Bildirim
SEAT CORDOBA 1,4 100HP Mİ HONDA CITY 1,4 83HP Mİ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hp-ağırlık olarak düşünürsek cordoba biraz daha ağır sanırım ve hondanın hp açığı kapanacaktır bununla hondanın motoru çok az yakan bir motor.Seat vw gurubunda hondanın zaten kalitesi belli karar zor olur ama ekonomik olsun basınca tepki wersin diyosan honda ama konfor olsun diosan cordoba karar senin
@ bunlar aynı sınıf arabalar değil -
bu 2. konun kaç tane konu açıosun ya
konular farklıysa bunu nie açtın -
city dicem ben hem baya az yakar hem honda ama seatda güzel şimdi hakkını yemeyelim -
quote:
Orjinalden alıntı: jeandan
konular farklıysa bunu nie açtın
yok yaw ne 2. si 3 mü 4 mü ne oldu.
arkadaş ayzılan cevapları bile okumuyor birisi ibizayı al mükemmel araba desinde kurtulalım artık.bi önceki topictede ibiza alıcam cordoba istemiyom diyordu -
2, konu açmamın nedeni bir akrabamızın seat cordoba ve honda city ile ilgileniyor olmasıdır... Sırf ona yardımcı olmak için böyle bir konu açtım kendim için değil ok? neden 2, bir topic açtın diye sorsaydın baştan... anlatabildim mi? anlayabildin mi?
quote:
Orjinalden alıntı: JackDaniels
quote:
arkadaş ayzılan cevapları bile okumuyor birisi ibizayı al mükemmel araba desinde kurtulalım artık.bi önceki topictede ibiza alıcam cordoba istemiyom diyordu
-
Kalite olarak kafa kafaya. kararsızım. Ama galiba City.
Not: City'nin ön farlarının yanlara doğru uzanan bölümlerindeki mavi renge dikkat edin. Özellikle o gece mavisi gibi olan lacivert kasada müthiş duruyor. -
quote:
Orjinalden alıntı: photomania
2, konu açmamın nedeni bir akrabamızın seat cordoba ve honda city ile ilgileniyor olmasıdır... Sırf ona yardımcı olmak için böyle bir konu açtım kendim için değil ok? neden 2, bir topic açtın diye sorsaydın baştan... anlatabildim mi? anlayabildin mi?
quote:
quote:
arkadaş ayzılan cevapları bile okumuyor birisi ibizayı al mükemmel araba desinde kurtulalım artık.bi önceki topictede ibiza alıcam cordoba istemiyom diyordu
bu arkadaş bu topic hariç aynı konu ile ilgili 2 topic daha açmıştır.
http://forum.donanimhaber.com/m_5561231/tm.htm
http://forum.donanimhaber.com/m_5558441/tm.htm
adamın sorusuna cevap olarak diyorizki cordoba var bi arkadaşat şöyle şöyle sorunları var diyoruz oda kalkıp ben cordoba istemiyorumki diyor.
madem cordobayı merak etmiyosun bu topici niye açtın.
onu geçtik cordoba ile ibiza bagaja kadar aynı araçtır bi farkı yoktur diyoruz.o hala ben cordoba istemiyorum diyor.
yani cevapları okumuyor bile
o yüzden bende birisi şuna al bu arabaları desinde rahatlıyalım dedim.
bari topic kirliliği yaşanmasın......
anladınmı....anladınmıııııı şimdi
-
burada seninle tartışacak değilim benim toplam 2 topicim söz konusudur başka da yoktur... konuyla ilgili kimselerin yorumlarını bekliyorum...
