaki adrese product kodunu yapıştır.
    http://support.axentra.hipserv.com/updates/seatorrents/index.html

5. cihazın içine gir ayarlardan güncelleme ye gir. iki tane var ikisinide güncelle de(güncelleme gelcek) yükle

6.yeniden başaldıktan sonra gelcektir.

Go flex home name olan senin cihaza verdiğin isim onu xxxx olan yere yaz.
    my product key ise cihazın altında yazıyor. Onuda ordan okuyarak gireceksin. "

Ayrıca torrent menüsüne erişemeyen arkadaşlar için benim çözümüm ise android işletim sistemli telefonlar da google store da Trans Gui Pro diye bir program var indirdikten sonra gerekli ayarları yaptıktan sonra telefondan bulduğunuz torrenti direk Goflex'in içine indirmeye başlıyor. İyi Geceler

VAY AARKADAŞ PLTMGNM BEN GÖNDEMİŞTİM COPY PASTE YAPMIŞ :-d

• quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

quote:

Orijinalden alıntı: TsG

quote:

Orijinalden alıntı: [S]ensei

Aynen dediğiniz gibi kablosuz olarak çok kasıyor.

Ben önce aktaracağım dosyaları başka bir harici diske atıyorum. Sonra onu GoFlex Home'un USB girişine bağlıyorum. Sonra IPden bağlanıp share yazılımıyla kopyala diyorum bu şekilde yaklaşık 15MB/sn hıza ulaşabiliyorum.

Soru 1:
    Kablosuz ağımızı 300Mbps'e çıkarsak ve goflexide gigabyte bir routera bağlasak veri aktarım hızı ne olur ?

Soru 2:
    WD HDTV Live'dan ulaştığımda görüntü hızı filan süper fakat altyazıları ne yaptımsa gösteremedim. WD, Seagate'i network drive olarak görmüyor medya sunucusu olarak görüyor sadece. Network drive olarak gösterme şansım yokmu acaba ? Yada ne yapılabilir ?
    WD ile notebookumdan film açınca hiç sorun yok. Bunu mutlaka çözmem lazım yoksa kendimi affetmiycem. USB disk dururken niye gidip networklü disk aldım diye :)

1. Hiçbirşey farketmez, gigabit ağ da kursan cihazın kaydetme hızı bu kadar... :/
    2. Mesajda da bahsettiğim miniDLNA versiyonundan da farkediyor olabilir. Yeni bir yazılım güncellemesi yayınlanacak ve miniDLNA v.19 olacak. O durumda tekrar denemeni öneririm. Benim samsung tv de altyazılarda türkçe karakterleri göateremiyor miniDLNA versiyonu nedeniyle.

sallamayın bence bende 3 tb liği vardı 60 mb çok rahat görüyorum gigabitte kablosuz 9 mb görüyorum

salla nasıl olsa az kişide var sık dağa taşa

Asıl sen sallama birader:

"Your Goflex Home should get around 30 MB /sec on a gigabit LAN."
    Link:
    http://forums.seagate.com/t5/GoFlex-Net-GoFlex-Home/3TB-GoFlex-Home-NAS-SLOW-LAN-Speeds/m-p/173652

En hızlı yükleme yöntemi, GoFlex üzerindeki USB porta kaynak olan flash disk vs. bağlayıp GoFlex'in web arayüzünden dosyaları içeri almaktır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teksalih

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: [S]ensei

Aynen dediğiniz gibi kablosuz olarak çok kasıyor.

Ben önce aktaracağım dosyaları başka bir harici diske atıyorum. Sonra onu GoFlex Home'un USB girişine bağlıyorum. Sonra IPden bağlanıp share yazılımıyla kopyala diyorum bu şekilde yaklaşık 15MB/sn hıza ulaşabiliyorum.

Soru 1:
    Kablosuz ağımızı 300Mbps'e çıkarsak ve goflexide gigabyte bir routera bağlasak veri aktarım hızı ne olur ?

Soru 2:
    WD HDTV Live'dan ulaştığımda görüntü hızı filan süper fakat altyazıları ne yaptımsa gösteremedim. WD, Seagate'i network drive olarak görmüyor medya sunucusu olarak görüyor sadece. Network drive olarak gösterme şansım yokmu acaba ? Yada ne yapılabilir ?
    WD ile notebookumdan film açınca hiç sorun yok. Bunu mutlaka çözmem lazım yoksa kendimi affetmiycem. USB disk dururken niye gidip networklü disk aldım diye :)

1. Hiçbirşey farketmez, gigabit ağ da kursan cihazın kaydetme hızı bu kadar... :/
    2. Mesajda da bahsettiğim miniDLNA versiyonundan da farkediyor olabilir. Yeni bir yazılım güncellemesi yayınlanacak ve miniDLNA v.19 olacak. O durumda tekrar denemeni öneririm. Benim samsung tv de altyazılarda türkçe karakterleri göateremiyor miniDLNA versiyonu nedeniyle.

