Şimdi Ara

Seagate FreeAgent GoFlex Home (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
8
Favori
30.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forumda bir arkadaş satıyor aldık bakalım ne olacak.
  • Birşey sorucam goflex home ile goflex net aynı mı?Goflex net almayı düşünüyorum da ev paylaşımı demesi kafamı karıştırdı.Yani sadece hdd de yüklü olan veriyi mi paylaşacak,ben ipad veya iphone den istediğim fotoğraf ve video yu yükleyemeyecek miyim?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hadi bakalım hayırlı olsun.
    Sonucu olumlu yada olumsuz paylaşırsanız bizde bilgi edinmiş oluruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkal

Hadi bakalım hayırlı olsun.
    Sonucu olumlu yada olumsuz paylaşırsanız bizde bilgi edinmiş oluruz.

Bugün gelir durumu ayrıntılı olarak yazarım. ( Bende sorun yokta ayda yılda birde olsa kabloda temassızlık olunca adamın canı sıkılıyo.
  • Dock geldi HD sıfır oldu milyar verseler vermem arşiv emin ellerde. ( Bir USB 3.0 kablosu girişi neleri değiştirdi). Forumda satan bir arkadaş var ihtiyacınız yoksa bile alın birtane yedek dursun lazım oluyor 2 3 yılda giriş bozulabilyor.
  • Hayırlı olsun :)
    Ne kadara aldınız?
  • Arkadaşlar tüm mesajları okuyamadım bağışlayınız sormak istediğim bir soru var bu cihazın kendi yazılımını kullanmadığımız taktirde veri gönderimi/aktarımı yapabiliyormuyuz?
  • Ben kendi programını kullanmıyorum. Windows gezgini üzerinden kopyala/yapıştır ile kullanıyorum.
  • Çok teşekkürler bilgi için.
  • selam arkadaslar elimde seagate usb üzerinden beslenen usb 2.0 portlu 1 TB lık harici bellek var bunu yeni aldıgım tp link n vericili 1043 un usb portuna bağladım ama samsung eu6500 serideki tv vede sony bdv 880 de mp3 ve filmleri oynatmyor sırf bunu aşabilmek için yeni gigaportlu goflex home almayı dusunuyorum ama gene husran olur dıye korkuyorum tavsiyelerinizi rica etsemmm :)
  • Bilgisayardan dosyalarınızı görebiliyormusunuz? Belki tp link güç olarak besleyemiyordur diskinizi?
    Ben GoFlex Home'dan gayet memnunum ama benim cihazda upnp'de sıkıntı olduğu için tüm dosyaları medya server olarak bağlandığımda göremiyorum. Teknik destekle görüştüğümüzde enderde olsa bazı cihazlarda karşılaştıklarını söylediler. Format atıp sıfırdan yüklemem gerekiyormuş elimde 2 tb verimi kopyalayabileceğim başka disk olmadığını için notebook üzerinden kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onkal

Hayırlı olsun :)
    Ne kadara aldınız?

25 tl yr aldım. Çok iyi oldu.
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın.
  • bilgisayar üzerinden 192.168.1.1 den volume1 part çıkıyor vede dosyalarım gorunuyor tp lınk web arayuzden medıa server kıtaplık ayarlarından kendıme dosyalarımı sectıgımde ise onlarda bahsettıgım tv vede ses sistemimde görünüyor fakat çalmıyor dosya biçiim uygun değil diye bır saçma uyarı alıyorum okutma yapmıyor yani sorunu çözrim bu girişi printer için kullanırım dıyordum bu yuzden segate home go flex alacaktım fakat yorumları okuyunca vazgeçtim

evde ıkı bılgısyar var bunlardan masa ustu olana 2 tb lık sabit disk alacam onu surf paylaşım ogesi olark kulnacagım 300 mb lık paylasım adaptörümde var sağlam olur zaten ileride ya VU DUO yada GIGA BLUE almayı kafaya koydum onlaradn bu işi yapanlada var mıs torrentta cabası dıye okumustum forumda artık 1 taşla 3 5 kus vurma zamanı elimde ki para biraz daha biriksin değil mi .. :)
  • O zaman elinizdeki arşivi televizyonunuzun medya playerı desteklemiyordur büyük ihtimalle.
    Hangi konu fikrinizi değiştirdi, memnun olmayan iki arkadaş haricinde kimseyle karşılaşmadım ben
    Yalnız vu duo veya giga blue'nun bizim network disklere muadil olduğunu düşünmüyorum?

Not: Bu arada yanlış anlamayın marka savunuculuğu yapmak gibi bir niyetim yok sadece yanlış anlaşılma varsa çözelim diye soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onkal -- 23 Mayıs 2013; 23:16:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogrudur asla muadili olmazda yalnız sorun şu sanırım DLNA üzerinden olunca ileri geri sarma var USB ile bilgi akışı oldugu zaman ileri geri sarma yok olmuyor yani benim uydu alıcı ile yapacagım çözüm de bir taşla iki kuş vurma hevesi yada elde smart özelliği olmayan bir arçelik tv var HD ready lerden buna NMT tarzında bir harddisk yuvalı billinen markalardan da alıp kullanabiliriz
  • Benim her ikisi içinde ileri/geri sarma konusunda sıkıntım yok ama bir taşla bir sürü kuş vurma isteği hepimizde var
    En iyi ihtiyaç-fayda analizini kendimiz yaparız yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu tekrar hortlamış :)

Bende ethernetten bezmiştim. Aldığımdan beri kullanamadım doğru dürüst.
    Sonunda USB 3.0 dock getirttim ebayden 2 gün oldu geleli. Oh be dünya varmış dedim.
    WD HD TV Live'a bağladım oda diski görünce dünyalar benim oldu. Notebooka bağlıyorum 70/80MB la dosya transferi yapıyorum. 10 numara hiççç uğraşmaya değmezmiş LAN üstünden.
  • bu hafta sonu GEBZE ye vatan computer magaza acacak vede görev dönüşübnede orada olacagım bakalım bu alet kaca paraya satılacak ona göre alacagım dün bi baktım evde CD DVD kutusu çantaları hala buyuk bir yer kaplamakta atacagım onları arşivi bu yeni alınacak hdd ye taşıyacagım daha ıyı olur artık amaç MP3 ve filmleri sıkıntısız yedek alamk olur ancak izlemek için başka bir çare düşünecezz
    neyse hadi iyi geceler herkese
  • medya dosya aktarımı yaptım az önce;
    bağlantı yolu: goflex home --(cat6a)-> gigabit switch --(cat6a)->notebook --usb 3.0->free agent goflex
    ortalama hız 47 mb/s
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.