Şimdi Ara

//////////Seasonic PSU Kullanıcıları Kulübü\\\\\\\\\\ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
917
Cevap
7
Favori
30.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam son durum nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasaya takmadan bi denedim çalışıyor görünüyor psu ama daha sisteme bağlayıp denemeye zaman olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolphin/Lion

Hehangi bir engel mi var hocam kasanın altında hava almasını engelleyen?

Hocam kasanin altında varmiş havalandırma ama diğer kasalar gibi delikli değil

• sensation45 kullanıcısına yanıt
    Hava alabilecek şekilde varsa sorun olmaz hocam.

• cix_anka C kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam. Tamir mi edilmiş?

• Dolphin/Lion kullanıcısına yanıt
    bişey yapılmamış çalışmış geri göndermişler .
  • Herkese merhaba, Seasonic marka güç kaynağı arıyorum. İstanbulda nerede bulabilirim? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?
  • korthag K kullanıcısına yanıt
    Fazla modeli olmasa da Eksen'de satılıyor.
  • EVO EDITON mu X series mi daha yeni model? 750w evo edition da gold yok sanırım?
  • Herkese merhaba, aklımın karıştığı bir nokta var. Şimdi bu versiyonlar; SEA-X-750, SEA-SS-750KM ve SEA-SS-750KM3 ayrı versiyonlar mı, yoksa hepsi aynı versiyonun bir yenilemiş modelleri mi?Aralarındaki farkı tam anlayabilmiş değilim. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdidedn teşekkürler.
  • Arkadaşlar merhaba.

Ben de şu modeli alacağım:

http://www.eksenbilgisayar.com/seasonic-platinum-sea-p1050-1050w-80-plus-platinum-12-cm-fan-guc-kaynagi

Ancak almadan önce siz uzmanlara ve bu psu yu kulanıp deneyim etmişlere fikir ve teknik soru sormak isterim:

Psunun eksileri nedir? 12 lik fan var bildiğim, sessizliği nasıl?

1050w şu an ihtiyacım yok. Ancak ülkemizde seasonic ürün gamı az olduğundan platinum olarak bir tek bu 1050 lik var. Elektrik sarfiyatım artar mı? Şuan itibariyle bilgisayarımın ihtiyacı 350 i wattı geçmiyordur. ( hem markasından hem platinum olmasından hem ilerde sli yaparım diye tercih. ) Yoksa düşük wattlı mı almalıyım?

• GT6 G kullanıcısına yanıt
    Türkiye 860 lık modeli de var platinum sertifikalı.
    http://urun.n11.com/guc-kaynagi/seasonic-sea-p860-860w-80-moduler-platinum-guc-kaynagi-P12831011?cid=604001&gclid=CMWW9fiTlswCFRVmGwodtVoDEg&gclsrc=aw.ds
    Eğer sli veya crossfire yaparım diyorsanız ilerde kesinlikle o zaman 1000 lik alın.
    Yok yapmam diyorsanız 1000 lik almayın. Çünkü powerlar tam verimliliği yüzde 50 yük altında sunar. Size 1000 lik alıp yüzde 50 yüklenemeyeceğinize göre tam verimli şekilde kullanamazsınız. Ha ne olur % 92 verimlilikte kullanacağınıza yüzde 89 verimlilikte kullanırsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 17 Nisan 2016; 20:15:13 >

• Anladım hocam. Şöyle mi: 500w lık bir tüketimim var ise 1000w lik bir psu yu tam verimli kullanabiliyorum doğru mu? (%50)

Şuan 600w bronze bir psum var, tüketimim de yaklaşık 350w (ekran kartı yok). Aynı sisteme 1050 platinum alırsam elektrik faturası artar mı?(350w tüketime 1050 w )

(Aynen, sli yapacağım, 970 vardı yeni sattım güncellerden bir çift alma isteğim var ama ısı sorunları var 980ti lerin. Pascalları beklemeli mi, ne zaman çıkar acaba? Ya da beklemeden su soğutmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GT6 -- 18 Nisan 2016; 9:35:02 >
  • Herkese Merhaba,

Seasonic M12II 620watt evo veya 750 watt düşünüyorum. Sizce benim sistemime hangisi daha uygun?

i7 4770
    msi gtx 760
    asus z87-a ekran kartı
    8*2 GB 1600 MHZ ram
    ssd harddisk

Ben 620 watt yeterli olur diye düşünüyorum SLI veya oc ile ilgilenmiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum

Teşekkürler.
  • Apoca1ypse A kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,

620W rahat rahat yeterli.

• Selam,
    Sessiz bir psu almayı düşünüyorum 600w+ işimi her türlü görüyor f/p olarak uygun gördüğünüz model nedir acaba? tabi marka olarak seasonic :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VisMortis -- 4 Haziran 2016; 2:31:56 >
  • http://m.n11.com/seasonic-sea-m12ii-620-evo-edition-80-bronze-620w-moduler-psu-P12829338?gclsrc=aw.ds&cid=601002&gclid=CLXf3sCJjc0CFUORGwodwKgAOQ bu urunu alabilirsin hocam hem full moduler seasonic ten şaşma

• Sensation45 hocamin belirttiği M12II-620 Evo'yu alabilirsiniz hocam :)

• Seasonic x750 nasil olmuş

• sensation45 kullanıcısına yanıt
    Hocam güzel gözüküyor :)

Kendi fanı arıza mı yaptı, yoksa siz mod için mi değiştiriniz?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.