sallamayın bence bende 3 tb liği vardı 60 mb çok rahat görüyorum gigabitte kablosuz 9 mb görüyorum

salla nasıl olsa az kişide var sık dağa taşa

Asıl sen sallama birader:

"Your Goflex Home should get around 30 MB /sec on a gigabit LAN."
    Link:
    http://forums.seagate.com/t5/GoFlex-Net-GoFlex-Home/3TB-GoFlex-Home-NAS-SLOW-LAN-Speeds/m-p/173652

En hızlı yükleme yöntemi, GoFlex üzerindeki USB porta kaynak olan flash disk vs. bağlayıp GoFlex'in web arayüzünden dosyaları içeri almaktır.

Gigabit switch ve cat 6a kabloyla en fazla 23 mb/sec. hıza ulaştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kanbankasi

quote:

Orijinalden alıntı: mrtvrlcll

Torrent indirme olayını çok araştırdıktan sonra PLTMGNM arkadaş sağ olsun onun sayesinde yapabildim daha önceki anlatılan torrent indirme olayı zor geldi ise 10$ a pro üye olup kolayca çözebilirsiniz PLTMGNM den direk alıntı yapıyorum:

"1. support@axentra.com : bu adrese aşağıdaki gibi mail atacaksın. (bu adres senin product keyini etkinleştircek)

konuya bunu yaz : go flex home torrent enable menu

Hi ,

I've been a member of the premium,(seagate pro)
    I want to feature an active torrent

GoFlex Home Name: xxxxx
    my Product Key: xxxx-xxxx-xxxx-xxxx

thanks for interesting
    best regards...

3.Mail adresine cevap gelene kadar bekle (uzun sürmez)
    cevap geldikten sonra...

4.aşağıdaki adrese product kodunu yapıştır.
    http://support.axentra.hipserv.com/updates/seatorrents/index.html

5. cihazın içine gir ayarlardan güncelleme ye gir. iki tane var ikisinide güncelle de(güncelleme gelcek) yükle

6.yeniden başaldıktan sonra gelcektir.

Go flex home name olan senin cihaza verdiğin isim onu xxxx olan yere yaz.
    my product key ise cihazın altında yazıyor. Onuda ordan okuyarak gireceksin. "

Ayrıca torrent menüsüne erişemeyen arkadaşlar için benim çözümüm ise android işletim sistemli telefonlar da google store da Trans Gui Pro diye bir program var indirdikten sonra gerekli ayarları yaptıktan sonra telefondan bulduğunuz torrenti direk Goflex'in içine indirmeye başlıyor. İyi Geceler

VAY AARKADAŞ PLTMGNM BEN GÖNDEMİŞTİM COPY PASTE YAPMIŞ :-d

Mesele burada yardım bekleyen birinin hemen çözüme kavuşması.Ben sizden yardım aldıktan sonra bana soran arkadaşları tekrar size yönlendirseydim zaman kaybı olacaktı. Hem ben takıldığım yerleri anlattım hemde hızlı şekilde olayın çözülmesini sağladım. Ben de forumdan bir arkadaştan aldım diye yazdığımı hatırlıyorum.Yazmamışsamda gerçekten benim hatamdandır.Bundan dolayı alındıysanız özür dilerim. Buraya da yazayımda sorun olmasın. :)
    Ben Go flex cihazıma torrent özelliğini eklemek için kanbankasi nickli arkadaştan destek aldım

• abi şaka yaptım niye böyle ciddiye aldın, insanların işi çözülsün, sesli güldüm .-DDD ne adamsın
  • merhabalar arkadaslar, sizden bir konuda yardım rica edecektim şimdi benim eski modem airties rt211 ve airties 5050+airties4030 seagate goflex home bunlara bağlandıgında seagate dash board ve seagate share .com dan ürüne bağlanmamda sıkıntı yok, gayet duzgun calısıyor, fakat tplink 8970 e bağladıgımda ne seagateshare.comdan ulasabılıyorum ne de seagate dashboarddan ulasabılıyorum goflex home a sadece ip sini yazıp yada bilgisayarım ağ dan ulasabılıyorum goflexhome urunume dosyalarımı gorup dosya ekleyebılıyorum ama seagate ın kendı programlarını kullanamıyorum, içine girip ayar yapamıyorum hiç birsekılde tplınke bağlıyken acaba sızdede boyle bır sorun var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: dryas

merhabalar arkadaslar, sizden bir konuda yardım rica edecektim şimdi benim eski modem airties rt211 ve airties 5050+airties4030 seagate goflex home bunlara bağlandıgında seagate dash board ve seagate share .com dan ürüne bağlanmamda sıkıntı yok, gayet duzgun calısıyor, fakat tplink 8970 e bağladıgımda ne seagateshare.comdan ulasabılıyorum ne de seagate dashboarddan ulasabılıyorum goflex home a sadece ip sini yazıp yada bilgisayarım ağ dan ulasabılıyorum goflexhome urunume dosyalarımı gorup dosya ekleyebılıyorum ama seagate ın kendı programlarını kullanamıyorum, içine girip ayar yapamıyorum hiç birsekılde tplınke bağlıyken acaba sızdede boyle bır sorun var mı

