Şimdi Ara

Seasonic M12II 80+ Bronze 750W mı High Power Astro Lite 750W 80Plus Gold mu almalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
797
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/liste/high-power-astro-lite-750w-80plus-gold-625a-12v-guc-kaynagi-hpm-750gd-f14c/productDetails.aspx?productId=bd304857&categoryId=1012

http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-750w-aktif-pfc-moduler-guc-kaynagi.html

Arkadaşlar bu 2 güç kaynağından hangisini almalıyım ?

Kalite olarak sağlamlık olarak hangisi daha iyi yardım ederseniz sevinirim. Bugün sipariş vermeyi düşünüyorum 2' sinden birini sizlerinde fikrini almak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enis423 -- 10 Şubat 2015; 19:42:02 >

• İkiside kaliteli psular seasonic eğer 7 sene garantisi devam etmiyorsa ucuz olanı almanızı öneririm
  • Lazeran kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Uluslar arası 5 yıl galiba ama teknobiyotik 2 sene garantisi var dedi anlamadım.
    Bir şey daha sorayım size ben parçaları teker teker alıyorum yaza kadar tamamlanacak şuan elimde anakart yok ondan dolayı güç kaynağı gelince internette gördüğüm şekilde yani yeşil kabloyu siyahlardan biri ile kısa devre yaptırarak denemeyi planlıyorum. Bu yapmayı düşündüğüm şey güç kaynağına bir sıkıntı oluşturur mu ?
  • enis423 kullanıcısına yanıt
    neyi deneyeceksiniz anlamadım
  • Lazeran kullanıcısına yanıt
    http://www.seyretogren.com/video/donanim-network/guc-kaynagini-anakarta-bagli-olmadan-calistirin.html

Ben şuanda dizüstü kullanıyorum güç kaynağını takıp deneyebileceğim bir anakart yok yukarıdaki videoda yapıldığı gibi güç kaynağını çalıştırmayı planlıyorum sadece bir seferlik sorunu olup olmadığını anlamak için eğer çalışmıyorsa zaman geçmeden geri iade ederim. Video da ki işlemin güç kaynağına bir sıkıntı yapıp yapmayacağını merak ediyorum.
    Bi zararı olmaz ama nasıl test edeceksiniz bir tek molexe fan bağlayarak pek bişey anlaşılmaz ama bozuk çıkma olasılığı çok düşük bi ihtimal, madem diğer bileşenler yok biraz daha bekleyin parayı biriktirin toplu alırsınız herşeyi, gerçi dolar aldı başını gidiyo ama. Bende Seasonic 850w kullanıyorum 4.5-5 sene oldu çok kaliteli bir psu.Bende teknobiyotikten almıştım müşteri hizmetleri çok iyiydi şimdi nasıl bilmiyorum onlara durumu anlat yardımcı olurlar.Benim gördüğüm en iyi müşteri hizmetini inventus veriyor onuda söylemeden geçemiyeceğim.
  • FeDeX_114 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim seasonic almakta karar verdim daha güvenilir geldi bana marka olarak. Güç kaynağının fanı dönsün en azından içim rahat olur.

Şuan almak isteme sebebim teknobiyotik' in gittigidiyor mağazasında 339 TL ondan dolayı almak istiyorum bu gidişle doların daha yakın zamanda düşeceği yok. Kampanyayla veya indirimle parçaları topluyorum. Örneğin kasa, ram ve ssd yi aldım ram ve ssd de normal fiyatlarına göre 130 lira civarında kar ettim. Güç kaynağını sağlam bişi almak istiyorum, çünkü ona bütün sistemi emanet edeceğim. Bu model birçok yerde çok daha pahalıya satılıyor en ucuz burada buldum kaçırmak istemem.

Param yetseydi vatandan evga gtx970' i alacaktım ama param çıkışmadı. Fiyatı iyi indirmişlerdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    750W GOLD PSU ÖNERİSİ
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Eu dan getirince 1000-1100 arasi oluyor evga gtx 970 forumda var konusu bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan yetecek para yok ona zaten ekran kartını en sona alacağım güç kaynağından sonra anakartı alacağım. (msı gaming 7) Sonra da işlemciyi ve soğutucuyu fln.
    İçini rahatlatacaksa çalıştırıp bakabilirsin zaten bi sıkıntı çıkmaz. Psuyu eline alınca kaliteyi anlarsın. Acelen yoksa biraz bekle istersen R9 300 serisi çıkınca nvidia da biraz indirim yapar ama uygun bulursan alabilirsin, tercih size kalmış tabi
  • FeDeX_114 F kullanıcısına yanıt
    Zaten temmuzun sonun da tamamlayacağım bütün parçaları o zamana kadar amd 300 serisi çıkarsa gtx 970 den vazgeçme ihtimalim bile var :)
  • Seasonic M12II 80+ Bronze 750W siparişini verdim cuma günü ulaşır.
  • İkiside kaliteli marka ama benim tercihim Seasonic olurdu.
  • Hayırlı olsun
  • sağolsın teşekkürler
  • Ömrü en uzun psu hangisidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.