Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
SİLİNEBİLİR.
-
Bu yukarıdaki kuralınızı gözden geçirmenizi tavsiye ediyorum şuanki gelinen noktada kargo fiyatları acayip uçuk seviyede
Hayırlı satışlar.
-
Gozden gecirecegim bir sey yok hocam. Satis seklim bellidir. Uyan yuz yuze,uymayan kargo ile alir. Kargo ucreti yuzunden almayacak ise baska yerden alabilir.
PTT Kargo diger firmalara gore daha uygun cikiyor genel olarak.
Tesekkurler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 20 Nisan 2024; 13:59:36 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
-
Üründe 3 adet 8pin mevcut. 1 adet cpu bağlantısı yaparsanız geriye 2 adet kalıyor. 3 x 8pin ekran kartları , 2x ile çalışıyor mu bakmak gerek.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
PSU'da CPU için 1 adet 8-pin EPS kablosu ile 2 adet 2*8-pin yani toplam 4 adet 8 Pin uçlu PCIE kablolar var.
İlanda belirttim ve fotoğrafta da kablolar gözüküyor. PSU yanındaki 2 adet kablo 2'şer uçlu PCIE ekran kartı kablolarıdır
PSU'nun alt sırasındaki diğer 8 Pin de ayrı CPU kablosudur.
3x8 Pin ekran kartına doğrudan takmak için yeterli uç var.
Bu da üretici sayfasından :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 22 Nisan 2024; 9:46:32 >______________________________
-
Y kablolar için durum öyle evet. Ancak , maksat görüntü almaksa Y kablo ile bağlanabilir. Ama yük altına girecek kartı ben olsam Y kablo ile bağlamazdım. Demek istediğim buydu.
-
PSU'nun Watt değeri ve kablo organizasyonu belli. Kim hangi ekran kartını kullanacak ise ona göre karar verebilir.