Şimdi Ara

Season 6 Island Mu Online (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
0
Favori
4.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1.cisi neyini çekemicem kardeşim?2.cisi 20 gündür bugünmü çekemedim?Gözlerinle görüpte şahit olduğun olay bilip bilmemekse birşey demiycem yorum playerların...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [RA]Silici -- 17 Şubat 2011; 0:22:20 >
  • Ben IslandMu acc. Banlı olduğu için Bu üyelikle yazıyom;

İtem olayına gelince kimse de kanat yoktu oyuna biraz zevk gelsin diye gittim kasaya tüy koydum adam da gidip kanat basmış tutturmuş bunun benimle ne alakası var ? Ki zaten oyunda herkez de kanat var zor bişey değil server da kanat.

ikincisi Hiç düşündünmü sitede neden herkez birbirinin itemlerini ve pointlerini görüyo ?

Zen olayına gelince ; 2 saatlik Vip eventinde o zeni yapmak 5 dakika almıyo.

Mavi potion ; Vipdeki arkadasın Te5iR in o oyuncuya hediyesi git arkadasına sor neden verdin diye..

Küfür'e gelince ; Agzına saglık küfür edenin.Bence az bile etmiş fazlasını hakediyodu.Servera bütün oyunculuara kendi şahsıma posttan küfür eden birine cevap olarak küfür etmek ban sebebi değil.

Aklında tekrar bi soru işareti kaldıysa bizzat benimle görüşürsen sevinirim.

Admin IslandMu konusunu kaldırırsanız forumdan sevinirim.

• (arkadaslar ben bu serverda 20 gündür 24 saat kasan playerım vipde almıstım diger arkadasımda vipdi oyunu bıraktık,sebebi adminin arklarına item vermesi ve küfür ban sebebi olmasına karşılık herkesi balarkan kendi arkadaşı yanında ana avrat sövdüğü halde banlamaması size soruyorum simdi arkadaşlar...gercekleri açılayınca benim accountumu sildin admin zaten bırakmıstımda gercekleri acıklamama izin vermedin.Soruyorum sizlere 1.Serverda tüy yok tüy koyuluyor koyuldugu an 60 saniye gecmiyor 1 dk demiyorum adam lucklı sm kanadı takıyor geziyor nasıl oluyor bu?2.zen yazınca vipde degil normal serverda 500zen gelirken adam nasıl 200kusurmilyona satılan tüplerle kasıyor?3.Küfür eden herkes banlanırken kendi arkı yanında ana avrat sövüyor ve banlamıyor bu işi yapamıcaksanız başta başlamıyaktınız... )

bu serverı 24 gun 12 saatir 7 /24 kasıyorum. Oyunu bırakma sebebin adminin Bana yani CiGaRa isimli karaktere item vermesi zen vermesi diyorsun. Bikere server hakkında bilgileri ogrende gel camur at izi kalsın politikasınıda birak. Vip serverda /zen yazınca 5milyon geliyor bunuda bılmedıgın ve ne kadar vipte kastıgın belli. Kanata gelince ogun senin o Tauren adli arkadasının yanında ben 2 kanat bastım Biri lucklu summner cikti biride Lucklu Sm cikti ama bakıyorumda alt tabakadan olanların bu isler canını sıkmaya basladı Bu insan cekememede nedir Bana kardesım diyordun simdi cekemedıgın ıcın iftira atiyorsun hep senin cari takip ediyorum diyorsun 200 liralik potlari nerden buldugumu soruyor ve o kadar zeni nerden yaptigimi soruyorsun. Evet admini tanıyabılırım ama ben adminden item isticek kadar aciz bir player deillim adminde diger playerların hakkını yiyecek kadar alcak deildir. Diyorsunki hakkımda kufur etti banlanmadi.O Kufurlerımın arkasındayım servera benım guildime bana sovulecekk. Admin ismiyle kufurlu char acılacak ve ben o cara sovdugumde benim banlanmami bekliyorsanız herkes yanılıyor Ben dogru olanı yaptım.Sen ve senin gibiler cekemediginiz icin oyunu bıraktınız ve camur atiyorsunuz ama sizler sunu unutmayınızkı Bu davranısınız sizleri kucultur Bizleri buyutur. Benim carım yeri geldiginde kufurdende banlandı o zamanları sen bilmezsin belki dahaca oyunda bile yoktursun cunku. Simdi bos iftiralarini sen istedigin siteye istedigin sekillde at umrumdada degil.Beni bilen bilip tanıyan zaten tanıyor.

