Şimdi Ara

Seat Ateca (ANA KONU) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.739
Cevap
96
Favori
285.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: O_srp

Uzun süredir suv bakıyorum accent blue dizel otomatik aracım+35-40k üstüne koyarak benzin otomatik suv alma niyetindeyim nissan kdv kampanyasında qq skypack 1,2 xtronic ile hedefe yaklaşmıştım ancak bagaj olayı sıkıntılı bu araca bayıldım benzinli otomatik fiyatlarını merakla beklemekteyim.

1.2 qq tavsiye etmem hanimin abisi aldi bence 5 para etmez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: O_srp

Uzun süredir suv bakıyorum accent blue dizel otomatik aracım+35-40k üstüne koyarak benzin otomatik suv alma niyetindeyim nissan kdv kampanyasında qq skypack 1,2 xtronic ile hedefe yaklaşmıştım ancak bagaj olayı sıkıntılı bu araca bayıldım benzinli otomatik fiyatlarını merakla beklemekteyim.

Qashqai 10 numara araç. Bu segmentin en iyisi bile denebilir. Hem yalıtım, hem sürüş dinamikleri, hem de konfor olarak çok dengeli bir araçtır. İngiliz değerlendirmelerinde otomobil gibi bir sürüşten bahsediliyordu.

Black Edition sanırım en mantıklısı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qq dizel otomatik olmasından dolayı çok sattı kaliteden yoksun bir araç kesinlikle tavsiye etmem
    Eşimin arabanın içine oturmasıyla inmesi bir olmuştu çevremdeki kişilerden de çok şikayet duyuyorum en son arkadaşım şanzımanına 3500 tl bayıldı 38 bin kmdeki araca doğuş bile daha insaflı

• Güzel gelişme aracı bende beğendim 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Orijinalden alıntı: furkanntsn

Araba çok hoş olmuş suv klasmanına gider ama 4 çeker sistemi ne durumdadır acaba ? bir gün seat in suv klasmana araba çıkaracağı da aklımın ucundan geçmezdi

Yakında Skoda nın bile kodiak adıyla suv çıkaracağı söyleniyor

Eğer az maliyetle boyle güzel araçlar yapacaklarsa başım üstüne boyle güzel gelişmeleri bekleriz

• Görsellerden gördüğüm kadarı ile kodiak yandan bakınca tiguan önden bakınca ateca olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkanntsn -- 13 Şubat 2016; 1:03:01 >
  • Kesinlikle seat in ince zarif ama bir o kadarda artistik karakteri korunarak tasarlanmış

• Audi Q serisi alamayacaklar için muhteşem bir alternatif olacak gibi. Aynı A3 alamayanlar için kapısına kadar aynı olan Leon alternatifi gibi. Leon FR sahibi olarak kalite 2 tık yukarıda olacak diye A3'e 30-40 bin fazla vermek istemezdim. Aynı şey Ateca için de geçerli olacak. Led teknolojilerine kadar Audi kokan bir araç. Zaten VAG'da Skoda VW'nin ucuz versiyonu, Seat Audi'nin. Alınabilir fiyatlarla giriş yaparsa yeni kasa Leon gibi tutacağını düşünüyorum.

Bu arada A3 tabiki çok kaliteli araç ama Leon'dan 30-40 bin fazla etmemesi lazım bence. O kadar fark vereceksem Audi'ye değil BMW'ye yönelirim.
  • furkanntsn kullanıcısına yanıt
    Araba çok güzel olmuş qq'dan pahalı mı ucu mu mu olur bilmem ama tasarım olarak çok iyi.
    He ben sedancıyım o ayrı.

• Qq nedir onu bana bir açıkla hele sonrasında sedan olayı ayrı suv klasmani ayrı suv klasmanına gore seat o benim hoşuma giden agresif görüntüyü gene araca enjekte etmiş müdür
  • Arkadaşlar SUV araçları lütfen SUV'larla kıyaslayalım. Qq dediğiniz araç ne sedan ne de SUV, Crossover. Ben ilk çıktığında hiçbirşeye benzetemediğim için afederseniz p.ç segmentte bu araç diyordum :) Son çıkan modelini büyük bir hevesle beklemiştim, gidip arabaya bakınca ne kadar kalitesiz malzeme kullandıklarını gördüm ve o parayı haketmeyeceğini düşünerek vazgeçtim almaktan.

Şu anda C-Max'im var ve yan yana geldiğinde ölçüleri aynı gibi, sadece konsolu yüksek tuttukları için yerden yüksek imajı vermişler sanki...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İci biraz daha kaliteli olsa daha guzel olurmus sanki

• Seat suv sınıfında bir araca ihtiyacı vardı, zaten fazla da iddialı olmayacağı biliniyordu, Ateca da buna en güzel örnek oldu. Jantlar sciroccodan, iç kalitesi leondan, tasarım da öyle,vasat bi araba olmuş..
  • Seat Ateca  (ANA KONU)

Hangisi Seat Suv ?

Ben Leonla arasında çok fark göremedim.

Madam SUV üreteceksin iç dizaynı biraz farklı olmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zarinca -- 13 Şubat 2016; 22:28:39 >
  • Abi insanlar biraz daha yüksek Leon a binmek istiyor.
    Leon da güzel araç.
    Bu eleştiri boşuna.

• Ne scirocco ne Leon 5 metre yakından gördün mü ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Otomobil firmaları tasarımlarında Tasarım Bütünlülüğü veya Tasarım Stratejisi dedikleri bir yol izlerler. Bunu Mercedes te de görürsünüz BMW'de de. Yani iç tasarımların birbirine benzemesi çok garip bir durum değil aslında. Eğer tasarım başarılıysa her modelde kullanılabilir. Ayrıca ortak parça kullanarak o araçtaki kalıp maliyetlerini de düşürerek daha ucuza maledebilirler.
  • Fiyatlandırma da Leon gibi,sınıfının f/p aracı olabileceğini tahmin ediyorum.

MQB platformu,Kardeşi Leon'la benzer iç mekan ve her zamanki gibi ww grubunda kullanılan ortak motorlar,Ateca için rakiplerine göre uygun fiyatlı olması muhtemel suv,tahminimi güçlendiren doneler.

• Çok iddialı olmuş dış tasarım, beğendim. Tiguan' a doğrudan saldırıyor. VW buna nasıl müsade etmiş anlayamadım, skoda' ya daha çok karışıyor herhalde.
    Superb sınıfında oldukça iyi satılıyorsa sundukları ile, Passat alternatifi olarak; Tiguan alternatifi olacak Ateca da iyi satış rakamları gösterir. Çok rağbet gören bir sınıfa geliyor. Donanım ve fiyatta bonkör olurlarsa, Türkiye' de çok kişi tercih listesine üst sıralardan yazar bu aracı.

Leon' a yakışmayan iç mekan bu araca yakışmış. Koltuklara deri lazım ancak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 14 Şubat 2016; 6:03:56 >
  • https://youtu.be/vCcMcazW0mU

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.