Şimdi Ara

seat altea abs uarı lambası sorunu için yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bende 1.6 seat altea var.
    bugun okula herzamanki gibi gittim (yani fazla hız veya ani bir fren yapmadım)
    dahasonra okuldan donerken ikaz lambaları bölümünde abs uyarı lambası ile esp uyarı lambasının hıc sonmeden yandıgını gordum ki daha önce bu şekilde bir sorunla karşılaşmamıştım. eve geldıkten sonra aracın klavuzuna baktım ve fren hidroliğinde azalma olması ihtimali var yazıyordu. fakat aracın fren hidroliğine baktım ve bir azalma yok. daha sonra dikatimi fren hidroligini yanında bir hortumun kopmus oldugunu gordum. yerınden cıkmıs olabılecegını dusundum we takmak icin ugrastıgımda hortumun sunger gıbı oldugunu ve boğum kısmında yenı bır yırtıgın daha olustugunu gordum bu parçanın ne oldugunu nerede değiştirebileceğimi(motorcuyamı elektronikçiye fln mı) ve maliyetinin ne kadar olacağını bana söyleyebilirmisiniz. bu konudaki uzman arkadaşlardan cevap bekliyorum.. saygılar...
    arızalı olan hortumun resımını de koyuyorum buraya sizi daha iyi aydınlatabilmek için.

• ya onun abs ıle alakası yokmus goturdum servise o sadece yağ buharının gectıgı bır boruymus kı yag buharı plastıgın korozyona ugramasına neden oldugu ıcn cabuk curumus abs sorunu da sağ ön tekerlekteki abs başlığının kablosu kopmus ondan dolayı hata veriyormus bilmiyordum ki cevap gelmedigine göre bilende yokmus kendı sorumu kendım cevaplayayım paylasım olsun baskasının başına gelirse balki bir faydası olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazar_oguzhan

ya onun abs ıle alakası yokmus goturdum servise o sadece yağ buharının gectıgı bır boruymus kı yag buharı plastıgın korozyona ugramasına neden oldugu ıcn cabuk curumus abs sorunu da sağ ön tekerlekteki abs başlığının kablosu kopmus ondan dolayı hata veriyormus bilmiyordum ki cevap gelmedigine göre bilende yokmus kendı sorumu kendım cevaplayayım paylasım olsun baskasının başına gelirse balki bir faydası olur

geçmiş olsun dostum. bu da tecrübe
  • tesekkurler hacı saolasın orası oyle yanı hem abs adına hem yag adına bır ıkı sey daha ogrenmıs olduk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.