Aynen bende de oluyordu da ben pek takmadım açıkçası bu durumu. Ve hiç modemden olabileceği aklıma bile gelmedi. Ağ üzerinden giriyorum. Kolaylık olsun diye bilgisayarım a bir ağ klasörü olarak ekledim tıklar tıklamaz aynı c d e f gibi oda açılıyor.Ve kalan yerini de görebiliyorum.bence bu tür pogramları kullanmak yerine ağ üzerinden ulaşım daha kolay ve daha hızlı olacaktır.Aynı modemlerin kendi programı ile arayüzüne girip ayar yapmak ve web browser üzerinden ayar yapmak gibi.

• gunaydın sayın pltmgn evet haklısın ama disardan internetten de ulasamıyorum maalesef :( seagateshare.com u da denıyorum olmuyor yoksa evdeyken agdan gırıste sorun yok ama birde aletın ayarlarınada ulasamıyorum
  • Nasıl bir probleminiz olduğunu anlayamadım ben sorun tam olarak nedir?
    Bende de airties 5453 ve 4400 var ne ağ üzerinden ne uzaktan ne de mobil uygulamalar ile bağlanmada bir sıkıntı yaşamadım.
  • Arkadaslar 2TB versiyonu dun elime gecti. urun oldukca guzel fakat hiz konusunda cok sikintiliyim. kablosuz ag uzerinden baglaniyorum ve kendi bilgisayarimdan dosya aktarma hizi 1.5MB/sn ile 2MB/sn arasinda dolasiyor. Mutlaka bir yanlislik var. Bu kadar da yavas olmamali. Yardim edebilecek olan var mi?
  • Kablosuz olarak 4.7mb/s civarında kopyalama yapıyorum bende.
    Hız artışı için gigabit switch alarak kablolu bağlanıyorum. Şu anda kablolu olarak 24-27 mb/s civarında bir hız ile aktarım yapıyorum.
  • Bende bu ürün var arşiv için kullanıyorum hiçbir sıkıntım yok ama bazen alttaki kitin usb giriş yerinde mi birşey var ne. Hd çok iyi çalışıyor 10 da 1 defa pc de görünmüyor kabloya dokunuyorum geliyor.

Acaba kittemi sorun var yoksa sadece kabloyumu değiştirsem. Benimki eski model sizin kullandığınız modeldeki kit buna uyarmı. Yardımlarınızı bekliyorum.

• Usb çok yavaş olduğu için ben bir iki deneme haricinde çok kullanmadım. HD görüntülerde çok iti çalışıyor demişsiniz ilginç normalde takılması lazım dosya boyutları ne civarlarda?
    Bence önce bir başka kablo ile deneyin eğer olmazsa üzerinde usb 3.0 olan bir altlık var ondan alırsınız daha verimli olur.
  • Hocam o kiti nereden alabilirim acaba link vs varmı ( Yeni modellerin kiti farklı acaba buna uyarmı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -K@- -- 13 Mayıs 2013; 11:28:45 >
  • Ürün daha önceki sayfalarda paylaşılmıştı.
    http://www.webdenal.com/seagate-stae106-seagate-goflex-desk-masaustu-adapt_270191.html

Şu an yok galiba linkteki yerde ama araştırabilirsiniz.
    Elinizdeki aletin altının fotoğrafını çekerseniz görsel olarak karşılaştırma yapabiliriz ancak uyum konusunda benim bilgim yok.
  • Hocam üstte fotoğrafını paylaştığım ürün en kısa sürede alt kısmın fotoğrafını koyacağım.
  • Aradığım ürün bu hocam.

http://www.amazon.com/Seagate-FreeAgent-GoFlex-Desktop-Adapter/dp/B003KGBBRW

http://www.sizinmagaza.com/seagate-seagate-stae106-goflex-desk-masastadaptrusb-pi-69794.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -K@- -- 13 Mayıs 2013; 12:15:53 >

• Fotoyu gördüm yenilere benziyor ama bağlantı noktaları farklı olabilir diye fotoğraf istedim.

Verdiğiniz linkteki ürün benim verdiğimle aynı sanırım :)
  • Acaba bundaki kit olurmu olmazsada ben orjinal kiti nasıl bulabilirim.
  • Seagate'in sitesini inceledim ama kit bulamadım.
    Uyum konusunda önceki sayfalarda (2.sayfadaydı galiba) linkini koyan arkadaş almıştı diye hatırlıyorum bir ona sorun isterseniz benim bilgim yok.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.