Şimdi Ara

//////////Seasonic PSU Kullanıcıları Kulübü\\\\\\\\\\ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
917
Cevap
7
Favori
30.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teseekkur ederim hocam mod için degistirdim... bunu farkettim kendi orjinal fani cok sessiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sensation45 -- 30 Haziran 2016; 3:20:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sensation45 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam :)

• Arkadaşlar Seasonic kısa bir süre önce 80+ Titanium sertifikalı güç kaynaklarını tanıttı. 2 gün önce Jonnyguruda incelemesi yayınlanmış.

Serinin 750W'lık üyesi incelemeden tam puan almış durumda.

Ürün 80+Titanium sertifikaya sahip olup,bu seride artık 12 cm yerine 13.5 cm'lik (FDB) yapıda fan kullanılıyor (Hong Hua marka). Tam modüler, hybrid fan kontrole sahip (belli bir yüke kadar fan çalışmıyor, kendimiz arkada ki düğme ile elle müdahale edebiliyoruz) , tek 12V kanalından 62A (744W) verebiliyor, aynı zamanda 10 yıl garantili...

//////////Seasonic  PSU Kullanıcıları  Kulübü\\\\\\\\\\

İnceleme Lİnki:

http://www.jonnyguru.com/modules.php?name=NDReviews&op=Story&reid=481

Amazon da 650W olan versiyonu 200 dolar

https://www.amazon.com/Seasonic-Titanium-ATX12V-Supply-SSR-650TD/dp/B01HXYRJYK/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1471473470&sr=8-2&keywords=seasonic+prime+titanium

750W'lık modeli ise 225 dolar

https://www.amazon.com/Seasonic-Titanium-ATX12V-Supply-SSR-750TD/dp/B01HXYRLZW/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1471473470&sr=8-1&keywords=seasonic+prime+titanium

Şeytan diyor sat benim 1050W Snow Silent'ı al bir tane 650W Prime Titanium ama kararsız kaldım

• Seasonic ailesine bende haftasonu katıldım artık :) Bayağı uzun araştırmalarım ve referans olan arkadaşlar sonucunda şuan için pişman değilim. x-750 750W 80+ Gold aldım Teknobiyotik'ten... Yolda bırakacağınada inanmiyorum :)
  • Bende Seasonic M12II 80+ Plus Bronze 850W ile aranıza katıldım. Umarım beni üzmez
  • smsh S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam, güle güle kullanın :)
    Gayet kaliteli bir seri. Vaktiniz olursa sistemle beraber de resim atabilirseniz daha da güzel olur. En kısa sürede ekleyeyim.

• Hocam hayırlı olsun, güle güle kullanın :)
    Evo mu yoksa yarı modüler olan model mi?

En kisa sürede ekleyeyim sizi de.

• Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    Evo hocam
  • Teşekkürler hocam :)

Tam modüler :)
    Müsait olunca sizde sistemle beraber fotoğraf ekleyebilirseniz konumuz renklenmiş olur.

Şuan sisteme yeni eklemeler geliyor tamamlanınca hepsini paylaşıcam
  • Merakla bekliyorum hocam :)
    Simdiden yeni sisteminiz hayırlı olsun :)

• İyi forumlar arkadaşlar. Normalde evga almayı düşünüyordum fakat araştırınca en iyisinin seasonic olduğunu öğrendim. Ne yazık ki türkiye fiyatları çok pahalı ürünün. Bu nedenle amazondan almaya karar verdim ama ne yazık ki ordaki ürün de garanti dışı oluyor. Sizce bu riske girmeye değer mi ?
    https://www.amazon.com/gp/product/B003HE260I/ref=s9_simh_gw_g147_i3_r?ie=UTF8&fpl=fresh&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=&pf_rd_r=HR7GM7XT5E760W70YSWR&pf_rd_t=36701&pf_rd_p=4861a91c-608b-4992-992d-ae8ef1ac960c&pf_rd_i=desktop
    Bu ürünü tr fiyatından 130 tl civarı ucuza almak mümkün.

• samsunum55 kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,
    garanti dışı değil de bir sıkıntı olursa yurt dışına yollamaniz lazım. İçinize siniyorsa bence gayet alınabilir.

Hocam içime siniyor. Özellikle yurtdışı forumlarda bayağı öneriyorlar fakat rma içinde olmuyor ne yazık ki Türkiye. Kendi sitesinde öyle diyor yani.

Hocam şöyle bir durum var yalnız. Ben geçen sene Seasonic Snow Silent 1050 kazandım. Maille sordum "benim de 7 yıllık garantim var mı?" diye. Onlarda "evet var,bir sıkıntı yaşarsınız sadece ürünü yarışmadan kazandığınızı belirtmeniz yeterli" dediler.Bence mail atıp doğrulamak en garantisi.

O zaman dediğiniz gibi bir sorayım hocam. Tşeekkür ederim verdiğiniz bilgiler ve yardımınız için.

Rica ederim hocam, ne demek.

• Dual cpu için 2x8cpu güç çıkışlı model bakıyorum önericeginiz model varmıdır?
    620w ve üstü arıyorum.
  • enemywalker kullanıcısına yanıt
    Buyrun,

M12II Evo 850W

Teknobiyotik.com / Teknoloji sevenlerin ilacı...
    Seasonic 850W 80+ Bronze M12II-850 Evo Edition Tam Modüler Güç Kaynağı (SEA-M12II-850) - Güç Kaynağı - Bilgisayar Bileşenleri | Teknobiyotik
    http://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/seasonic-m12ii-80-plus-bronze-850w-aktif-pfc-moduler-guc-kaynagi.html

• Seasonic marka güç kaynağımı değiştirdim. listeden silebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.