• Bu yüzden güvenmediğin adamların server ında kasma
  • nerden biliceksin ki kardeşim elden birşey gelmiyor...
  • Bu server Nasıl iyi mi beyler resim falan koyun ya:D
  • 1.cisi 2 tane kanat falan basmadın tüy kondugu anda 1 dkkada hangi ara itemi hazırlayıpta hangi ara basıyorsun2.cisi diorsunki 5kmi geliyo 5k gelmiyorda ne akdar geliyor he belkki simdi bu olay oldu die parayı arttırmıstır ona birşey diyemem ama biraz delikanlı olun bari cvp yazmayın küfüre gelince hiç birşey bulamadınız adam servera küfür etmiste ondan sen etmişin kıvırmanın bir alası yok adamın servera küfür etmesiyle senin onla küfürleşmenin hiç bir alakası yok.Adam noriadaydı sende geldin sen edit charsın deyip küfür etti daha sonra anneyi kitabı allah'ı karıştırıp birbirinizle küfürleştinizki bunu bende adminde gözüyle gördü bence kabul etmek zor gelsede cvp yazma bari daha çok küçülmenin bir anlamı yok.Ben neden durduk yere pardon biz oyunu bırakalımki 24 kasan,20 gün kasmışken +vip almışken bunu hiç düşünmüyormu millet o yüzden anlamsız cvplara gerek yok...Bu arada şu yazıyı yeni gördüm admin kaldırabilirmisin konuyu demişşin arkadaşım bence insanların bunları okumaya hakkı var boşa emek vermek kötüdür çünkü...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [RA]Silici -- 17 Şubat 2011; 23:24:32 >

• kanadı basarken benım cardamıydın nasıl bu kadar emın konusabılıyorsunkı yoksa bızım bılmedıgımız ozel yeteneklerın mı war senın keske :D o sırada kufurle senıde aradan cıkarsaymısım :D rasi :D adam sandıklarımızın adamlıgını goruyoruz bız cekemeyene yolver aslan senın yorumuna bakıpta kımse bu serverı kasmamazlık edemez sızın gıbıler anladılar tutunamıcanı serverda ıftıra atıp gıttıler oyun acıldıgından berı benım carımı takıp edıyorsun nıe :D cokmu hosuna gıttı kendın bole bır char yapamazsın cunku demı ancak yapanın emegını yersın ancak gıder baskalarına sorarsın bu carlar nasıl hızlı lvl alıyor nasıl kasıyor 3 gunluk playersın gecmısın bıze mu dersımı werıyorsun sen bak sen gıttın server online suan yıne aynı gıdenın yerıne yenısı herzaman gelır basarı yolunda gıderken elbet camur atanlar olacak sızın gıbıler ama umursamıcaz ıste =)
  • ben hergün oyundayım küfür yüzünden banlananlardan birisde benim rasilici arkadas sen oyunda bırak oyun oyanamayı önüne gelene satasıp küfür ettitirp resimlerini cekip o carları banlatmaya calısan bir playersın yalandan oyuna camur atma oyunda ne oyunculukla ilgili ne bir bilgin var ne de itemle ilgili oyunda admin tarafından item almadık hatta ben bile teklif ettim set sat bana diye onu bile vermedi vip gir dedi oraya girmek te benim işime gelmedi oyuna güzel herkez kafasına göre kasıyor oynuyor ama oyunu oynayamayan arkadaslar hemen camur atmaya baslıyorlar ben server 25 gündür kasıyorum hatta 2 car değistirdim 24 saat kasıyorum diyorsun ama hala 2 res atmıssın cigara ve ben oyuna aynı zamanda basladık ben 2 res attım oda 2 res attı ben bıraktım o carı baska cara gectim 1 re attım o 5 attı sen hala 2 desin o yüzden oyunla bir alakan olmadığı icin seni galeye bile aklmıyoruz oyunda item satılmıyor ve verilmiyor hezkez gold ve kalp lerden düsen itemlerle geziyor +1 kundunları keserek düsürdüğümüz exc itemlerle tüyler kasaya koyulduktan sonra kanat bastık ve bir çok bles ve soullarımız burada ziyan bile oldu simdi sen gelmis kanat alıyor diyorsun admine çamura gerek yok sen ne item giymişşsen ve hangi silahları kullanıyorsan bizde onu kullanıyoruz beğenmeyen gelmesin o yüzden bırak bu işleri devlet su işleri demişler

