Şimdi Ara

Seagate sata 380817AS 80gb Hdd sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sürekli ses geliyor ve yavaş biosda ve aygıt yöneticisinde özellikler ayrıntılar sekmesinde Aygıt Kopya Kimliği IDE/DISKST 380817AS ____3.42 olarak görüyor winxpsp2 kurarken 3. parti bir sata falan diye tanıtmadım direk kendi gördü seagate sayfasındada winxpsp2 den sonra drivera gerek yoktur diyor.ne yapmalıyım jumper ayarlarından falanmıdır?

• hdd gitmiş olabilir eger ses geliyorsa hdd kafası vuruyor demektir bildigim kadarı ile garanti bitmediyse gönder yoksa böyle tamamen bitene kadar kullanmalısın zamanla ses artar tabi
  • Aynı sorun bende de var. bende okuyucu çubuktan şüphe ediyorum. kesinlikte eğer garantideyse bekleme hemen gönder. beklersen kötü olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: revovler44

Sürekli ses geliyor ve yavaş biosda ve aygıt yöneticisinde özellikler ayrıntılar sekmesinde Aygıt Kopya Kimliği IDE/DISKST 380817AS ____3.42 olarak görüyor winxpsp2 kurarken 3. parti bir sata falan diye tanıtmadım direk kendi gördü seagate sayfasındada winxpsp2 den sonra drivera gerek yoktur diyor.ne yapmalıyım jumper ayarlarından falanmıdır?

Metal sürtünme sesi geliyorsa garantisi varsa aldığın yere yada yetkili servisine gönder yenisi ile değişiyor, teknik serviste çalışıyorum 3 tane bu modelden aynı sorunla gönderdim 3 ü de değişti.
  • malesef garanti süresi bitmiş durumda
  • quote:

Orjinalden alıntı: revovler44

malesef garanti süresi bitmiş durumda

Samsungların 5 yıl garantisi var ama 3 yılı yurt dışı garantisi yurtdışı ithalatçı firmasına gönderebilirsin ama kargo parası sana ait bi araştır istersen..
  • bu seagate hdd alalı 3 yılı geçti yada geçmek üzere gittiği yere kadar artık sonra samsung 160gb sata2 almayı düşünüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.