Soft reset 1200+(x-1200)/2 şeklinde, (x = Sezon 1 bitimindeki elo)
Benim duyduğuma göre Bronze, Silver, Gold ve Platinum alamayanların elo direk resetlenecekmiş. Soft reset sadece ödül alanlar için geçerliymiş.
Jarvan aldıkta ne oldu ? Ben o gay skini almak zorundamıyım cesur yürekten çıkmış gibi tipe bak
cool story bro
Ne cool storysi olm mel gibsona benzemiyormu baksana
Mel Gibson gay mi bizmi yanlıs biliyoruz ? O degilde braveheart'ın baba karakterine gay dedin pes yani
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
Mesela bronzedan başlayıp golda kadar ilerleyebilir miyiz yoksa bronze olduysak hep öyle mi kalıyor?
evet bunu ben de merak ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: CookieMonster
Mel Gibson gay mi bizmi yanlıs biliyoruz ? O degilde braveheart'ın baba karakterine gay dedin pes yani
Kadına öyle yaklaşan adam ancak gay olur yada sapık sevgilisi öldü hemen kralın kızına ohh neymiş sevgilisini hatırlatıyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR
quote:
Kadına öyle yaklaşan adam ancak gay olur yada sapık sevgilisi öldü hemen kralın kızına ohh neymiş sevgilisini hatırlatıyormuş
"Yemek buldun mu ye, dayak buldun mu kac." Bu atasozunden yola cikarak kalender Mel Gibson a atmis oldugun bu futursuzca kuru iftirayi eshef ile kinadigimi bildiririm.
quote:
Orijinalden alıntı: CrueLProjectoR
quote:
Mel Gibson dünyanın en iyi 6.cı aktörü usta sen kimle dans ediyorsun
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme