Aracta hareket halinde iken hayalet göstergede kaç ile ilerlediğim daha önce görünüyorken şu anda fotograftada görüldüğü gibi hız göstergesi --- olarak görünüyor.Tüm tuşlara basmama rağmen bir türlü kaç ile gittiğimi göstermiyor. Bilen sorunu çözebilen birisi yardım ederse çok sevinirim.Şimdidn çok teşekkürler.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Macklemor3 -- 15 Ağustos 2024; 11:23:59 > |
Seat ARONA 2024 Hayalet Ekran Hız Gösterge Sorunu
-
-
Hayalet ekran dediğin ön cama yansıyan gösterge değilmi yahu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Kullanma kılavuzunu kesinlikle okumayın !
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok teşekkür ederim hocam.Tamamdır oldu hocam.
-
hocam 3 gündür yatağımın başında tavaf ettim klavuzu.Gerçekten bunla alakalı bilgi yoktu
-
-
Tembellik işte :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben okumuyorum zaten. arabayı kullanmak için klavuza ne gerek var?
bir tek dsg boşa alma mevzuunu merak ettim, onu okudum, yazmışlar da adamlar gerçekten o konuyu bile. başka da okumadım. hayat kullanım klavuzu okumak için çok kısa. roman okurum onun yerine.
-
:) estafrullah okumayalım zaten yahu.
Ama girip bakılabilir. Ekranda açık ve seçik şekilde var.
Neyse arkadaş dikkatli bakmamış diyelim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Burada rezil ederler adamı soru sormamak lazım sadece bilgi paylaşımı
-
İnsanların bir üstteki arkadaş gibi düşünmemesi için kimseyle dalga geçmemek gerekli.
Ben kibarca tavsiye ettim. Uzun bir yolda bilmediği bir durumla karşılaştığında panik olmasın arkadaş diye.
Soru sormazsak gelişemeyiz. Herşeyi bildiğini iddia eden hiçbir şey bilmiyordur.
Sormaktan çekinmeyelim. Sorununuzu çözdüğüme de sevindim. Aracınızı iyi günlerde kullanın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X