Şimdi Ara

Season 3 epısode 2 1.04x Editörü veya gerisi içrede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Season 3 epısode 2 1.04x Editörü veya hazır shop ve spotlar varsa acill yardımm bekliyorum ardaslar .......Sizlerin yardımlarınıza sıgınıyorum

saygılar
    By-ayberk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FBEMİR -- 17 Şubat 2009; 23:38:44 >

• quote:

Orjinalden alıntı: FBEMİR

ARDASLAR YENİ PACHT DÜZENLEYİP KOYDUM.... SERVERDE HERŞEY DÜZENLENİYOR....SPOTLAR SHOPLAR....HERSEY İSTEDİGİNİZ GİBİ MÜKEMMELEŞİYOR.......

Diğer Konuda Gönderdiğin Mesaj.

quote:

Season 3 epısode 2 1.04x Editörü 6 veya hazır shop ve spotlar varsa acill yardımm bekliyorum ardaslar .......Sizlerin yardımlarınıza sıgınıyorum

saygılar
    By-ayberk

Buraya Yazdığın Mesaj.

Bence Hoş Bir Davranış Olmadı..

• İYİ ORTADA Bİ YANLIS YOKKİİİ HERŞEY İSTEDİGİNİZ GİBİ DÜZENLENİYOR DEDİM......

BUNUN İÇİN ARAMA YAPIORUM.......... BUNU NERESİNDE YANLISSS...
  • quote:

İYİ ORTADA Bİ YANLIS YOKKİİİ HERŞEY İSTEDİGİNİZ GİBİ DÜZENLENİYOR DEDİM......

BUNUN İÇİN ARAMA YAPIORUM.......... BUNU NERESİNDE YANLISSS...

İlk Mesajında Herşey Düzenleniyor Çok Güzel Olucak Diyorsun.

İkinci Mesajında Düzenleme Konusu İle İlgili Yardım İstiyorsun. Yaptığın Şey Pekte Arama Yapmaya Benzemiyor.

Neden Hazır İstemek Yerine Kendin Düzenleme Yaparak Serverına Özel Bir Data Oluşturmuyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade -- 17 Şubat 2009; 23:46:46 >
  • OLUSTUYORU MZATEN Bİ MOSTESTER EDİTÖR BULAMADIM ..... VARSA İSİTİYORUM...BURASI PAYLASIM SİTESİ DEGİLMİİ........YANISMI BİLİYORUMM...AMA YOK BURASI PAYLASIM DEGİL BELEM YAZMAYAM EDİTÖR YOK BULMADIM OLAN VAR SA LNK VERCEK BİTCEK....BENSADECE HAZIR SHOP İSTEMİYOR...ONCE EDİTÖR İSTEDİM YOKSA EYER HAZIRINI İSTİYORUMM.....
  • http://s1.dosya.tc/Shop_Monster.rar.html Shop ve MonsterSetBase editör

Fakat monster editör kullanmanı tavsiye etmem.Kendin txt den editlersen daha zevkli ve sağlam olur. Monstersetbase editörü monsterlerin kodlarına bakmak için kullanabilirsin.

Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 18 Şubat 2009; 0:39:16 >
  • HIMMM COK SAOL TEXT DEN EDİTLEME CALISTIM BİRAZ... AMA KODLARIM HATA VERİYOR DAHA ONCE S3 E2 DE MOSTER AYARLMADIM HEMEN HATA VERİYOR:D

BİRDE BİŞİ SORCAM YERE İTEM ATMA =/DROP 0 0 0 0 0 TARZI .....

BİRDE /EVO CALISMIYOR BUNLARI NASIL ETKİNLESİTRE BİLİRİM ???

MSN ADRESİM :leatorus_213@hotmail.com...

bi connect serveri atarım bakarsan sevinrim ....

şimdiden tesekürler.. kardesim iyi günler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

HIMMM COK SAOL TEXT DEN EDİTLEME CALISTIM BİRAZ... AMA KODLARIM HATA VERİYOR DAHA ONCE S3 E2 DE MOSTER AYARLMADIM HEMEN HATA VERİYOR:D

BİRDE BİŞİ SORCAM YERE İTEM ATMA =/DROP 0 0 0 0 0 TARZI .....

BİRDE /EVO CALISMIYOR BUNLARI NASIL ETKİNLESİTRE BİLİRİM ???

MSN ADRESİM :leatorus_213@hotmail.com...

bi connect serveri atarım bakarsan sevinrim ....

şimdiden tesekürler.. kardesim iyi günler

Msn adresini ekliyorum. Yarın yardımcı olmaya çalışırım.

iyi geceler.
  • teşekürler arkadasım bekliyorum.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.