Şimdi Ara

Seasonic X-760

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Seasonic X-760 güç kaynağı kullanıyorum alalı 1 ay kadar oldu ilk başlarda bi sorunla karşılaşmadım ama bir kaç gündür internette dolaşırken bile sağ taraftaki sayfayı yukarı aşağıya hareket ettiren çubuğu kullandığımda güç kaynağından hırıltılı sesler geliyor kapasitörleri arızalı olabilirmi yardım edebilirseniz sevinirim

http://www.teknobiyotik.com/seasonic-x-760w-80-plus-gold-tek-12v-kanali-62a-moduler-guc-kaynagi.html

• Psu'dan geldiğine eminmisiniz sesin ? O an hdd ve işlemci iş yapar daha çok. Seste muhtemelen hdd den geliyordur diye tahmin ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 20 Ocak 2012; 1:09:00 >
  • hdd diyorum ben de..
  • ilginiz için teşekkür ederim ama ssd kullanıyorum imzamda mevcut sistsem bileşenleri
  • benimde aklima hd geldi ama degilmis.islemci sogutucusundanda gelebilir diyecem ama...seasonic gold olanlar %20 yüke kadar fani bile çalıştırmıyorlar eger böyle sesli bir durum söz konusu ise garantiye göndermede yarar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞENER 77

ilginiz için teşekkür ederim ama ssd kullanıyorum imzamda mevcut sistsem bileşenleri

Vay be o kadar da emindim hdd den olduğuna. Nasıl psu dan gelir aklım almıyor.
  • Bahsettiginiz durumu bende yaşıyorum ama bende sorun monitörden kaynaklı oradan geliyor ses.Monitörede bak derim.
  • Bu sorunu yaşayan başka kişiler de var. Zamanında konuları vardı. Kimisinni PSU'dan kimisinin Ekran Kartı'ndan geliyordu.

Benimde 2006 yılı'nda başıma gelmişti. X1600 Pro Agp Ekran Kartı almıştım, belirli bir zaman sonra başlamıştı ses yapmaya.
    İnternet sayfasını Scroll ile aşağı yukarı hareket ettirince oluyordu.
  • Bu sesin gelebileceği iki donanım biri psu digeri ekran kartıdır sayfayı kaydırırken ekran kartına yük biner ve high current choke coil lerden geçen akım bu sese neden olur aynı durum psu içinde geçerli yalnız bu sefer sese neden olan parça switch mode trafodur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-A21AA1D72 -- 21 Ocak 2012; 22:53:46 >
  • O dediğiniz şey bende de vardı, hoparlörü kapatınca gittiğini farkettim, aynı arkadaşın dediği gibi bir hırıltıydı. Aşayı yukarı yaptıkça oluyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

Bu sesin gelebileceği iki donanım biri psu digeri ekran kartıdır sayfayı kaydırırken ekran kartına yük biner ve high current choke coil lerden geçen akım bu sese neden olur aynı durum psu içinde geçerli yalnız bu sefer sese neden olan parça switch mode trafodur.

yorumlarınız için çok teşekkür edrim kasayı açıp uzun uzun dinledim psu nun günahını almışım bu ses ekran kartından geliyor hırıltı gibi sonuç olarak bu garantilik bir olaymıdır belki fark etmeseydim etkilenmezdim ama hastalık gibi yarayı kaşımak gibi bilgisayarı açtığımda be sesten başka bir şeye odaklanamıyorum hiç tadı kalmadı çaresi varmı acaba ekran kartı 3 aylık vatandan alınmış
  • Neden almasınlar ki benim olcak o kart ağızlarını yüzleri kırarım geri almazlarsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞENER 77

quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

Bu sesin gelebileceği iki donanım biri psu digeri ekran kartıdır sayfayı kaydırırken ekran kartına yük biner ve high current choke coil lerden geçen akım bu sese neden olur aynı durum psu içinde geçerli yalnız bu sefer sese neden olan parça switch mode trafodur.

yorumlarınız için çok teşekkür edrim kasayı açıp uzun uzun dinledim psu nun günahını almışım bu ses ekran kartından geliyor hırıltı gibi sonuç olarak bu garantilik bir olaymıdır belki fark etmeseydim etkilenmezdim ama hastalık gibi yarayı kaşımak gibi bilgisayarı açtığımda be sesten başka bir şeye odaklanamıyorum hiç tadı kalmadı çaresi varmı acaba ekran kartı 3 aylık vatandan alınmış

Sende asus 560 ti bende sapphire hd6950 var ikisi çok farklı kartlar ama ortak noktaları aynı sesi çıkartıyor oluşları için rahat olsun bu bir arıza yada sorun değil emin ol son dönemdeki kartların çoğunda bu ses var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.