Şimdi Ara

Seagate oyuncular için Firecuda 120 SATA SSD sürücüsünü tanıttı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Depolama alanında dünya lideri firmalardan olan Seagate, oyunculara yönelik olarak da performans odaklı depolama ürünleri tasarlıyor. PCIe Gen4 destekli M.2 SSD sürücülerinin ardından SATA 6 destekli bir sürücü daha tanıttı.

FireCuda 120 SATA SSD özellikleri ve fiyatı

FireCuda 120 SATA SSD modeli 2.5 inçlik sürücü arayan oyunculara hitap ediyor. SATA 6 Gb/s ara yüzü ile yazma hızlarında 540MB/s, okuma hızlarında da 560MB/s seviyelerine ulaşabiliyor. Hatalar arası zaman 1.8 milyon saat olan sürücü 5600TB yazma ömrüne kadar çıkabiliyor.

Ayrıca Bkz.OPPO Enco W31 tam kablosuz kulaklık ülkemizde satışa başladı

Dayanıklılık odaklı olarak tasarlanan FireCuda 120 SATA SSD modeli firmanın oyuncu SSD ürünleri arasında 4TB kapasiteye çıkabilen ilk ürün olma özelliğine de sahip. Premium seviyede yer alacak FireCuda 120 SATA SSD için belirlenen fiyatlar şu şekilde:

FireCuda 120 SATA SSD 500GB – 105$

FireCuda 120 SATA SSD 1TB – 199.5$

FireCuda 120 SATA SSD 2TB – 388.5$

FireCuda 120 SATA SSD 4TB – 651$

Kaynak:https://www.techpowerup.com/267721/seagate-announces-firecuda-120-sata-ssd-for-gamers

• "Seagate oyuncular için FireCuda 120 SATA SSDlerini duyurdu"

120gb sata ssd duyurduğu yok yani başlık hatalı
  • Sata arabirimi ölecek sanırım gelecekte. Buda son demleri zaten m2 ile aynı para aşağı yukarı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şaka herhalde? Yalnız COD 150gb!

• Başlık clickbait gibi atılmış resmen bilinçli bir şekilde.

• fhrstw kullanıcısına yanıt
    Yok hocam Sata uzun bir süre boyunca ölmeyecek. Çünkü gb başına maliyette SSD'nin HDD'yi geçmesi için daha çok zamanı var ki asıl para zaten bizim gibi son kullanıcılardan değil server vsden kazanılıyor. Adamlar 14 tb'ı 400 dolar bandında verirken ssd sataların 4tb'ı 500-600 dolar bandında geziyor. ssd fiyatları vs düşse hdd'lerin tb değerleri de yükseliyor vs derken bu işin eşitlenmesi için daha çok zaman var vesselam. Çöp veri üretimimiz sosyal medyalar sayesinde gün geçtikçe katlanarak artıyor. Ucuza depolama lazım vesselam. Hız raid vs ile hallediliyor bir notkada.

• Başlıkta 120gb yazıyor hala, düzeltsenize şunu. 1 oyun bile sığmaz demeye gelmiştim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    satıldı
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Konuyu yazana bakınca, neden basbayağı yalan başlık atıldığını anlıyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akilsizadam kullanıcısına yanıt
    Adam geçen Clash Royale benzeri oyuna, Clash of Clans benzeri diye konu yazdı. Gerçi onda suç yok, hala bu adamı editör diye tutup, maaş verenlerde ve hala bu sitede haber okuyan bizlerde suç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40A4789BC -- 28 Mayıs 2020; 16:24:24 >
  • 120 GB mı
  • Başlığı yazarken hiç mi dank etmedi 2020 yılında 120 gb ssd mi duyurulur diye?
  • 1tb sata ssdleri 100 dolardan satmaya basladi firmalar , ustune gaming yazip 2 kati fiyat almakta iyiymis

www.amazon.com
    Amazon.com: SanDisk SSD PLUS 1TB Internal SSD - SATA III 6 Gb/s, 2.5"/7mm - SDSSDA-1T00-G26,Black: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/SanDisk-SSD-PLUS-Internal-SDSSDA-1T00-G26/dp/B07D998212/ref=mp_s_a_1_5?dchild=1&keywords=1tb+sata+ssd&qid=1590678612&sr=8-5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan0058 -- 28 Mayıs 2020; 18:11:16 >

• Seagate de hatalı bence adam akıllı isim bulamadınız mı :D

• Ridianod kullanıcısına yanıt
    Açıklayıcı olmuş teşekkür ederim. Ancak ben son kullanıcıyı kastetmiştim. Yani m2 çok pratik duruyor. Anakarta tak bitsin olay ram gibi çabuk monte oluyor hız zaten açıkçası ssd ve m2 için günlük kullanımda pek bir farkı yok eğer ssdler biraz ucuzlarsa bence m2’ye iyi bir rakip olur. nvme m2 fiyatına düz ssd satıyorlar belkide eski anakartlarda m2 yuvası olmadığı için yapıyorlardır nedenini bilmiyorum.

• İsimlendirme de saçma aynen.
  • 2011'den bir haber hortlattınız zannettim.

• Lan 120GB ne diyecektim ki yazının devamını okuyunca dedimki başlıklara güvenmiyorum artık

• OMEGALUL O kullanıcısına yanıt
    Adamlar ne yapsın markanın kendi hatası böyle saçma isim mi konur

• arslan0058 kullanıcısına yanıt
    Çoğu ucuz ssdnin yazma ömrü 200 tb civarı iken konuda geçen ssdler 5600tb. Fiyat farkı bununla alakalı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.