Şimdi Ara

Seagate FreeAgent GoFlex Home (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
8
Favori
30.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Değerli arkadaşlar,forumdan bir arkadaştan 30 TL ya goflex home dock aldım.Bende bozulan WD diskimin adaptörü vardı ona para vermedim.
    Linksys router'ıma ethernet kablosu ile bağladım.
    W8 işletim sistemli bilgisayarım kolaylıklagoflex i gördü.
    Daha sonra dockun üzerine elimde boşta duran WD 500 gb lık 2.5 inc lik hdd yi taktım.
    Sağa sola sallanmıyor ,ağır olmadığından dik bir şekilde durdu.
    Bu şekilde kullanmayı düşünüyorum .Üzerine bir kapak planladım.Cumaya tamamlanacak ve Mini hard diski temizlikçinin zulmune karşı korunacak.
    Bu kapağın resmini daha sonra paylaşacağım.
    Torrenti aktif hale getirmek için 10 dolara versiyonu yükseltme için gerekli pro ya paypal ile 10 usd ödeyerek geçtim.Yukarıdaki mesajlarda belirtildiği gibi bir maille torrentin aktifleşmesini istedim.Bir gün sonra bugün gelen cevap şu şekildeydi;

Hi,
    Would you mind telling me where you found the information to contact us. Our system was updated long ago so that users can do this on their own but there must be one place online where users are finding old information because we randomly get these e-mails with the exact same “I want to feature an active torrent” message, word for word J It would be great if we could find this page and update it!
    To enable the feature, go to this link and follow the instructions:http://support.axentra.hipserv.com/updates/seatorrents/

Yani torrenti artık biz değil siz kendi kendinize aktifleştiriyorsunuz diyordu.
    bende maildeki link e tıklayarak torrenti aktifleştirip update seçeneğinin gelmesini sağladım.Update den sonra açıp kapatınca torrent menüye geldi.Oradan bir şifre oluşturmanızı istiyor ve daha sonra torrent arayüzü karşınıza geliyor.
    Bilgisayarınıza indirdiğiniz torrent dosyasını göstermenizi istiyor ve müthiş hızlı bir şekilde indiriyor.
    İnanılmaz ama 30+20 liraya torrent indiren bir cihazım oldu.Özetle maille uğraşmanıza gerek yok.

• iyi olmuş aktifleştirme işi
  • Arkadaşlar benim goflexin torrenti upload yapmıyor maalesef. Downloadı sorusuz yapiyor ama upload etmiyor. kaç defa hem modemi hem cihazı açıp kapadım çözülmedi. yakında düşük ratio yüzünden üyeliklerim askıya alınacak :)
    Yardımlarınızı bekliyorum
  • Torrent sayfasında kalması gerekiyor upload yapması için gözlemlediğim, eğer oradan kaldırırsanız upload yapmıyor yada yapıyorsa ben bilmiyorum yöntemini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkal

Torrent sayfasında kalması gerekiyor upload yapması için gözlemlediğim, eğer oradan kaldırırsanız upload yapmıyor yada yapıyorsa ben bilmiyorum yöntemini.

Maalesef olmuyor. Modemden port açtım upload yapmaya başladı ama ertesi gün yine kesildi. olmaz olsun böyle alet

Yazılımını resetlemek gibi bir olay yokmudur acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SuSeL -- 28 Ağustos 2013; 23:08:21 >
  • Siz mi yüklediniz? Yoksa torrent açtığınız dosyanın başkaları tarafından yüklenmesini mi beklediniz olmadı?
  • arkadaşlar merhaba , bende 2 gündür 2 tb ürününü kullanıyorum goflex home 'un sayfayı biraz araştırdım ama bu sorunla daha önce karşılaşan oldugumu göremedim ama ben bu diske internetin olduğu herhangibi bir yerden bağlanamıyorum. 15 dk sonra deyin hatasını alıyorm ve bir türlü bu sorunu çözemedim. Android programı da yükledim onunla da aynı wifi üzerinde iken bağlana biliyorm ama 3g bağlantısını kurduğum zaman cihaz offline hatasını alıyorum. bu konu ile daha önce karşılaşan ve sorunu çözebilen arkadaşlarn bana yardımcı olmasını rica ederim. karşılaştığım hata resmini de dosya da belirttim. şimdiden teşekkür ederim.

Seagate FreeAgent GoFlex Home

• Normalde bağlanıyor ama arada bu problemle karşılaşıyorsanız aynı durumla bir kaç kez bende karşılaştım sanırım server yoğunluğundan yada internet sağlayıcı sorunlarından (sanırım iki defa bağlandığım internet hızı düşüktü ona yordum) kaynaklanıyor üstüne düşmedim açıkçası.
    Hiç bağlanamadıysanız uzaktan erişim ayarlarınız kapalı olabilir.
  • http://sanalpazar.net/asp/index.asp SİTEDEN UYGUN ÜRÜNLERE ULAŞABİLİRSİNİZ
  • hocam hiç açamadım modem den veya başka bir yerden mi ayar yapılıyor onuda bilemedim konu hakkında bilgisi olan varmıdır acaba... bu arada teşekkürler @onkal
  • seagateshare.com üzerinden Preferences giriyorsunuz.
    Network Sharing -->yes
    Network Services -->enable local lan -->yes
    enable internet -->yes

reset attığınızda bağlanabiliyor olmanız lazım
  • Bendeki dock bozuldu acaba docku nerden bulabilirim. Yardım bekliyorum.
  • önceki sayfalarda bir arkadaş almıştı dock mesajınızı görürse cevap verecektir.
  • @onkal merhaba valla yazılım içerisinde ne kadar no varsa yes ne kadar disable ve enable yaptım :D resetten kasıt fiş tak çıkar mı ? yoksa yine cihaz içerisinde bi sürü reset var onlardan biri mi ? :)
  • Uğur hiç farketmez :)
    cihazın yanındaysan açma/kapama düğmesinden kapatığ bir kaç dakika bekleyip açabilirsin. Uzaktaysan (ki uzaktan bağlanamıyordun saçma oldu burası :D) programdan resetleyebilirsin
  • onkal kullanıcısına yanıt
    yok valla iç biri olmadı yada yapamadım gene de uğraşlarn için tşkler hocam...
  • Modeminizden 21, 22, 80 ve 443 portları açtınız mı ondan da olabilir belki

Edit: Harf hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkal -- 27 Eylül 2013; 13:09:15 >
  • onkal kullanıcısına yanıt
    ya kardeşim ben seni ne kadar rahatsz ettiğimin farkındaym ilk olarak gerçktn hakkını helal et :) ama şu dediklerini bana bir de türkçe olarak anlatırmısın :D nasıl yacağım..
  • maxizagor kullanıcısına yanıt
    Helal olsun :)
    Hangi modemi kullanıyorsunuz onu söylerseniz sanırım nokta atış yapabilirim. :)
    Diske dışarıdan ulaşabilmek için modeminizden bazı kapılar açmanız gerekiyor onları açacağız.
  • Bu cihazdaki bir fimi veya müziği ipad üzerinden oynatabilir miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.