Şimdi Ara

Seagate ST31000524AS Yardım!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Joevin

Bilgiler için teşekkür ederim.Fekat bilgisayarımda stabil olmayan bir parça war.Ah onu bır bulabılsem.

son durum nedir acaba?
    ben de bu harddiski araştırıyorum, merak ettim,
    acaba sorun çözüldü mü?
  • bu aralar pek uğraşmak ıstemıyorm.sorun hala devam edıyor.
  • quote:

bu aralar pek uğraşmak ıstemıyorm.sorun hala devam edıyor.

Biraz hort olucak ama,problem çözüldü mü?
    Eğer çözülmediyse anakart'ın HDD ile ilgili driver'ı problemi çözebilir.Intel tabanlıysa,intelin driverlarını kurun...
  • quote:

bu aralar pek uğraşmak ıstemıyorm.sorun hala devam edıyor.

Anakartta farklı soketlere takmayı denediniz mi? Bende farklı Seagate için benzeri problem vardı testte gördüklerim hep düzenli iken bende anlık olarak diplere kadar düşüyordu. Kablo driver ahci/ide fayda etmedi. Gerçi benim anakart intel, 2 intel 4 gigabytın soketi var. Farklı soketlere tkaınca sorun olmamaya başladı.
  • 6 tane mavı sata 3 portu war onların her birini denedim.2 tane beyaz var sata 2 olması lazım ve onlara takınca windows Hoşgeldiniz yazısı görmeden reset atıyor.

Bios'da onboard ve onchip Sata modları war bunun ikisinide Ahci olarak seciyorm.ide yi seçince herşey dahada yavaşlıyor ve teklemeler daha çoklaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joévin

6 tane mavı sata 3 portu war onların her birini denedim.2 tane beyaz var sata 2 olması lazım ve onlara takınca windows Hoşgeldiniz yazısı görmeden reset atıyor.

Bios'da onboard ve onchip Sata modları war bunun ikisinide Ahci olarak seciyorm.ide yi seçince herşey dahada yavaşlıyor ve teklemeler daha çoklaşıyor

hocam birebir sorunlarımız aynı senle facebooktada burdada konusuyoruz devamlı bendede gigabyte anakart ve seagate hdd var.acaba hangisinde sorun anlamadım gitti oyunlarda hep bi teklemeler söz konusu
  • Aynı model hdd mı kullanıyoruz ?
  • quote:

Aynı model hdd mı kullanıyoruz ?

markası seagate ama modeli hatırlayamadm aksama bakıp buraya yazarım
  • quote:

Aynı model hdd mı kullanıyoruz ?

benım kı st500 le başlıo aynı diil
  • Ram'demi sorun war acaba? Tek modul dimi senın ram'da? Cl7 olanından..
  • quote:

Ram'demi sorun war acaba? Tek modul dimi senın ram'da? Cl7 olanından..

olm sen ram deiştirmişsin alakası yokmuş ? bendeki cl9 sana bşi dimmi ya anakart ve hdd uyuşmazlığı var bence bu işte
  • Hangisinde sorun olduğunu bır bulabılsem..Birşey cıkıyor beni ona itiyo.kafam cok aşırı karışık anlıcan.Fazladan kartımda yokkı test edeyım
  • quote:

Hangisinde sorun olduğunu bır bulabılsem..Birşey cıkıyor beni ona itiyo.kafam cok aşırı karışık anlıcan.Fazladan kartımda yokkı test edeyım

arkadaşının 6850 sini aldınmı aynısı ondada oluomu
  • Sorun ekran kartı ıle alakalı herhalde.Sağda ki CCC iconuna sağ tıkladım > Amd Radeon Hd 6000 Series > 3d Ayarları > Standart ayarlar > Yüksek kalite yapınca %80 tekleme olayı azaldı.azaldı yok olmadı ama.Coğu kişi stok ayarlarda kullanıyor.Neden ben ayar yapma gereksinimi duydum anlamadım.
  • sorun çözüldü mü?

bu ani takılmalar yerine tam oturmamış ekran kartı tv kartı vs.. donanımdan veya yanlış sürücüden kaynaklanır.

başka sebep te olabilir tabi..

ekran kartı fanı hızlı dönüyor mu?

bu disk piyasada en az sorun çıkaran modeldir.

seagate in diğer ürünlerinden kat be kat iyidir.

bende mevcut. arayan olursa

mikail1313@gmail.com

0505 403 35 80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikail13 -- 4 Mayıs 2015; 14:54:20 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.