Ya ben de zorlasam platinium ama sadece banner değişcek diye gerek yok dedim. Hatta biraz daha zorlasam top 10 girerim.
top 10'a girersin de 6.yı geçemezsin.
peki lvllermiz 0 lanıcakmı?
quote:
Orijinalden alıntı: Kağan_
Peki bu bronze lar falan ne işe yarıyo ?
Sadece bronze görüntüsü Altın alırsanda özel Jarvan skini peki bu eloyu neden bu kadar takıyosunuz ?
Ayrıca sezon 2 patchinde Riven ile birlikte, Morde- Orianna'ya nerf gelecek. ( Ah topçu güzelim ) Taric'in ultisine buff gelcek. Ha bir de neydi, Shen bufflanacaktı.
Çok dengeli bir patch olacak. Orianna'mın w'sinden o kadar damage azalttılar, yetmedi mi! Zaten artık Brand eziyor midde
rp leri ve ipleride resetlemeleri gibi bişi olmaz heralde? :D
quote:
Orijinalden alıntı: hankk
peki zeki mürende bizi görecek mi? :):) yok lvl ler 0 lanmıcak bence reset de gelmıcek yarın ama hadı hayırlısı...
quote:
Orijinalden alıntı: bardaktaki mısır
Ayrıca sezon 2 patchinde Riven ile birlikte, Morde- Orianna'ya nerf gelecek. ( Ah topçu güzelim ) Taric'in ultisine buff gelcek. Ha bir de neydi, Shen bufflanacaktı.
Çok dengeli bir patch olacak. Orianna'mın w'sinden o kadar damage azalttılar, yetmedi mi! Zaten artık Brand eziyor midde
Şey Yeniyim Fakat Ori Kullaniyorum Nerf Nedir Tam Olarak ?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: RobinHood35
quote:
BEYİN BEDAVA :D
epsri mi yapıyorsun? para ile aldığın rp'yi veya zamanını harcayarak kazandığın şeyi resetleyemezler
İyi iyi karşıda renkli bannerlı adamları ezmek güzel olacak
quote:
Orijinalden alıntı: Midbroke
quote:
quote:
quote:
epsri mi yapıyorsun? para ile aldığın rp'yi veya zamanını harcayarak kazandığın şeyi resetleyemezler
yok yok öyle değil :D rplerimizi geri verseler harcadığımız şeyleri alıp bizde baştan dağıtsak rplerimizi :D malum yeni champlar yolda :D
quote:
Peki Zeki Muren de bizi gorecak mi ?
Der gibi olmus :D
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Midbroke
quote:
quote:
quote:
yok yok öyle değil :D rplerimizi geri verseler harcadığımız şeyleri alıp bizde baştan dağıtsak rplerimizi :D malum yeni champlar yolda :D
levellar sıfırlancak mı dedigini de gordukten sonra oyle sandim bir an iki halde de olmuyor zaten
1520 de gold oldugunu biliyorum ama bune ? (3v3: 1490-1699, pre-made 5v5: 1500-1749) ?? 1490 diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: Sozar35
quote:
Orijinalden alıntı: bardaktaki mısır
Şey Yeniyim Fakat Ori Kullaniyorum Nerf Nedir Tam Olarak ?
bir champıonun belirli özelliklerinin düşürülmesine nerf denir bu herhangi bir özelliğin düşümü olabilir.örneğin ratiosu düşer yada cd si artar falan
1368 dim bayadır ranked oynamıyordum , bari bi girim 1400 yapayım dedim girdim 15 dk sonra lag başladı şansa duo girdiğim eleman carryledi , bende lag başlamadan önce 5-0-2 gibi bir şeydim , öyle devam ettim , 1390 oldum şimdi ama hâla deli gibi lag var ranked girmiyorum o yüzden , deli oldum bu ne şanstır abi.
quote:
Orijinalden alıntı: erayyirik
1368 dim bayadır ranked oynamıyordum , bari bi girim 1400 yapayım dedim girdim 15 dk sonra lag başladı şansa duo girdiğim eleman carryledi , bende lag başlamadan önce 5-0-2 gibi bir şeydim , öyle devam ettim , 1390 oldum şimdi ama hâla deli gibi lag var ranked girmiyorum o yüzden , deli oldum bu ne şanstır abi.
evdekilerin bağlantısını kes gold a taşıyım seni ;);););) olm o değil de canım sıkıldı. Yukarda birisi 6. geçemezsin demiş, adam neyin derdinde anlamadım. İlk 10 a girersin ama 6+ olmaz ;) falan
Mesela bronzedan başlayıp golda kadar ilerleyebilir miyiz yoksa bronze olduysak hep öyle mi kalıyor?