Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILDI] -- Seasonic Focus SGX-650 SFX-L Tam Modüler 650W 80+ Gold PSU Satın Al 16 Mayıs 2024 22:48 1 1 [SATILDI] -- Seasonic Focus SGX-650 SFX-L Tam Modüler 650W 80+ Gold PSU Cihazı forum üzerinden bir arkadaştan aldım cihazın garantisi hala devam etmekte 2019 faturalı ve 2029 a kadar garantisi devam etmekte . Çok kaliteli bir cihazdır alan arkadaşı üzmez. ATX sisteme geçtiğim için satıyorum . Fiyatı çok makul yazdım pazarlık düşünmüyorum lütfen teklifte etmeyiniz.Fiyat : SATILDI TLKargo ücreti max 90 TL çıkmakta..Psu nun yanında extra özel yaptırılmış ıtx kasalar için kısa kabloları var onları da vereceğim extra minik kasalar için bulunmaz bir nimettir diyebilirim :) Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün İNTEL ARC A750 8 GB // Gigabyte RX 570 4 GB Aorus Uygun fiyatlar !! SATILIK -- Corsair K70 RGB MK.2 Klavye SATILDI Asus B350 Plus Anakart + R5 1600 işlemci + 2 x 8 3000 Mhz Ram Set !! uygun fiyat !! SATIŞTAN ÇEKİLDİ -- Harici M.2SSD Takmak için aparat