Şimdi Ara

Seasonic M12II 80+ Plus Bronze 850W Aktif PFC Modüler Güç Kaynağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu güç kaynağını kullananlar varsa güç kaynağı fanının ses durumu hakkında bilgi verebilir mi? Bugün bendeki güç kaynağını sistemime bağladığımda güç kaynağının fanı sanki işlemcilerle gelen soket fanlar gibi çalışıyordu. sistem boştayken bile çok fazla gürültü geliyordu güç kaynağından. Ayrıca sistem 10 dk.Prime95 testinde kaldı güç kaynağından gelen ses iyice rahatsız edecek seviyeye geldi. Hemen arıza kaydı oluşturup firmaya yolladım bakalım sonuç ne olacak.

• Seasonic'ler de ses sorununu hiç duymadım, gönül rahatlığıyla alabilirsin seçtiğin ürünü.
  • Ürünü aldım servise gitti bile Şansım bu aralar kötü gidiyor. Sesli çalışan tek Seasonic bana denk gelmiştir.
  • Kullandığını anlayamadım, üretimsel bir sorun vardır muhtemelen de değişecektir ürün, aksi halde dediğim gibi ses sorunu hiç duymadım bu markada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Kullandığını anlayamadım, üretimsel bir sorun vardır muhtemelen de değişecektir ürün, aksi halde dediğim gibi ses sorunu hiç duymadım bu markada...

Bende baya bir araştırdıktan sonra sipariş etmiştim. Salı günü geldi ürün bugüne anca takabildim. İlk taktığımda hayal kırıklığına uğradım resmen. Benim eski xigmatek psu bile daha sessizdi. İnşallah üretimsel birşeydirde değiştirirler beklicem bakalım.
  • alla alla seasonic aldim bende imzamdakini.
    tık yok çalıştığını bile anlamıyorum fan dönerken.
    Sizde şans yokmuş galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç ses yok açılırken dönüyor ses yok duymuyorum anca kulağımı dayıyınca duyuyorum oda hafif rüzgar sesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Excision -- 19 Ocak 2013; 22:13:14 >
  • başkasıda yanımda oda duymuyor.elektronik şans işi sanırım.
    Fanı değişip geri gelicek sanırım sizin psu nun.Hayırlısı olsun.

• bende imzamdakini kullanıyorum kesinlikle ses yok. muhtemelen değiştirirler. seasonic son nokta powerda.

• o zaman alışırsın hocam zamanla
    bi takıntı olmuş sende

• Psu sesini duyanlarin sanirim kasalarinda baska fan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: ycan_yontem

Arkadaşlar bu güç kaynağını kullananlar varsa güç kaynağı fanının ses durumu hakkında bilgi verebilir mi? Bugün bendeki güç kaynağını sistemime bağladığımda güç kaynağının fanı sanki işlemcilerle gelen soket fanlar gibi çalışıyordu. sistem boştayken bile çok fazla gürültü geliyordu güç kaynağından. Ayrıca sistem 10 dk.Prime95 testinde kaldı güç kaynağından gelen ses iyice rahatsız edecek seviyeye geldi. Hemen arıza kaydı oluşturup firmaya yolladım bakalım sonuç ne olacak.

Ses çok hafif rüzgar sesi zaten onuda kulağını psuya dayayınca anlıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.N.E.Y.H. -- 19 Haziran 2013; 16:03:58 >
  • SeaSonicten mi ? Görsem duysam inanmam ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zerdova

SeaSonicten mi ? Görsem duysam inanmam ..

valla uğultu var.Fanını durdurup sesi dinledim uğultu kesildi.Ben eksen bilgiyardan aldım20 gün önce acaba değişirlermi?Konuyu açan arkadaşta servisi göndermiş sorun yok demişler.Bana da aynısını söyleyecekler muhtemelen.Eski psum VP 550 wattı çalıştığını bile anlamıyordum.
  • A.N.E.Y.H. kullanıcısına yanıt
    Bence şansını bir dene istersen . Fanında problem vardır. Değişim yaparlar fanını yollarlar ..
  • bende eksenden thermaltake 775 watt aldım ses vardı gönderdim, bakalım ne olcak, sanırım bu eksenin ürünlerinde bir sorun var hepsi sesli
    ordan aldığıma pişman oldum.
    sakın ucuz diye eksenden parça almayın arkadaşlar, müşteri hizmeti ve teknik servis berbat
    2 gün önce 350 lira verdim power aldım elimde hiçbirşey yok
    nasıl iş anlamadım paramla rezil oldum, siz olmayın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.