• Fazla polemiğe girmek istemiyorum 2 res atmışsam demekki item kasmaktandır ilk özel set giyen benim sanada hak veriyom insan yediği çanaga etmez yani...Nedense aynı kisi 2 accountla yazıyomuş gibime geldi...Anlıyan anladı beni o yüzden sıkıntım yok hala aynı şeyler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [RA]Silici -- 18 Şubat 2011; 3:43:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImmortaL28

kanadı basarken benım cardamıydın nasıl bu kadar emın konusabılıyorsunkı yoksa bızım bılmedıgımız ozel yeteneklerın mı war senın keske :D o sırada kufurle senıde aradan cıkarsaymısım :D rasi :D adam sandıklarımızın adamlıgını goruyoruz bız cekemeyene yolver aslan senın yorumuna bakıpta kımse bu serverı kasmamazlık edemez sızın gıbıler anladılar tutunamıcanı serverda ıftıra atıp gıttıler oyun acıldıgından berı benım carımı takıp edıyorsun nıe :D cokmu hosuna gıttı kendın bole bır char yapamazsın cunku demı ancak yapanın emegını yersın ancak gıder baskalarına sorarsın bu carlar nasıl hızlı lvl alıyor nasıl kasıyor 3 gunluk playersın gecmısın bıze mu dersımı werıyorsun sen bak sen gıttın server online suan yıne aynı gıdenın yerıne yenısı herzaman gelır basarı yolunda gıderken elbet camur atanlar olacak sızın gıbıler ama umursamıcaz ıste =)

Çocuk muahabbeti yapmıycam hiç,senin charının neyini çekemicemki bendeki set sende yok neyse gevezeliğin lüzumu yok muhabbeti başka yerlere çekmeye çalışıyorsun ama adil olunmadığını millet okusun amacım bu ve 3 günlük mucuyum evt sen ilk öğretim okurken globalde kasan 3 günlük muculardanım haklısın...

• doğru demişsin polomiğe gerek yok herkez kendini bilir 2 acc ile yazmıyoruz ben arwen cigaraylada işim yok iyi tanırısn bu arada bide oyunda item kasmaya yermi varda item kasıyodun benim bildiğim haritalar cok güclendirildi oyunun bası olsa derdim ozaman kanturu ve core zayıftı kasıyorduk cryda kassan yine exp alırdın hem ilk özle seti ben giydim diyorsun biz capulcu gibi geziyorduk sakın sen adminden item almıs olmayasın biz daha itemiin iii sini göremdik üzerimde hala wing item var kanat desen kuru ilk bastığımda cıkmıstı stafı düsürdük cryda onuda bastım 11 etti admin duy sesimizi bak rasilici krallar gibi geziyor biz daha tarkanda zor kasıyoz

