Şimdi Ara

# Seal of Earth [resim] .. # Olabilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Speardaki mag attacka bakın off o silah inletir yeri göğü. Benim elimdeki 72+5 Swordun nerdeyse 2 katı Mag attacka sahip. Allahım herkeze böyle silahlar nasip et
  • resimler super guzel paylasım saol. bu arada silahlarda super inş dorudur...
  • ııyuıyuı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can Ertürk -- 4 Mayıs 2007; 22:13:58 >
  • bende bunun swordu olucak olympusta kesmedik adam bırakmam
  • of abiler müthiş bir silah acaba ne kadara gider?
  • beyler Flaranın gösterdigi resimde str 6 int 6 gibi bişiler var
    acaba 9. setler gelince bizde de 6-7 olurmu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

Speardaki mag attacka bakın off o silah inletir yeri göğü. Benim elimdeki 72+5 Swordun nerdeyse 2 katı Mag attacka sahip. Allahım herkeze böyle silahlar nasip et

Amin.Abiciğim
  • bu adamı az once gordum bizim serverda bu haywan olu haywan +7 yapmıs soe yi nick i cok ii hatırlıorm cunku cok az kişide soe vaar ayrıca gorunuse gore +20 gibi bişe cunku 82 spearların atagı o kadar deil 1700 max
  • Charın elınde ıkı tane spear varya skill yaptığında ikisi birdenmi vuruyor?
  • Arkadaşım resimdeki Seal Of Earth değil ancak şuna dikkat edin. silah mavi parlıyor bu kesinlikle ama kesinlikle Honor Sun. Accademysi olan arkadaşlar bilirler honor sunlar yeşil yazı ile yazılıyor herkese iyi akşamlar dilerim.

• Bende beceremedım ama bu Earth meselesınıde anlamadım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogundmr -- 6 Şubat 2009; 9:51:01 >
  • bence olursa süper olur 9dgler 1 bil den aşağı gitmez
  • içim Geçti Be Ben Daha Bi Sos Düşürmeden Milletin Yaptığına Bak
  • honor sun deilmi bu. bizde 9degreeleri yok ama demekki kore serverinde varmış
  • Ne safız yaa Bize gelmeden önce açılmış bir konu bu.Doğal olarak da ne olduğunu bilmediğimiz için böyle tahminlerde bulunuyorduk
    Evet bu bildiğimiz şuan bizdede mevcut olan HONOR item
  • sun setin videosunu atcam birazdan
  • doğru sölüyosun bu seal of honor 60+ bütün charlar bunu storgede görebilir ama isroyla ksro arasındaki farkdan olcak bizde 8 dgler var onlarda 9 tahminim bu yönde arkadaşlarda görüşlerini bildirsin
    quote:

Orjinalden alıntı: PwP_MaSTeR

Arkadaşım resimdeki Seal Of Earth değil ancak şuna dikkat edin. silah mavi parlıyor bu kesinlikle ama kesinlikle Honor Sun. Accademysi olan arkadaşlar bilirler honor sunlar yeşil yazı ile yazılıyor herkese iyi akşamlar dilerim.
  • da bu Honor'la verılıo
  • quote:

Orjinalden alıntı: PwP_MaSTeR

Arkadaşım resimdeki Seal Of Earth değil ancak şuna dikkat edin. silah mavi parlıyor bu kesinlikle ama kesinlikle Honor Sun. Accademysi olan arkadaşlar bilirler honor sunlar yeşil yazı ile yazılıyor herkese iyi akşamlar dilerim.

en doğru tespit burdan gelmiş, dikkat edin mag ve phy (+0%) daha basılmamış ve yazıları yeşil.
    100 lvlde acaba honor itemleri yenilenirmi. yoksa onlarla kimse uğraşmaz.
  • iyi hort
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.