Şimdi Ara

Seat Ateca'mı,VW Tiguan'mı,Skoda karoq'mu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
24.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tam otomatik hangisi ise onu almanızı tavsiye ederim...bu yüzden grandland dizel otomatik sizin için uygun olabilir...hem yakıt olarak sizi üzmez şehir dışı 27 kuruş, ortalama 40 kuruş yakıyor
  • Tiguan daha mantıklı hocam. Boş olması canınızı sıkmasın. Cam tavan falan sorun değilse Tiguan, Ateca'dan bariz şekilde daha iyi. Fakat benim önceliğim 3008 olurdu. 3008-Tiguan-Ateca-Karoq olarak sıralama yapardım.
  • Otomobilgini kullanıcısına yanıt
    Açıkçası o fiyat seviiyelerinde cam tavan olmazsa olmazim.5 sene binecegim icin kalite acisindan 3008 e şüpheyle yaklasiyorum.ayrica 1.2 çok emin değilim bu motor için.ama aklimin bir kenarinda var tabi.
    Hafta sonu bakacagim eger cam tavanlı tiguan verirlerse onu almaya calisacagim.eger olmazsa galiba ateca olacak
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Cam tavanli verirlerse inşallah Tiguan bakacağım hafta sonu.
  • horizon714 H kullanıcısına yanıt
    Haklisiniz normal şartlarda ikinci el alacak olsam kesinlikle VW grubuna şanzımandan ötürü girmez tam otomatik alırdım.ama şimdi sıfır garantili olacağı için pek ona bakmiyorum hocam.grandland x dışı güzel fakat içi pek hoşuma gitmiyor açıkçası.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedataslan

Cam tavanli verirlerse inşallah Tiguan bakacağım hafta sonu.

Bence cam tavan olay

• vedataslan V kullanıcısına yanıt

Anladım hocam. 1.2 ise 3008 alınmaz zaten. O aracın hakkı 1.6 180hp veya 1.5 dizel. Umarım cam tavanlı Tiguan verirler.

• beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Vermezlermi demek istediniz yoksa kesin olmalımı demek istediniz😀
    İnşallah hocam.dananin kuyruğu bu hafta sonu kopar.
  • quote:

Vermezlermi demek istediniz yoksa kesin olmalımı demek istediniz😀

İçimde kaldı demek istedim. Harika bişey

• quote:

Haklisiniz normal şartlarda ikinci el alacak olsam kesinlikle VW grubuna şanzımandan ötürü girmez tam otomatik alırdım.ama şimdi sıfır garantili olacağı için pek ona bakmiyorum hocam.grandland x dışı güzel fakat içi pek hoşuma gitmiyor açıkçası.

Benim aküyü bile iyi niyet garantisine soktular. Dsg harika

• Tiguan ikisinden de hem daha iyi hem de daha büyük bir araç. DQ381 olması da önemli bir artı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 19 Mart 2021; 8:28:11 >
  • Güncel; arkadaşlar merhaba.c.tesi günü aaclara bakacagimi söylemiştim.nitekim gittim hepsine baktim.ellerinde olan araclari inceledim bilgi aldim.VW,SKODA,SEAT, PEUGEOT, CİTROEN,OPEL.tiguan life hic biryerde yoktu bulamadim o yuzden inceleyemedim.fakat ÖTV muafiyetli veriyorlar onu öğrendim.lakin dünyadaki çip krizi yuzunden 1.5 ay gibi vw grubuna arac gelmeyecekmis.eger bu süreç uzarsa daha fazlada surebilirmis.atecayi inceledim gayet hoşuma gitti cam tavanli fr veya xperience donanim veriyorlar.karoq yoktu ona bakamadim. Peugeot 3008 1.2 active prime veriyor.bence alinmaz.citroen live ve feel bold diye bir paket veriyor.fakat bayinin feel bold ile alakali bir bilgisi yok.daha gelmemiş araçlar ama satmislar.donanim olarak tam bilmiyorlar.opel 1.2 motorla veriyor. velhasıl kelam galiba ateca da karar kıldım.bakalim hayırlısı artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

İçimde kaldı demek istedim. Harika bişey

Alıntıları Göster

boşverin içinizde kalsın cam tavanlı tiguan. başınıza dert almayın.

04:12

https://www.youtube.com/watch?v=H_pn23ohOdI&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suatcagdas -- 22 Mart 2021; 16:35:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: suatcagdas

boşverin içinizde kalsın cam tavanlı tiguan. başınıza dert almayın.

04:12

https://www.youtube.com/watch?v=H_pn23ohOdI&feature=youtu.be

Alıntıları Göster

risklerini biliyorum. ben tavan açmayı sevmem zaten sigara falan içmem. perdeyi açıp gezecektim kışın. yazın zaten perde de açılamıyor. ama kışın perdeyi açıp gezmek gece-gündüz çok zevkli. sadece perdeyi açınca da sorun olmazdı sanırım. içimde kaldı.

inşallah bir sonraki arabada da kampanya buldum hurra paldır küldür diye almam. daha önceki araçlarımda bütçem yetmediği için cam tavan alamadım. bu sefer de araba yoktu, ne rengi istediğim renk oldu, ne de cam tavan alabildim.

• quote:

Güncel; arkadaşlar merhaba.c.tesi günü aaclara bakacagimi söylemiştim.nitekim gittim hepsine baktim.ellerinde olan araclari inceledim bilgi aldim.VW,SKODA,SEAT, PEUGEOT, CİTROEN,OPEL.tiguan life hic biryerde yoktu bulamadim o yuzden inceleyemedim.fakat ÖTV muafiyetli veriyorlar onu öğrendim.lakin dünyadaki çip krizi yuzunden 1.5 ay gibi vw grubuna arac gelmeyecekmis.eger bu süreç uzarsa daha fazlada surebilirmis.atecayi inceledim gayet hoşuma gitti cam tavanli fr veya xperience donanim veriyorlar.karoq yoktu ona bakamadim. Peugeot 3008 1.2 active prime veriyor.bence alinmaz.citroen live ve feel bold diye bir paket veriyor.fakat bayinin feel bold ile alakali bir bilgisi yok.daha gelmemiş araçlar ama satmislar.donanim olarak tam bilmiyorlar.opel 1.2 motorla veriyor. velhasıl kelam galiba ateca da karar kıldım.bakalim hayırlısı artik

Elini çabuk tut yoksa 30 40bin zam yiyecek

• Hocam giren girdi artık.belli bir süreç var istesemde yetistiremem.artik döviz düşsün diye dua edicez napalim.
  • vedataslan V kullanıcısına yanıt

Bir arkadaşım, ateca fr + 'i 351 bin'e bugun aldi. Oldukca donanımlı bir araba. Tiguan r line'dan bile daha fazla donanımı var. Guzel bir tercih olabilir.

• Sierre34 kullanıcısına yanıt
    Bende ona karar verdim galiba hocam.guzel ve donanimli arac.o kadar para verip boş aabaya binmek istemiyorum acikcasi.bakalim hakkımızda hayırlısı olsun
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.