• sen insanları bilinclendiricem diyorsun haksızlık olan serverı kasmasın dıyorsun sen aslında bu serverda haksızlık olmadıgını bızden ıyı bılıyorsun senın amacın serverın adını lekeleyıp player sayısını dusurmek serverı 7 24 kasıyorum dıyorsun +9 eclipse set yapmıısn cok coku bide warsa ex leganderi wardır karısık ole setı ben napim senın yapmak ıstedıgın setı benım carım zaten 1 gun dusuyor ıtemlerını senın amacın ınsanları bılınclendırmek degıl senın amacın ınsanları yalan yanlıs sozlerle kandırmak ama suana kadar hıc basarılı olamadın emın ol. 3 gunluk mu server oyuncusu olmadıgını ve global kastıgını soyluyorsun globalıde 1.nın carına ıftıramı atıpta bıraktın acaba ???
  • Adamın imzası bile kural dışı :)
  • 1.cisi set olayını yazmışsınız neden 2 reste kalmışşın die ona karşılık yazdım set kasayım jewel kasayım die demek istedim.Senin üstümde kuru kanat dediğin lucklı adl oluyo yani tüy koyulduğu anda 60 saniye geçmeden sözde bastığın kanat admin bence hiç konuşma daha ageonun sen olduğunu bilmeyen arkadaşlar var o konuyada girmeyelim iyice batmayasın...
  • Aman konuşma yoksa ben ne yaparım.
  • rasi diyorki ben set icin jevel kasıyorum :D serverda benım bılmedıgım senın bıldıgın jevel dusen bi yaratıkmı warda jevel kasıyorsun jevel kasmak nasıl oluyor yada benı bır aydınlatırmısın bır oyunda lucklu kanat tutturmak cokmu zor mıllet ıgnorelı takıyorda oyunda ben lucklu takıncamı suc benım zaten ex itemlerim ve jevellerım kanat ıcın hazırda beklıyordu sorun sadece tuy bulmaktı onuda admın koydu shopa aldım bastım 2 kanat bırı lucklu summenner cıktı bırı lucklu sm cıktı :) ama hala kanatı admının verdıgını soyluyorsun bak yıne dıyorum :) sen istedigin kadar camur at istedigini yap istedigin kadar konus senı zaten kımse sallamaz :) globalı neden bıraktıgını sormustum cevap wermedıgıne gore dusuncelerımde ben yanılmamısım ondanda serverı kotuyelıp oyun bırıncısıne iftira attiginida burdan anladım.bu kısılıgınden vazgecmelısın.boyle bıryere varamaz ancak oldugun yerde sayarsın
  • Global neden bıraktığımı söleyim kardeşim globalden sonra mutürk ve darklord gibi türk serverları kurulduğu için onlara gitmiştik ve daha sonra zaten askerlik jewel olayı genelde kalplerden ve goldenlardan düstügü için arenada kasmak yerine lost7de kastım çünkü arenada düşmüyordu lucklı kanat tutturmak zor veya değil demiyorum tüy koyulduğu anda oyuna 60 saniye olmadan lucklı ve direk sm kanadı cıkarması nedir ki sadece sıkıntı kanat değil küfür olayınıda söledim zen olayınıda +++birde admin adamı banlıyor banladığı adam arkı adam banlı charla girip adminin yanında adam kesiyor daha ne söleyim küfür olayıda adminin gözünün önünde olduki olayı başka tarafa çekmeye çalıştılar bu işleri bırakın bence hiç kimse 20 gün 24 saat kasmışken vip almışken sebebsizçe bu oyunu bırakmaz...
  • tauren dıyorkı makına basına bır kere gıttın bır kere gıtmedıgımı sende bılıyorsun dedıgım gıbı ıtemlerım zaten hazırdı kasaya tuy koyundugunda 2 tane kanat bastım bırı lucklu summenner bırıde lucklu sm kanatı cıktı olay buydu 2. bir sey diyorsunkı kufurden banlanmadın ben kufurden bırıne sahsı olarak sovdugumde zaten haksız bulundum ve ban cezamı cektım adam sen bılıyorsun o aksam servera benım guıldıme bana benım arkadaslarıma kufur edıyordu bende gerı cevap olaraktan kufur ettım hıc bır admın serverına soven adama sende kufur etsen senıde banlamaz. diyorsunkı zen nasıl yaptın admin vipi acıtıgında tum playerlara /zen de 5milyon geliyordu ve bunu posttan TE5İR adlı arkadasımız soyledı inanmazsan gidip sorabılırsın. Pahalı potları nerden buldun demistin o pahalı potlarıda TE5İR adlı vip player oyuncusunun bana hediyesidir. Bunuda gidip sorabılırsın Taurenın VE senın yaptıgın iftiradan camur atmaktan baska birsey degildir sizler kafanızda kendı dogrularınızı yazmıs.Kendınızı bu yalanlara ınandırmıssınız biz ne desek siz kafanızdakını degistirmezsiniz.Ancak sunu bılınızkı yaptıgınız iftaradan camur atmadan baska hic bir sey degil ben o cari emegimle yaptım kastım ıtemlerımıde kendım dusurdum. Fakat sız bunu nedense bir turlu kabul etmedınız.bununda artik bir onemı Yok =)

• tauren demiisnki sınırsın ban yemıcegınız ıcın bu kadar rahatsınız ban lıstesıne gır bak bakalım hangı carlar sınırsız ban yemıs bı gozunu ac bakım cancel ewilboy bunlar nerelı kımın arkadsı nıe sınırsız ban yedıler smdı sız bunada sey dersınız o charlar yem olarak bırakıldı dıceksınız bunada emınım ben yani insanlara camur atmaktan wazgecın dun yemek yedıgınız tasa bugun fıskı bırakmayın bırgun yıne o tastan yemek yemek zorunda kalırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.