Şimdi Ara

SEASONIC X-850 850W 80Plus Gold nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Gold psu nasıldır? Yeni sistemime almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

• herhangi bir şüphe duyulmasına imkan vermeyen son derece güvenilir bir markanın üst düzey psu larından biridir. ben x-750 kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

herhangi bir şüphe duyulmasına imkan vermeyen son derece güvenilir bir markanın üst düzey psu larından biridir. ben x-750 kullanıyorum.

• psu seçerken dikkat etmen gereken 80+ sertifikası ve bunun gerçekliği, fanın ses yapıp yapmaması ayrıca psu nun fiziksel yapısından kaynaklı unsurlardır bir psu modelinin iç yapısı ile yorum yapabilecek insanları bulmak çok güç, yabancı sitelerin incelenmesinde tam güç altında voltaj dalgalanması yapıyor mu kriter olarak bunu da bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karmaşık

psu seçerken dikkat etmen gereken 80+ sertifikası ve bunun gerçekliği, fanın ses yapıp yapmaması ayrıca psu nun fiziksel yapısından kaynaklı unsurlardır bir psu modelinin iç yapısı ile yorum yapabilecek insanları bulmak çok güç, yabancı sitelerin incelenmesinde tam güç altında voltaj dalgalanması yapıyor mu kriter olarak bunu da bakabilirsin.

Psu Önerin nedir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seasonic X-1050 80+ Gold 1050W
    geçen ay önce açıldı
    [SATILDI] CORSAIR RM650x 650W 80+ Gold
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sy1907 kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için az biraz geç kalmışın gibime geldi sanki
  • Konu hortlamis. 3 yıl önce aldım hacı😃😃😃😃😃😁😁😁😁

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :D biraz öyle olmuş bilgi çölüğü oldu yine olsun birine yarar :D
  • 850 gold lazımsa evga 850 g2 daha iyi bir tercih olur kanaatindeyim. Evga gibi bir firmadan 10 yıl garanti gayet iyi bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.