Şimdi Ara

Season 6 Island Mu Online (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şikayet ve dileklerinizi islandmu@live.com adresinden görüşebilirsiniz.
  • herkez mu islandda sen nerdesin mu dediğin böyle kasılır ::))))

Season 6 Island Mu Online
  • Ortam süpermiş.

Fakat ben aynısını tek pc'de yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Ortam süpermiş.

Fakat ben aynısını tek pc'de yapıyorum.

Tek bilgisayardan sadece 1 inin sesi gelir, 5 farklı pc ile daha cok ses
    Ama daha cok elektrik...
  • server neden kapalı ?
  • serverda düzenlemer var demişsin güzelde bir de ne zaman açılacağını sölesen iyi olurdu kardeşim...
  • Kusura bakmayın.Benim bilgim dahilinde olan birşey değil.Online sayısı 30 un üzerine çıktığında Lag şikayetleri oluyodu.İnternet hızını arttırmak zorunda kaldım.TTNET 'le görüştüğümde herangi bi kesinti olmadan hızın yükseltilceği söylendi.Dün Öğlen saatlerinde kesintiden sonra tekrar görüştüm.Talebiniz kayıda alıntı teknik ekip inceliyor,biz sizi arayıp bilgi veririz.Diye bi görüşme geçti aramızda tabiki geri arayan da olmadı. Tekrar aradım.Sorunun kendilerinden kaynaklı olduğunu statik ip nin değişmesi gerektiği söylendi.Bu sabah arayıp bilgi verdiler. Siteyi açtım oyunu şuan acamıyorum, ofisde olduğum için

Bu akşam 19:00 da oyun açık olucak kaldığı yerden Vip üyeler için 2 günlük uzatma yapılcak.

Bütün oyuncular içinse 2 veya 3 saatlik Vip herkeze verilecektir.
  • hersey guzel tmm=)
    Ama en azından nokta spotta olsun guclu canavarlarda.
    Uzaktan kesılebılıyo demısınız evet haklısınız ama mesela uzaga atak yapabılen canavarları nokta yaparsanız ıstedıgınız olmus olur=)
    yanı defans olmadan kesılmez=)
  • Server1 de zaten 7 tane Nokta spot var Tarkan Losttower7 ve Atlans da
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslandMu

Server1 de zaten 7 tane Nokta spot var Tarkan Losttower7 ve Atlans da

vip vardı 3 saatlık noldu o :D
  • Vericem sadece biraz daha bekletiyorum.1 gün öncesinden sitede bilgi vericem tekrar
  • war yapacak varmı bekliyorum lorenciada :))
  • aslan_1_003@hotmail.com iletişime geçersen iyi olr admin
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslandMu

Kusura bakmayın.Benim bilgim dahilinde olan birşey değil.Online sayısı 30 un üzerine çıktığında Lag şikayetleri oluyodu.İnternet hızını arttırmak zorunda kaldım.TTNET 'le görüştüğümde herangi bi kesinti olmadan hızın yükseltilceği söylendi.Dün Öğlen saatlerinde kesintiden sonra tekrar görüştüm.Talebiniz kayıda alıntı teknik ekip inceliyor,biz sizi arayıp bilgi veririz.Diye bi görüşme geçti aramızda tabiki geri arayan da olmadı. Tekrar aradım.Sorunun kendilerinden kaynaklı olduğunu statik ip nin değişmesi gerektiği söylendi.Bu sabah arayıp bilgi verdiler. Siteyi açtım oyunu şuan acamıyorum, ofisde olduğum için

Bu akşam 19:00 da oyun açık olucak kaldığı yerden Vip üyeler için 2 günlük uzatma yapılcak.

Bütün oyuncular içinse 2 veya 3 saatlik Vip herkeze verilecektir.