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: photomania
quote:
quote:
bu arkadaş bu topic hariç aynı konu ile ilgili 2 topic daha açmıştır.
http://forum.donanimhaber.com/m_5561231/tm.htm
http://forum.donanimhaber.com/m_5558441/tm.htm
adamın sorusuna cevap olarak diyorizki cordoba var bi arkadaşat şöyle şöyle sorunları var diyoruz oda kalkıp ben cordoba istemiyorumki diyor.
madem cordobayı merak etmiyosun bu topici niye açtın.
onu geçtik cordoba ile ibiza bagaja kadar aynı araçtır bi farkı yoktur diyoruz.o hala ben cordoba istemiyorum diyor.
yani cevapları okumuyor bile
o yüzden bende birisi şuna al bu arabaları desinde rahatlıyalım dedim.
bari topic kirliliği yaşanmasın......
anladınmı....anladınmıııııı şimdi
-
Yeni Honda City başlıklı bir konu var, oraya bir bak istersen.
City ile ilgili her türlü bilgi ve kullanıcı görüşleri orada.
bana sorarsan kesinlikle City. -
seat güzel araba ama içi çok dar fakat bagajı gerçekten geniş.ama honda'nın da motoru hiçbir motorla kıyaslanamaz(teknolojik olarak)+honda'da bakım maliyeti de azdır -
Seat Cordoba 1390cc 6.000d/d 100hp 4400d/d 126nm üretiyor,
-Max hız: 193km/s
-0/100kms: 11.5sn
-0-1000metre: 33.9m
Tüketim, fabrika verisi:
şehiriçi: 9.0lt
şehirdışı: 5.4lt
Net boş ağırlık: 1090kg, bagaj 485lt. 4280/1698/1441: Uzunluk genişlik yükseklik (Cityden daha yakışıklı durmasının sebebi Walter De Silva ve yükseklik..
Gelelim City'e. Fiyat-donanım olarak Elite modelini seçtim
-1339cc 5700d/d 83hp, 2800d/d 119nm
-max hız: 175kms
0-100km/s: 13.4sn
Tüketim:
şehiriçi: 7.2lt
şehirdışı:4.9lt
4395/1695/1485mm uzunluk genişlik yükseklik 500lt bagajı var bu arada BOŞ AĞIRLIK 1046kg, performans açığının kapanması gibi bir durum söz konusu değil kg başına düşen hp ortada. Sorunsuzluk, iç mekan, düşük tüketim, modernlik istiyorsan City uygun. Performans, tip, sportiflik istiyorsan ve genişlik diyorsan Cordoba Bu arada iki model de gerek boyut gerek fiyat gerekse donanım olarak B segmenti sedan sınıftalardır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janjan -- 29 Ocak 2006 21:59:12 >
-
Bariz Cordoba diyeceğim ama tipi ofsayt, Cty de 1.6 varsa City... -
City'de sadece 1.4 8v i-dsi motor mevcut anti hocam -
Janjan Honda city 16 valf değilmi? 8 valf mi yoksa?
quote:
Orjinalden alıntı: Janjan
City'de sadece 1.4 8v i-dsi motor mevcut anti hocam
-
8 valf ama i-dsi teknolojisi rakipsiz bu yüzden vw gibi eski teknoloji gözüyle bakmamak lazım.. Zaten 8 valfin dezavantajı genellikle yüksek yakıt tüketimidir, City'de de böyle bir sorun yok tam tersi var, 8valfin avantajı olan alt devirlerin daha canlı olması ise City'de de mevcut, kısaca honda motorunun bana göre olumsuz tek yanı veriminin çok düşük olması. 1248cc lik dizel motordan 90bg 200nm çıkarılıyor, adamlar 1339cc den 83bg 119nm çıkarmış, neyse kullanıcıların yorumlarına göre performansında bir sakatlık yokmuş çok memnunlarmış ama şu da bir gerçek ki Cordobanın performansı çok daha iyidir bunu kağıt üstündekilere göre değil kendi tecrübelerime göre söylüyorum -
cordobanın yakıtından ve iç hacminden memnun kalmayabilirsin.
ama ön göğüs göstergeler city den güzel (bana göre)
city de fazla şık bir araç değil yakıt tüketimi iyi.
ayrıca jazz dan biliyorum motoru fazla güçlü değil.
çünkü aynı motoru kullanmışlar.
ama yinede honda city derim.
o bir honda
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X