Şimdi Ara

Seasonic G-750 80Plus Gold 750W [geldi] Mini İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun geceler süren bir araştırma sonucunda Seasonic G-750 80Plus Gold 750W aldım. Kafamdaki diğer seçenekler CoolerMaster G750m, CoolerMaster Silent Pro MII 720W ve Corsair CX750M idi. Bu saydıklarım aynı zamanda bronze80+. Seasonic markasını aslında ilk defa duyuyorum ama herkes bu markayı övüyor özellikle yabancı kaynaklı siteler. Siz neler düşünüyorsunuz? inceleme ve kutu açılış videolarımı ürün elime geçer geömez yapacağım inşallah

Bu arada fiyat 336TL + 5 TL kargo.

Herkese Merhabalar. PSU geldi ve kurulumu yaptım. Eski güç kaynağıma göre öncelikle çok sessiz olduğunu söylemek istiyorum. Artık ekran kartım gürültü yapmaya başladı Kutu içeriğini resim olarak paylaşacağım. Ürünü Gold'dan 336TL ye aldım.

Artıları

*Kendisi Yarı Modüler ve fazlasıyla tak çıkar kablo ile geliyor.
    *80Plus Gold
    *Gerçekten sessiz. özellikle bilgisayar boştayken ekran kartı rahatsız ediyor. Neyse ki oda değişecek inşallah :)
    *Kutu içeriği

Eksicikler

*SATA güç kabloları çok sert. SSD'nin girişindeki tırnağı çıtlattı takarken. Yine SATA güç kabloları L şeklinde olduğu için SSD yi tam olarak takamadım. Resimleri attığımda ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız.
    *Çok çok çok zayıf bir tiz ses alıyorum kasadan. Bazı sitelerde bu sesin sonradan gittiği söyleniyor. Umarım gider.

Sizi resimlerle başbaşa bırakıyorum. Kusura bakmayın çok özenemedim evde duramadık o yüzden zayıf kaldı inceleme. Eski PSU: Thermaltake 550w

Seasonic G-750 80Plus Gold 750W [geldi] Mini İnceleme Seasonic G-750 80Plus Gold 750W [geldi] Mini İnceleme Seasonic G-750 80Plus Gold 750W [geldi] Mini İnceleme Seasonic G-750 80Plus Gold 750W [geldi] Mini İnceleme Seasonic G-750 80Plus Gold 750W [geldi] Mini İnceleme Seasonic G-750 80Plus Gold 750W [geldi] Mini İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstyvz91 -- 22 Temmuz 2014; 18:56:57 >

• saydıkların arasında en iyi ürünü almışsın hocam, hayırlı olsun.
    Seasonic en eski ve kaliteli PSU üreticilerinden biridir, hem kendi markası ile hemde birçok başka marka için üretim yapar.
    Teknobiyotik'den aldın her halde.
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    Bunu duymak güzel oldu teşekkür ederim hocam gold bılgısayardan aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın :) kulubumuze de bekleriz

• Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    Link atın geleyim hocam mobıldeyim alışamadım foruma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: mstyvz91

Link atın geleyim hocam mobıldeyim alışamadım foruma :)

Ne demek hocam buyrun :)

http://forum.donanimhaber.com/m_89106740/tm.htm
  • Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    Harika beni de ekleyin hocam uygun kısmına.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstyvz91

Harika beni de ekleyin hocam uygun kısmına.

Gün içinde ekleyeyim hocam :)

• PSU gelmedi mi hala hocam?
  • sahafiec kullanıcısına yanıt
    geldi hocam. kabloları takarken ufak bir sorun yaşadım o yüzden açamadım bilgisayarı :)
  • Hayırlı olsun bende X 750 watt modelini aldım yarın elime geçecek.
  • hayırlı olsun hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.