Hangi şehirde yaşadığını bilmediğim için sana bu konu üzerine birşey söyleyemem ama bildiğim birşey var;
    Makinanın bağlı olduğu ADSL/ADSL+2/VDSL artık hangisini kullanıyorsan, yaygın olarak kullanılan ADSL ardından gelen ise ADSL+2dir, Genel olarak Türkiye çabında özellikle ADSL+2 ve VDSL desteklenme ölçüleri zayıftır sonuçta Santrale olan uzaklık mesafen, hattını aldığı ankastra, kullanılan kablo fiberoptik mi, ankastrane gelen kablo normal hat kablosu mu. bunlar çok önemlidir HIZINI yükseltme talebinden sonra ( kaç istediğin çok önemlidir ) netinin kopma sebebi yukarıda saydığım sebeplerden dolayıdır.
    Ayrıca ttnet ile yapmış olduğun özellikle müşteri hizmetleriyle görüşmelerde bu konu hakkındaki taleplerini 2 ve 2den fazla kez belirtmen en sağlıklı yöntemdir. Çünkü müşteri hizmetlerinin bu sıkıntılarda santrale düşmüş olduğu arıza kayıtları birden fazla olduğu takdir de hızlı işlem görmektedir..
    MuO serverlarını ayakta tutan en büyük etken UPLOAD hızının kuvvetli olmasıdır, diyelim ki senin UPLOAD hızın kuvvetli ve oyuncunun download hızı düşük ise oyuncu LAG problemiyle karşılaşır. Aslında senden kaynaklanan bir problem değildir ama bu tarz şikayetlerde tüm muo serverları makinanın aldığı hızın zayıf olduğunu düşünür. Bir etken daha etkilidir ki özellikle oyuncular için düşük ekran kartı kullanılıyor ise ve server içersinde spot noktaları birbirine yakın ve kalabalık ise bu oyuncu bilgisayarındaki çözünürlüğü düşürür ve yine LAG problemiyle karşına çıkar. :)
    Ayrıca da Türkiye Lokasyonlu bütün sunucu makinalarının UPLOAD hızları yeterli değildir..

Yurt dışındaki gibi Türkiyede Yüksel ölçüde servis sağlayıcılar yoktur. Var olduğunu zannedilir. :)
    VDSL2 kullanmaktayım 32MBit download ama yurtdışında kullandığım sunucuların bağlantılar gibi değil. :)

Neyse hayırlısı olsun, düzelmesine sevindim. Yolunda başalarılar dilerim.

• ttnetle bir yere varamazsin. Onemli olan uploadir istedigin kadar download hizini artir sonuc alamazsin . Profesyonel yapcam diyosan metrointernet alman lazim D/U ayni olur yada dedicated kiralamalisin onlar zaten metro internet kullaniyorlar yada baska servis d/u ayni olan
  • 30 kişi girdiğinde Lag problemi olmuyosa bence dedicated'a ve metrointernete gerek yok.Zaten türk serveri oynicak 15 -30 arası kişi olur fazlası çıkmaz. Dedicated gelince uzun ömürlü olması imkansız.Sonuçta her ay iyi bi para ödüyosun nereye kadar ödeyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inspiretr

ttnetle bir yere varamazsin. Onemli olan uploadir istedigin kadar download hizini artir sonuc alamazsin . Profesyonel yapcam diyosan metrointernet alman lazim D/U ayni olur yada dedicated kiralamalisin onlar zaten metro internet kullaniyorlar yada baska servis d/u ayni olan

Güzel şeylerden bahsediyorsun ama Türkiyede upload servis sağlayıcılar yetersiz ki arkadaşım. Metrointernet servis sağlayıcısıda yetersiz kalır upload konusundA
  • 30 online de lag problemi yaşanmıyosa benim için türkiyenin upload servis sağlayıcısı yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslandMu -- 13 Şubat 2011; 15:34:49 >
  • arkadaslar ben bu serverda 20 gündür 24 saat kasan playerım vipde almıstım diger arkadasımda vipdi oyunu bıraktık,sebebi adminin arklarına item vermesi ve küfür ban sebebi olmasına karşılık herkesi balarkan kendi arkadaşı yanında ana avrat sövdüğü halde banlamaması size soruyorum simdi arkadaşlar...gercekleri açılayınca benim accountumu sildin admin zaten bırakmıstımda gercekleri acıklamama izin vermedin.Soruyorum sizlere 1.Serverda tüy yok tüy koyuluyor koyuldugu an 60 saniye gecmiyor 1 dk demiyorum adam lucklı sm kanadı takıyor geziyor nasıl oluyor bu?2.zen yazınca vipde degil normal serverda 500zen gelirken adam nasıl 200kusurmilyona satılan tüplerle kasıyor?3.Küfür eden herkes banlanırken kendi arkı yanında ana avrat sövüyor ve banlamıyor bu işi yapamıcaksanız başta başlamıyaktınız...
  • rasilici kardeşim sen yanlış düşünüyorsun
    insanların günahını alma. bu oyunda kimse kimsenin hakkını yemedi bu zamana kadar
    bilip bilmeden konuşmıcaksın
    senin burda yaptıgın erkeklik degil adamı cekemiyorsan
    server ı kötülemeye hakkın yok!!!

bu server senin ve arkadaşlarına muhtaç degil...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.