< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Seat Ateca (ANA KONU) (137. sayfa)
-
-
telegram ya da whatsapp linki var mı
-
WhatsApp link alabilir miyim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
link alabilir miyim ben de
-
İyi akşamlar arkadaşlar. Nasipse bugün Ateca için adım attık sıfır 1690TL. İlk kez sıfır araç alacağım biraz korku biraz heyecan bilmiyorum yorumları okudukça bazen iyi yaptık derken bazen pişman mı olacağız acaba diyorum inşallah hayırlısı olur. WhatsApp linki alabilir miyim?
Hayırlısı olsun, güzel araç, güzel fiyat. Hiç pişman olmayın, benimde mevcut aracımı satıp Ateca alma niyetim var. Sanırım kampanya Aralık ayında da devam edecekmiş. Aracınızın güle güle güzel günlerde kullanın.
-
arkadaşlar 2023 araçlardan düşük kilometreli çok sayıda satılık araç görüyorum. sebebi ne olabilir?
tiguanda yok ama seatta 10-15 araç var.
bu aracı almayı düşünüyorum ama kullanıcı yorumlarına ihtiyacım var.
cc'ye biniyorum. Sedan, yere basan ve sportif bir araç. Dolu paketini kullanıyorum. Spor süspansiyonları var.
şimdi ateca ve torsiyonlu süspansiyona geçince bol çukurlu Ankara yollarında problem yaşar mıyım, cc'yi arar mıyım endişesi var.
genel anlamda kullanıcılardan fikir verecek var mı?
-
Ben de ateca grubu için link rica edebilir miyim? Teşekkürler
-
Selamlar, bende Ateca aldım, şerit takip, uzun far asistanı, acc açılabiliyor mu yazılımla? Birkaç Instagram hesabında benzer şeyler gördüm de
bende whatsapp lünki alabilir miyim yeni aranıza katıldım.
şimdiden teşekkürler
bende Çanakkale kontenjanından ateca sahibi oldum :) link varsa gönderebilir misiniz?
-
Çok soran olduğu için buraya da paylaşıyorum;
Ateca için Whatsapp grup linki:
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
wp katıl dedim kabul bekliyoruz
Teşekkür ederim Allah razı olsun. Aldık Atecayı kazasız belasız sürmek nasip olsun hepimize.
gruba katılım için ad soyad vb kisisel sorular neden soruluyor acaba sırf cevap vermek istemediğim için katılamadım
-
Merhaba, grup yaklaşık 600 kişi. Daha öncesinde herkese açıktı ve araç sahibi olmayan kişiler gelip olay çıkartıp gidiyordu. Araç sahibiyim diye girip Ateca sahibi olmayan da bir sürü kişi çıktı. Mecbur bir önlem almalıydık. Her kafadan yoksa ses çıkıyordu. Yönetim olarak böyle karar verdik. Bazı gruplar ruhsat fotoğrafı bile istiyor. Biz de zaten verilen bilgileri herkese açık olan bilgiler.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X